Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Agi83 wrote:Dzieje sie dzieje
ja w poniedzialek zakladam szew...
Lena co u ciebie?
U mnie wszystko dobrze. Powoli zaczęłam zakupy wyprawkowe, strasznie mi to sprawia dużo radości i przyjemności, mimo, że jak same wiecie niektórzy nie robią tego jak to się mówi zeby nie zapeszyc..ale nie mogę się czasami pohamować
Za dwa tygodnie mam 3 prenatalne, robię dla.swojego spokoju, i żeby mała pooglądać, mam nadzieje, że ładnie się pokażeAsia_88 lubi tę wiadomość
Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
MalaHD wrote:Dziewczyny mam głupie pytanie. Bo w karcie ciazy mam wpisane IVF czy w dokumentach dziecka, książeczce zdrowia czy gdziekolwiek będzie to odnotowane?
Mi się wydaje że raczej nie powinno byc nigdzie takiej adnotacji, niektórzy mogą sobie tego nie życzyć.
Mała, niedługo się okaze, czy załapiesz się na tego karpia czy nieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2017, 16:04
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
MalaHD wrote:Dziewczyny mam głupie pytanie. Bo w karcie ciazy mam wpisane IVF czy w dokumentach dziecka, książeczce zdrowia czy gdziekolwiek będzie to odnotowane?
różnie bywa. ja mialam np wpisane w karcie ciazy zamiast OM "transfer". W książeczce zdrowia dziecka nic nie ma, ale mam znajomą, gdzie wpisali dziecku. Spojrz w ksiazeczke od razu w szpitalu i najwyzej zrobisz dym i nakazesz zalozenie nowej ksiazeczki.Asia_88, MalaHD, Fruzia85 lubią tę wiadomość
-
Hej! Dostałam cynk na ovu, że tutaj takie forum istnieje (narazie tylko zaglądałam do lipcówek, ale to nie dla mnie). Także witam się z Wami, trzeba rozkręcić to forum. Widzę znane twarze juz
Lena i mała czesc
lena7, Fruzia85 lubią tę wiadomość
-
Dobra, to i ja się przywitam po tej stronie - choć przyznam, że cały czas mam stracha czy nie pojawiam się za wcześnie. Na pewno rozumiecie, w końcu.. jak nie Wy, to kto?
Jeśli chodzi o kartę ciąży, to ja mam wpisane ICSI i datę transferu, ale ciążę prowadzi moja dr z kliniki, bo tylko jej jestem w stanie zaufać w 100%lipa lubi tę wiadomość
-
Ja tez nie mam nic wpisanego o in vitro. Ale moze mi jeszcze dopisze, bo dopiero po ostatniej wizycie zakładały mi pielęgniarki w swoim pokoju ta kartę. Ja tez bede mieć ciaze prowadzona w klinice. Fajna mam ta babeczkę i nie chce nikogo szukać innego.
Asia nie martw sie, ja tez ciagle mam w tyle głowy myśl ze to wszystko pryśnie jak bańka mydlana.
-
madlenka wrote:Ja tez bede mieć ciaze prowadzona w klinice. Fajna mam ta babeczkę i nie chce nikogo szukać innego.
lena7, lipa lubią tę wiadomość
-
Oo Ania też wpadła
pisałam wczoraj(chyba) do Ciebie na priv.
Wybaczcie dziewczyny, ale ja też nigdy nie przepadałam za brzuchatkami w klinice, pamiętam jak mi było wtedy przykro..
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn