Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Milkowiec , gwiazda Ci rośnie
.
Mój gwiazdor spi. Od 20 do 24 spi jak suseł , a później to co 2 góra 3h się budzi na cyca.
Pokaże Wam jaki prezent dostałtylko proszę nie cytować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2018, 07:53
Kabełka, madwitka, Milkowiec lubią tę wiadomość
-
Milkowiec wrote:Butterfly widzę że masz dziecię podobnej postury co moja córcia... i te krzywulkie nóżeczki
łydki wykrzywione na zewnątrz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2018, 07:58
-
Widzę tylko fotkę Ewunii i napatrzeć się nie można
Powiedzcie mi ile wcześniej przed terminem miałyście cc?Milkowiec lubi tę wiadomość
4 lata walki, 3 nieudane transfery
leczenie immuno JP i...
crio 7dpt 58,78 9dpt 104,23 12dpt 540,27
2019 naturalsik
-
Też szczepiliśmy ale nie wyraziłam zgody na gruźlice w pierwszej dobie (nie chciałam w ogóle tego szczepienia na razie) ale strasznie męczyli w szpitalu, żeby jednak zrobić no i się daliśmy uprosić. Od przyszłego roku ponoć gruźlica będzie standardowo w 2 dobie.
-
Halo dziewczyny, dzieciaki zdrowe? Długo nie zaglądałam.
Mlr 0%, trzy szczepienia i wynik nadal 0%, doszczepianie pullowanymi - wynik 34,9!
Dodatnie MTHFR w układzie heterozygotycznym mutacji A1298C.
Dwa Aniołki - kwiecień 2015, październik 2015 -
Milkowiec wrote:Też szczepiliśmy ale nie wyraziłam zgody na gruźlice w pierwszej dobie (nie chciałam w ogóle tego szczepienia na razie) ale strasznie męczyli w szpitalu, żeby jednak zrobić no i się daliśmy uprosić. Od przyszłego roku ponoć gruźlica będzie standardowo w 2 dobie.
-
ślązaczka wrote:Ja miałam 37.2 i rozpoznanie wczesniactwo. Dziwne... widać różnie liczą wiek ciąży po ivf...
Mi lekarz w sobotę (dyżurny) powiedzual na wizycie że już mogę jechać na porodowke rodzicmiałam 37.0. No ale powiedzialam ze nigdzie nie jadę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2018, 21:40