Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anna255 wrote:znalazlam takie info :
http://www.novum.com.pl/pl/leczenie-nieplodnosci/forum-embriologiczne/pytanie/1136/
no jesli juz, mam nadzieje, ze 1 dzien bez estrofemu nic mi sie nie stanie, powiem jutro dr o tym, najwyzej jeszcze mi przepisze, albo powie, zeby calkiem juz nie brac...
dobrej nocy dziewczyny
I wszystko jasne, ja będę brał dłużej niż ty bo jestem po crioAnna255 lubi tę wiadomość
-
Jestem w trakcie nadrabiania zaległości..
Anna255 ja estrofem biore do dzis 8t. Dzis mam wizyte i chyba dzis odstawiam. Jestem w przychodni na becie, prg i estradiolu. Wlasnie pani mnie poinformowala ze beta bedzie dopiero w czw a wizyta dzis...
Nie chcialo mi sie jechac do invicty a tu o. Musze
Troche panikuje przed dzisiejsza wizyta. Dzis ma byc serduszkowa. Ojej
Roletka jestem myslami z Toba!
Kmb jeszcze jatylko dużo za wczesnie na plec
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 08:31
Viki26, Anna255 lubią tę wiadomość
-
Moniaa i prawidłowo. Jak jest dobrze, to dobrze i trzeba się cieszyć.
A u mnie nadal plamienia. Ja już nie wiem o co z nimi chodzi. Są 2 dni później dzień przerwy i znowu dzień plamień i kolejny dzień czysto. Wczoraj rano miałam, a popołudniu już było dobrze. Dziś znowu dzień przywitałam plamieniem.Moniaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzia82 wrote:Moniaa i prawidłowo. Jak jest dobrze, to dobrze i trzeba się cieszyć.
A u mnie nadal plamienia. Ja już nie wiem o co z nimi chodzi. Są 2 dni później dzień przerwy i znowu dzień plamień i kolejny dzień czysto. Wczoraj rano miałam, a popołudniu już było dobrze. Dziś znowu dzień przywitałam plamieniem. -
Madzia82 wrote:A u mnie nadal plamienia. Ja już nie wiem o co z nimi chodzi. Są 2 dni później dzień przerwy i znowu dzień plamień i kolejny dzień czysto. Wczoraj rano miałam, a popołudniu już było dobrze. Dziś znowu dzień przywitałam plamieniem.
aszka lubi tę wiadomość
-
Duża jeju jak fajnie ze u ciebie są takie zajęcia -zazdraszczam
a co do intesywnosci ich to masz rację że to nie takie hop siup, gdyż ja na poczatku też odpalilam yutuba i pocwiczylam chwilę a tak się umechrałam jakbym nie wiadomo co robiła
także wiem napewno że ćwiczenia dla ciężarnych nie są takie slabiutkie ale ja uważam że warto ćwiczyć i karcę się że zaprzestałam sama ćwiczyć
Viki26, duza lubią tę wiadomość
-
agulas wrote:Jestem w trakcie nadrabiania zaległości..
Anna255 ja estrofem biore do dzis 8t. Dzis mam wizyte i chyba dzis odstawiam. Jestem w przychodni na becie, prg i estradiolu. Wlasnie pani mnie poinformowala ze beta bedzie dopiero w czw a wizyta dzis...
Nie chcialo mi sie jechac do invicty a tu o. Musze
Troche panikuje przed dzisiejsza wizyta. Dzis ma byc serduszkowa. Ojej
Roletka jestem myslami z Toba!
Kmb jeszcze jatylko dużo za wczesnie na plec
-
Moniaa wrote:Agulas trzymam kciuki za
A ja wczoraj odebrałam wyniki PAPPA i są prawidłowe. Coś tam podopisywali ale się zbytnio nie zgłębiam i nie analizuję bo po co wkręcać sobie jakieś herezje hehe -
mam za tydzień czyli 08.09 wizytę u gina prowadzącego. Znając zycie pewnie nie będzie mu spieszno aby zrobić usg. Zacznie mówić że skoro nic sie u mnie z organizmem nie dzieje to nie widzi potrzeby robienia USG...
Czy Wy tez tak macie u swoich nfz-owych ginekologów?
AA i bym zapomniała umówiłam się już na połówkowe na początek październikaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 12:19