Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
MalaHD wrote:Tak będzie córa Aleksandra
u Ciebie nadal płeć niepewna?
Ja bardzo dobrze znoszę tą ciążę, czuję się nieźle jak na czołgnic mnie nie boli i nic złego się specjalnie nie działo.
Ledwo się schizy o poronienie skończą i puls 200 przed każdą wizytą to zaczną się schizy o hipotrofie i poród przedwczesny
Ja teraz zaczynam panikę o poród a największą to o to czy ja będę dobrą matką i czy ja to ogarnę. Nie jestem gotowa a jednocześnie już bym chciała ją mieć przy sobie. Ale każda jakoś sobie radzi więc ja chyba też dam radęu mnie zmiana, bo po 1 prenatalnym trzech lekarzy stwierdziło też dziewczynkę
Tak masz rację, jak nie strach przed wizytami czy wszystko ok, to teraz o poród..też się go zaczynam bać, pod kątem komplikacji, które mogłyby się wydarzyć..ale moja mam wypływała podobno nas na porodówce, a ja mam jej budowę, więc łudze się że i u mnie tak będzie
A czy podołamy? Jak nie my to kto?Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
nick nieaktualny
-
Ja brałam do 10tc ale ja odstawiałam stopniowo po pół tabletki od pozytywnej bety. Zależy dlaczego miałaś zapisany. Jeśli w razie "w" profilaktycznie (ja tak brałam) to bym się nie bała odstawienia a jeśli w jakimś konkretnym problemie immunologicznym to trzeba słuchać lekarza.
-
nick nieaktualny
-
Szczęka mi dziś opadła jak usłyszałam w radio kampanię reklamową naszego ministerstwa zdrowia... Bo wiecie ja tu po jednym, drugim, trzecim in vitro szczęśliwie udało mi się zostać mamą a tu słyszę poradę z resortu od Konstantego :Bądź jak królik ! Dobrze się odżywiaj , dużo ruszaj czy ru..aj i rozmnażaj. Nie wiem czy śmiać się czy płakać, czy lecieć do warzywniaka po marchewkę i sałatę bo mój chłop nie będzie jak królik i cóż począć ?!
józefka, Fruzia85 lubią tę wiadomość
-
Nadira wrote:Szczęka mi dziś opadła jak usłyszałam w radio kampanię reklamową naszego ministerstwa zdrowia... Bo wiecie ja tu po jednym, drugim, trzecim in vitro szczęśliwie udało mi się zostać mamą a tu słyszę poradę z resortu od Konstantego :Bądź jak królik ! Dobrze się odżywiaj , dużo ruszaj czy ru..aj i rozmnażaj. Nie wiem czy śmiać się czy płakać, czy lecieć do warzywniaka po marchewkę i sałatę bo mój chłop nie będzie jak królik i cóż począć ?!
kurczę dużo jem i jadłam marchewki i nie zadziałało. może to jakaś specjalanauśmiałam się do łez.
Nadira lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72827.png -
nick nieaktualnyJa mam wrażenie, iż większość społeczeństwa uważa zajście w ciążę za sprawę lekką, łatwą i przyjemną, która przychodzi ot tak... Po latach starań i wydanym majątku na procedury medycznie wspomagane uważam ciążę za swego rodzaju cud
Nadira, Evaa lubią tę wiadomość
-
Nadira wrote:Szczęka mi dziś opadła jak usłyszałam w radio kampanię reklamową naszego ministerstwa zdrowia... Bo wiecie ja tu po jednym, drugim, trzecim in vitro szczęśliwie udało mi się zostać mamą a tu słyszę poradę z resortu od Konstantego :Bądź jak królik ! Dobrze się odżywiaj , dużo ruszaj czy ru..aj i rozmnażaj. Nie wiem czy śmiać się czy płakać, czy lecieć do warzywniaka po marchewkę i sałatę bo mój chłop nie będzie jak królik i cóż począć ?!
No..to powiedziałamNadira lubi tę wiadomość
Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
Albo ta reklama 1 na 3 kobiety w Polsce doświadcza nieplanowanej ciąży. Jak widzę ile na ovu nas było to na prawdę nie ogarniam czegoś takiego jak "wpadka".
Pisiory też chcą całkowicie zabronić przerywania nieprawidłowych ciąż. Nawet jeśli płód nie ma szans dożyć do terminu porodu -
nick nieaktualny
-
Anatolka wrote:Pracuje, Pawełek zlobkuje. Biega po chacie i gada po swojemu. Powoli kolekcjonuje prezenty świąteczne. Tak leci