Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Anatolka wrote:Zgadza się. W ciąży na miejscu trzyma je wysoki poziom estrogenów. Po spada i włosy lecą. Najczesciej po około 2 miesiącach po porodzie sie zaczyna. Normalne.
Tak wiem i dokładnie po około 2 miesiącach od porodu się zaczęło..ale nie spodziewałam się, że to będą takie ilości, choć M powtarza, że faktycznie w ciąży miałam bujną czuprynę.. Ciekawe ile to może potrwać??
Z resztą chętnie bym zostawiła sobie na stałe taki stan włosów i cery jaki miałam w ciąży.. -
Flowwer gratki!!!
A ja dziś odebrałam paczki. Rożek usztywniany jest meeeggaaaamięsisty, pięknie wykonany i zapakowany. Polecam wam nazywa się rożek Bololo na allegro, ręcznie robiony.
Drugi jest miekki tak jak miał być i idealny potem na kocyk. Ale co mnie wkurzylo, zamówiłam 10szt pieluch tetrowych a przyszło 9szt. Napisałam już maila do sprzedawcy ciekawe co odpisze. Zapłaciłam za 10 a mam 9Flowwer lubi tę wiadomość
18.11.2018
Nasze przedszkole:
|2❄️3-dniowe | -
*MiKi23* wrote:Flowwer gratki!!!
A ja dziś odebrałam paczki. Rożek usztywniany jest meeeggaaaamięsisty, pięknie wykonany i zapakowany. Polecam wam nazywa się rożek Bololo na allegro, ręcznie robiony.
Drugi jest miekki tak jak miał być i idealny potem na kocyk. Ale co mnie wkurzylo, zamówiłam 10szt pieluch tetrowych a przyszło 9szt. Napisałam już maila do sprzedawcy ciekawe co odpisze. Zapłaciłam za 10 a mam 9Ja zamawiałam stamtąd i piękne mam 2 komplety koc + poduszka rożnej grubości
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2018, 10:44
Mum2b lubi tę wiadomość
-
Flower gratulacje
daj znac jak dojdziesz do siebie.
Co do włosów moje jeszcze sa ba miejscu ale jak mówicie ze zaczyna sie dwa mies po porodzie to juz jestem załamana bo myślałam ze moje zostaną na miejscu. A cery nigdy tak ładnej nie miałam jak po porodzie. Dziwne
Wczoraj była u nas położna. Mowi ze krzyk małego raczej wynika z bólu brzuszka. Daliśmy mu wczoraj dicoflor i dzis tez damy zobaczymy czy pomoże. Podobno biogaja lepsza ale to miałam w domu. Noc minela nam spokojnie i ranek tez wiec moze bedzie dobrze. W wózku na spacerze jak nie śpi to drze sie tez wiec mam nadzieje ze i tego sie nauczy bo ja kocham spaceryFlowwer lubi tę wiadomość
-
Flower gratulacje!
Mi zaczęły włosy lecieć jakieś półtora miesiąca temu( czyli 3,5 miesiąca po porodzie) i leca do dziś..na szczęście mam dużo włosów i tego tak nie odczułam, ale za każdym razem, jak wrzucam je że szczotki w WC, to zastanawiam się kiedy mi się kibel zapchatyle tego jest..u mnie takie fazy dużego wypadania sa ok raz do roku, i to czytałam jest normalne,.tak samo ja teraz po ciąży.. aczkolwiek mogłoby już się to skonczyc..
Flowwer lubi tę wiadomość
Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
Madlenka, mi też dużo osób polecało na bóle brzuszka właśnie kropelki BioGaia - nasz Już Nie Noworodek ma takie fazy, że potrafi cały dzień nie spać przez to jak się napina i pręży.. Wczoraj tak miał, co udało mu się zasnąć to zaraz się budził cały czerwony i niezadowolony. Pediatra mówiła tylko o Espumisanie, ale nie zauważyłam poprawy po nim.
-
Flowwer gratuluje ! Dużo zdrówka dla Was
Asia , u nas tez jazda z brzuszkiem. Wczoraj to już był dramat od godz 19, dopiero kapiel ukoila jego nerwy i tą pieprzoną kolkę. Daje mu od kilku dni te krople Biogaia. A jak wiem ze już będzie kolka to Infacol , ale nie zawsze pomaga ;/. Niech już te kolki miną. Mój mały ten polubił spanie na brzuchu jak mu brzuszek dokucza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2018, 13:16
Flowwer lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, może dla mnie jeszcze za wcześnie żeby pisać po fioletowej stronie, ale mam pytanie do was. Jestem 12 dni po transferze blaski,beta pozytywna. Czuje się FATALNIE. Jakbym ktoś wyssał że mnie cała energię, nie mam na nic siły. To jest normalne, też tak miałyście? Czy to moja psychika mi wmawia, że powinnam źle się czuć i dlatego mi tak słabo?
-
Kochane mam pytanko takie orientacyjne
ile po porodzie SN a ile po porodzie CC trzeba odczekać by podejść do kolejnego transferu? Karmienie piersią chyba też trzeba odstawić?!
Jestem ciekawa bo jak znajdę siły to chce podejść jak najszybciej, ale i tak czas zweryfikuje18.11.2018
Nasze przedszkole:
|2❄️3-dniowe |