Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Lista naszych dzielnych ciężarówek:
Ginger84 - 03.11.2015 - synek - MarcelGyncentrum
Marta1986-11.11.2015-synek-KubuśKriobank Białystok
Justa1234-30.11.2015-córcia-ZosiaNovum Warszawa
Anko:-)- 15.12.2015- córcia-Hania
Agniesia2569-18.12.2015-córcia-Amelia
Lila84-11.01.2016-córcia - LenkaInvicta Warszawa
Duza-02.02.2016- córcia?-?????Novum Warszawa
Fistaszek-07.02.2016- bliźnięta -??????Gyncentrum Katowice
Aszka-12.02.2016- córcia -AlicjaInvicta Warszawa
Viki26-20.02.2016-??????-??????
Kmb-21.02.2016-??????-??????Belgia
Madzia82-26.02.2016-??????-FilipekInvimed Warszawa
Basiurka -26.02.2016 -córcia Alina
Mycha28-02.03.2016- bliźnięta-????? Novum
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 13:12
Agi83, Lila84, Lila84 lubią tę wiadomość
-
Ginger84 Lilcia jest przecudowna. Jest oczkiem w głowie mamusi i tatusia. Z dnia na dzień widzę postępy w rozwoju. Pojawiły się łzy, skupia już wzrok na jednym elemencie, widzi twarze i sama trzyma główkę. Pochłonęła całe moje serce. Choć czasami chwilę są trudne to matczyna miłość jest wszechogarniajaca i cierpliwa. Najlepszą nagrodą jest uśmiech. Rozbraja mnie on
Anko też tak mialam po luteinie. Wydzieliny było na tyle dużo, że myślałam że wody mi się sacza.
Danae to czekamy na Wasze dzieciaczki. Może one czekają na wrzesień, żeby móc do szkoły zanosic cukierkiGinger84, justa1234, Viki26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRoletka kciukasy.
Dzis byłam w galerii handlowej i ide i słyszę ze jest promocja w h&m, wiecie co TRAGEDIAAAAAAAAAAAA, poszłam do działu dzieciecego a tam body jeden kolor, albo biało -szare (Dla dziewczynek) albo zołto ciapate, a na dodatek cena za jedno body -35 zł. Ja rozumiem, ze to wielgachny sklep, ale te ciuszki wcale nie sa takie ładne, za taka cene...jeszcze. To zrezygnowałam, nawet mnie rabat nie przekonuje.
U mnie będzie AlicjaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 13:04
justa1234 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykmb wrote:Powiem wam, że ceny czasem w Polsce mnie zadziwiaja. Tak zwane wyprzedaże czemu są na części sklepu lub niektórym towarze. W innych krajach jak wyprzedaż to na wszystko na inne więcej zniżki na inne mniej.
-
aszka wrote:ja sie wybiore do tesco, czy tam do lidla na pewno jakosc bedzie taka sama za inna cene i moze kolorów wiecej. Jak przeczytam na H&M made in china...to haha.
Pewnie, że tak teraz wszystko made in Chinaja czekam na grudzień i wyprzedaże
ew . Zeeman
bo tam po 2 e. Można fajne kupić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 14:51
aszka lubi tę wiadomość
-
Byłam dzisiaj na fitnessie dla ciężarnych i powiem Wam, że to nie takie pitu pitu
myślałam, że jak babki będą miały brzuchy to i ćwiczenia będą jakieś takie spokojniejsze, że to raczej takie od czasu do czasu machnięcie ręką czy nogą. A tu się okazało, że można było się zmęczyć i spocić i że fakt posiadania brzucha nie jest tu żadnym czynnikiem ochronnym
Jutrzejsze zakwasy mam murowane
Ale zadowolona jestem - oby tylko mi się po dwóch zajęciach nie znudziło
kmb, justa1234, Konwalia, Viki26 lubią tę wiadomość
-
duza wrote:Byłam dzisiaj na fitnessie dla ciężarnych i powiem Wam, że to nie takie pitu pitu
myślałam, że jak babki będą miały brzuchy to i ćwiczenia będą jakieś takie spokojniejsze, że to raczej takie od czasu do czasu machnięcie ręką czy nogą. A tu się okazało, że można było się zmęczyć i spocić i że fakt posiadania brzucha nie jest tu żadnym czynnikiem ochronnym
Jutrzejsze zakwasy mam murowane
Ale zadowolona jestem - oby tylko mi się po dwóch zajęciach nie znudziło
Hihi. Też byłam w szoku i odcierpialam bardzo. Wcale babki się nie oszczędzają. Niestety lekarz mi zabronił zobaczymy co 10 września powie.
-
nick nieaktualnydziewczyny jak dlugo bralyscie estrofem po transferze? Ja wczoraj skonczylam, a dzis juz 1 dzien bez tego leku, jutro mam wizyte i zapytam... ale chcialam was zapytac, jak u was z tym lekiem bylo?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 17:29
-
Anna255 wrote:dziewczyny jak dlugo bralyscie estrofem po transferze? Ja wczoraj skonczylam, a dzis juz 1 dzien bez tego leku, jutro mam wizyte i zapytam... ale chcialam was zapytac, jak u was z tym lekiem bylo?
Anna255 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyznalazlam takie info :
http://www.novum.com.pl/pl/leczenie-nieplodnosci/forum-embriologiczne/pytanie/1136/
no jesli juz, mam nadzieje, ze 1 dzien bez estrofemu nic mi sie nie stanie, powiem jutro dr o tym, najwyzej jeszcze mi przepisze, albo powie, zeby calkiem juz nie brac...
dobrej nocy dziewczynyaszka, Anuszka lubią tę wiadomość
-
kmb wrote:Hihi. Też byłam w szoku i odcierpialam bardzo. Wcale babki się nie oszczędzają. Niestety lekarz mi zabronił zobaczymy co 10 września powie.
) czuję, więc chyba wszystko jest ok.
Jutro mam wizytę, więc zapytam czy mogłam
No i proszę o kciuki, bo może jutro się dowiem czy przewidywana dziewczynka jest nadal aktualnaaszka, Viki26 lubią tę wiadomość