Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia ale jednorazowa beta niewiele Ci wyjasni. Jakbym miala mozliwosc chyba bym podjechala na IP, zrobiliby usg, dali luteine albo dupka. Balabym sie czekac. Bo to nie zadne plamienie po urazie mechanicznym? A moe byc tak ze po prostu od wiekszego ukrwienia zaplamilas.
-
Sylwia, ja też pojechałabym na IP.
Dziewczyny, trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty, szczególnie za Twoją Arien, bo nieźle się naczekałaś. U wszystkich będzie idealnie
Co do prenatalnych to usg mam dopiero w poniedziałek. W ogóle lekarz od usg radził żeby celować 13t6d ale boję się, że będzie dziecko za duże i nie sprawdzilibyśmy przezierności, więc idę w 12t6d.
Dorota, pochwal się łóżeczkiem! -
nick nieaktualnyDorota to mnie własne wkurza teściową z męża bratem siedzą całe dnie w domu a jak mój po 12 godz wraca z pracy to oni go na spacer wyciągają ale oczywiście moja wina bo mogłam iść z nimi:-( jadę jutro do mamy jak będzie w domu...
Sylwia ja też bym pojechała na IP.
-
Byłam w szpitalu. Był mój lekarz. Zrobił usg. Powiedział ze nie widać śladu ciąży. Kazał zrobić jutro bete i grupę krwi. Mam czekać raczej na najgorsze. Dał mi 5 procent szans. Może być pozamaciczna ale za wcześnie żeby stwierdzić. Jestem zalamanA
27.08.2015 (*) cb
08.02.2016 (*) cb -
nick nieaktualny
-
Sylwiaa! Jestem myślami z Tobą! Kochana, bądź dzielna. Nie wiem czy to rozsądne, ale mnie po poronieniu pomagała myśl, że natura wie co robi...że czasem tak musi być, na nasze nieszczęście. Jeśli tylko będziesz miała chęć i siłę to zaglądaj do nas, pisz, podczytuj. Tulę Cię bardzo mocno. I pamiętaj jeszcze, że jest takie powiedzenie, że po poronieniu brama płodności jest otwarta i jak tylko lekarze pozwolą i Ty będziesz gotowa to walcz i starajcie się. Tutaj miejsce cały czas jest dla Ciebie zaklepane kochana i mam nadzieję, że wrócisz do nas w trymiga :*
-
Kasia, musisz sobie jakieś zajęcie znaleźć . Nie masz czegoś do załatwienia? Może idź do kina albo zaplanuj obiadyna parę dni w przód i pogotuj sobie już dzisiaj. Najwyżej część się zamrozi, a pewnie okaże się, że brakuje części składników i już kolejne zadanie gotowe .
Za każdym razem jak mijam sklep z dziecięcymi ubrankami to mam ochotę wejść i coś kupić . Obiacałam sobie jednak, że zaczekam do prenatalnych. A rozsądek w ogóle podpowiada żeby ciuszki kupować dopiero w styczniu, bo przecież będą przeceny zimowe. Ale wiem, że tak długo na 100% nie wytrzymam. -
kwiatuszek789 wrote:Ewelina bez kitu dziwny ten Twoj cykl i w ogole to krwawienie. Dziwne ze na podpasce tylko plamy a tak to jakby kranik odkrecil. Moze rzecywiacie to przez donga. Bralas juz kiedys CLO? Bo mi lekarz na takie dlugie cykle dal dupka i clo. Przez kilka cykli przed zajsciem mialam wlasnie cykle okolo 50dniowe. Z dupkiem i clo elegencko 28dni. Moze tez by na Ciebie tak zadzialaly? Bo przy tak dlugim cyklu nic pewnego ze masz w ogole owulke.
CLO nie brałam, bo jeszcze żaden lekarz nie chciał się mną zająć na poważnie. Teraz liczę na kolejną lekarkę. I mam nadzieję, że dostanę CLO a owulkę miałam aż 1-2 razy w ciągu ostatnich 13 miesięcy
Sylwia... tak mi przykro trzymaj się -
Sylwia tak mi przykro Nie bede Cie pocieszac bo nie znajda sie takie slowa, ktore by Ci teraz pomogly ale jestesmy z Toba i jesli bedziesz potrzebowala od nas wsparcia i otuchy to pisz smialo. Tule bardzo mocno :-*
Patrycja lozeczko takie zwykle biale, narazie w kąt wstawione. Nie mialam gdzie juz ukladac malej rzeczy i dlatego je ju maz zlozyl. Pozniej wrzuce fotke.
Madzia to cos mi sie pochrzanilo z tą Twoja wizyta
A mi sie nie chce isc na ta moją wizyte. Wiem ze nie napatrze sie na mała i to bardziej normalna wizyta ginekologiczna. Ale mam nadzieje ze szyjka ma sie dobrze.
Edit
Ewelina trzymam kciuki aby w koncu jakis lekarz powaznie spojrzal na Twoj problem. Moze jesli nie sam z siebie to sama popros o clo. Powiedz ze masz juz dosc czekania i chcesz konkretnie podejsc do tematu staranWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 09:12
-
Little pozostaje tylko czekać na wizytę , napewno wszystko Ci wyjaśni ,trzeba być dobrej myśli, a to idziesz do tego samego co Ci stwierdził PCOS?
Czy konsultowałaś to z innym?
Ada tak masz racje II trymestr jest rewelacyjny:D
za kilka tygodni poczujesz całkowity przypływ energii aż za dużo:)
Madzia poczekaj 3 tygodnie i też Ci siły powrócą, ja jak wspomne swoje początki ...eh..cieżko było..
Iwona porozmawiaj z nim że brakuje Ci go , tesknisz i chcesz spędzić troche czasu z nim, powinien zrozumiec, daj mu czas do namysłu:)
Ja mam także wizytę dziś
Sylwuś....
pozostaje mi przytulić Cię bardzo mocno :-*
-
kwiatuszek789 wrote:Ewelina trzymam kciuki aby w koncu jakis lekarz powaznie spojrzal na Twoj problem. Moze jesli nie sam z siebie to sama popros o clo. Powiedz ze masz juz dosc czekania i chcesz konkretnie podejsc do tematu staran
Właśnie taki mam zamiar Dzięki
dmuchawiec wrote:Little pozostaje tylko czekać na wizytę , napewno wszystko Ci wyjaśni ,trzeba być dobrej myśli, a to idziesz do tego samego co Ci stwierdził PCOS?
Czy konsultowałaś to z innym?
Ten, który podejrzewa PCOS, odesłał mnie do lekarki, do której idę w pon. Babka jest ponoć bardzo dobrym specjalistą w swoim fachu. Pracuje w klinice endokrynologiczno-ginekologicznej i w necie ma same pozytywne opinie. I cudem udało mi się do niej dostać na wizytę, bo na początku nie chciała mnie przyjąć ze względu na ilość pacjentek, które już ma, a ma ich bardzo dużo.
Więc jestem dobrej myśl.