Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie najkrótsze cykle, które mi się trafiały miały po 25-26 dni. A tu nagle tylko 17. Też się cieszę, że wizyta już tak blisko
Jest opcja, że moja poprzednia miesiączka to było krwawienie śródcykliczne (poprzedni cykl u mnie trwał 25 dni; 17 + 25 = 42 czyli jeden mój "normalny" cykl). A co do PCOS to poprzedni gin stwierdził, że najprawdopodobniej mam PCOS, ale 100% diagnozy nie wystawił. Jakby tak pomyśleć to jest kilka różnych opcji. W tym cyklu brałam donga. Chciałam pomóc trochę owulacji i może u mnie zadziałał na szybszy okres. Kto to wie? Zapytam lekarza -
Ada, bardzo się cieszę Może trochę i tego i tego Mam nadzieję, że ten stan lepszy będzie sie już utrzymywał Przypomnij mi, jak wypadły Twoje prenatalne? Patrycja, i Twoje?
Byliśmy dzisiaj na chwilkę u teściów i jak wychodziliśmy spotkaliśmy znajomych z 9 miesieczną córeczką. Gadałam ze znajomą o porodzie, rodziła właśnie w tym szpitalu, ku któremu się skłaniam i mówiła, że super extraWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 20:03
-
Kasia, ja nie robiłam prenatalnych w 12tc miałam usg na którym lekarz pomierzył dzieciaczka, sprawdził przezierność karkową, kość nosową, zmierzył długość kości udowej, obwód brzuszka i głowy.
Madzia, na pewno bedzie lepiej, mi też wydawało się, że no nie możliwe aby była taka nagła zmiana. a jednak!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 20:31
-
nick nieaktualny
-
Iwona...cóż Ci mogę rzec...faceci tacy są niestety. Czasem nie pomyślą, nie wpadną na coś, co dla nas jest oczywiste. I z tego wychodzą takie przykre akcje. Najlepiej powiedz mu jak wróci, że jest Ci bardzo smutno i przykro, że się Tobą nie zainteresował. To z reguły przynosi lepszy efekt niż awanturka
-
nick nieaktualny
-
Witam sie wieczornie
Rano napisalam posta i poszlam dalej spac, wstalam o 11 i wpadlam w wir sprzatania, pozniej zakupy, gotowanie i przywiezlismy lozeczko, ktore juz jest zlozone
Staralam sie Was podczytywac w miedzy czasie ale nie bylo kiedy odpisac.
Monika super, ze koncert udany
Ewelina bez kitu dziwny ten Twoj cykl i w ogole to krwawienie. Dziwne ze na podpasce tylko plamy a tak to jakby kranik odkrecil. Moze rzecywiacie to przez donga. Bralas juz kiedys CLO? Bo mi lekarz na takie dlugie cykle dal dupka i clo. Przez kilka cykli przed zajsciem mialam wlasnie cykle okolo 50dniowe. Z dupkiem i clo elegencko 28dni. Moze tez by na Ciebie tak zadzialaly? Bo przy tak dlugim cyklu nic pewnego ze masz w ogole owulke.
Iwona nie martw sie mezem, ze nie pyta jak sie czujesz. Moj tak bezposrednio tez tego nie robi. Dzis wwkurzyl sie ze sprzatam i gadal ze mam odpoczywac wiec samo w sobie to bylo mile ale jakos nie pamietam kiedy zapytal jak sie czuje. Bardziej by mnie wkurzylo ze z mama poszedl na spacer a nie spedzil czasu z Toba. Ale jesli takie sytuacje sie powtarzaja sie czesto to rozumiem Twoja frustracje.
Kasia -Arien pisalas ze moze na czekolade zareagowalam krostami. Mysle ze to jednak orzechy bo jem inne batony czasami i jest wszystko ok. A od tamtego momentu odrzucilo mnie od wszelkich kremow orzechowych wiec mysle ze orzechy po prostu nie pasuja malej. Moj maz jest alergikiem na orzechy i boje sie czy Jula nie odziedziczyla tej przypadlosci.
Ja jutro wizytuje. Madzia, Ty chyba tez? Dobrze mi sie kojarzy? Ktoras z Was tez jeszcze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 22:29