Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
kuciak super gratuluje
Szybciutko te ząbkiu nas wyszly dwie jedynki rowno na 5 miesiecy nawet nie wiedzialam kiedy
a teraz ida 4 naraz u gory juz sie wszytskie przebily a noce nadal slabemaj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
ana167 najlepiej po pare sztuk 56 i 62 ale nie szalej bo faktycznie nakupujesz , część dostaniesz i się okaże, że maleństwo nie miało nawet ubrane niektórych ciuszków
ja w pierwszym miesiącu życia Ysia praktycznie ciągle Go ubierałam w pajacyki dopiero jak nauczyliśmy się w pełni obsługi małego zaczeliśmy body częściej ubierać i śpiochy.https://www.maluchy.pl/li-72827.png -
ana167 wrote:Od jakiego rozmiaru kupowalyscie ubrania? 56?
Moj mi kupil duza pilke do siedzenia, dobrze mi robi na kręgosłup.
Dzis jedziemy zobaczyc komody do pokoju malej..
Powoli sie zbieram z wyprawka.. -
ja kupilam po kilka pajacow, body i polspiochow z 56 reszta na 62 wzywz
Szymon jak sie urodzil to mial 58 cm a i tak z miesiac wchodzil spokojnie w 56maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Dziewczyny, proszę o odpowiedzi, które chce usłyszeć
Piersi od ok 21tc przestawały mnie stopniowo boleć..teraz są tylko delikatnie obolałe..miewam schizy raz na dwa dni że coś może jest nie tak, może progesteronu za mało? Od 15tc nie biorę już luteiny i duphastonu..
Czuję mojego dzidzia, więc przez to jestem spokojniejsza, ale i tak mi te cycki spędzają sen z powiek..miałyście może tak?Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
MalaHD wrote:Lena nie świruj
Mnie cycki lekko bolały na początku i to tylko jak je mocno wyściskałam bo same z siebie wcale. I nie bolą mnie do teraz więc relax
a bo czlowiek sie stresuje wszystkim, jest dobrze, to szukam dziury w całym..typowy Polak
Mała, Ty kurna rodzisz za kilka tygodni! szok, jak to leci..kulasz sie jakos?
Masz dziewczynke nie?Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
Tak będzie córa Aleksandra
u Ciebie nadal płeć niepewna?
Ja bardzo dobrze znoszę tą ciążę, czuję się nieźle jak na czołgnic mnie nie boli i nic złego się specjalnie nie działo.
Ledwo się schizy o poronienie skończą i puls 200 przed każdą wizytą to zaczną się schizy o hipotrofie i poród przedwczesny
Ja teraz zaczynam panikę o poród a największą to o to czy ja będę dobrą matką i czy ja to ogarnę. Nie jestem gotowa a jednocześnie już bym chciała ją mieć przy sobie. Ale każda jakoś sobie radzi więc ja chyba też dam radę