Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwus...
Nie możesz się poddać, jeśli raz się udało uda się i kolejny!
Musisz mieć siłę aby walczyć !
Tak jak pisze Dorotka wiele kobiet mogło być w ciąży nie wiedząc o tym.
Jesteśmy z Tobą ,jesli będziesz chciała zaglądaj do nas!
I jak po wizycie Dorotko?miszkaaa lubi tę wiadomość
-
Sylwia najgorsze co teraz możesz zrobić to zacząc siebie obwiniać. Zobaczysz, ze będziesz jeszcze szczesliwą mamusią
Aga a po wizycie ok, szyjka się nie skraca, serducho biło, mała główkowo się ułożyła ale podejrzewam, ze to chwilowe bo ciagle sie kreci. Kolejna wizyta za 3 tygodnie. I zapisałam się od razu do okulisty zeby określił czy nie ma przeciwwskazań do porodu sn.perelka89 lubi tę wiadomość
-
Kasia, ja do tej pory miałam za każdym razem usg dopochwowe, jeszcze nie robili mi przez brzuch. Powodzenia na wizycie.
Iwona, mojego męża też często nie ma w domu, cały czas spędza ze swoim najukochańszym psem na budowie. A ja muszę się dopominać o uwagę, często pytam: nie zapytasz jak TWOJE dziecko?!" itp. ale to daje tylko chwilowy efekt. Niestety, faceci już tak mają...
Patrycja, ja dzisiaj byłam na mieście zaszłam do H&M, C&A oraz smyka no i oczywiście nic nie kupiłam! jakaś nienormalna jestem!
tu macie dziewczyny kupon go H&M na 20% zniżki
http://kodyrabatowe.pl/h-m wystarczy wydrukować i pokazać przy kasie. ważny do 6 września.
Kada gratuluję córeczki, najważniejsze, że wszystko w porządku teraz dużo odpoczywaj.
Marlenko, jak głowa? ja jak nie wezmę paracetamolu to nie przechodzi tylko się męczę, także jak jest potrzeba to lepiej wziąć.
Dorotko, ciesze się, że wizyta się udała
Sylwia, nie mogę przestać o Tobie myśleć, nie rozumiem co się stało, ale tak jak Arien napisała: czasami natura wie lepiej co robi i musimy jej zaufać. To wcale nie oznacza, że jesteś złym człowiekiem, to nie jest kara. Ostatnio rozmawiałyśmy o Bogu i wierze, zacytuję słowa Księdza Kaczkowskiego odnośnie jego choroby: "Ja jestem z zawodu bioetykiem i wiem, jak się tworzą nowotwory. Chodzi o mutację komórki i nie ma tutaj żadnej prawidłowości, wzoru czy powodu. Nigdy nie pomyślałem, że to jakaś boska kara, że Bóg nie ma nic innego do roboty, tylko siedzi na chmurze i mówi: »Kaczkowski, twoja gęba mi się nie podoba, będziesz miał raka!"
Po prostu taka jest nasza natura i czasem nie jesteśmy w stanie z nią wygrać.
Bądź silna Kochana! Szybko do nas wrócisz, zobaczysz!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 16:05
arien, perelka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dorzucam w takim razie fotke łózeczka Julki ale tak jak wspomniałam jest zwykłe, najzwyklejsze. Pewnie miałabym dylemat jakbym miała kupować a że dostaliśmy to może być i takie
W środku pościele, koce, poszewki i inne jej szpargały, jaki to materac to w sumie nie wiem ale nie jest powygniatany i poodksztalcany a na samym dole materacyk od łózeczka turystycznego, które jest w pokrowcu przy łózeczku
Perełka Wasze łóżeczko bardzo ładneperelka89 lubi tę wiadomość
-
Święta prawda że słowami Ady , życie trzeba przyjąć takie jakie jest, często nie możemy się z tym pogodzić, wiem to z własnego doświadczenia. My łoZeczko też będziemy mieli białe, odeśle wam link lub fotke . Stawiamy na uniwersalne rzeczy , to co można oczywiście . Doroto fajnie że wszystko dobrze u Ciebie .
Przy bólach głowy proponuje zmierzyć ciśncisnienie ienie warto badać dlaczego sa i czy przypadkiem nie przez cisnienie. -
Pisze z telefonu więc przeprasza za błędy, czekam na wizytę. Chyba moje badania wyszły gorzej niż ostatnio , zaraz się okaże .
Bardzo ładne zdjęcie i prawda na nim Dorotko
Piękne! -
Wróćiłam...jestem...nawet nie wiem jak to nazwać. Wychodząc się poryczałam. Nie miałam usg bo sprzęt się popsuł...więc pierwsze moje usg to badanie prenatalne za tydzien w czwartek. Z badania klasycznego ginekologicznego wszystko ok. I tyle wiem
Badania wszystkie ok, tylko wysokie ciśnienie 130/80 i zaniepokoiło to doktora, ale zmierzył mi już jak powiedział, że nie bedzie usg więc akurat się powtrzymywałam, żeby nie wybuchnąć płaczem i może dlatego takie wysokie bylo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 21:21
-
ojj, Kasia jaka szkoda.... to bedzie ogromna próba cierpliwości dla Ciebie, chociaż jak chyba bym nie wytrzymała i skoczyła do innego lekarza na małe usg.
Aga, trzymam kciuki, i zdaj relację
Kasiarzynka, czasami można zgrzeszyć, szczególnie jeśli chodzi o gofra! mniam!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 21:26
-
Kasiarzynka ale mi narobiłaś ochoty na "gofera" ;)ahh i znowu rozmarzyłam się o weekendzie nad morzem. Rok temu wyjezdzaliśmy na urlop nad morze 1 wrzesnia i bylo cudownie. Ehh pomarzyc mozna...
Jula ruchliwa bo w piątek była ułożona poprzecznie a dzis juz główkowo a czuje po brzuchu kiedy zmienia pozycję i w nocy najczesciej kopie mnie nad prawym biodrem, zupelnie na boku albo w dzien rozciąga sie tak, ze czuje i z lewej i prawej strony brzucha 2 male kuleczki. Niech sie wierci, aby w odpowiednim momencie została w pozycji glowkowej
Tak, za 3 tyg tez usg ale moj gin tak tylko na szybko zagląda do malej, dzis sie zdziwiłam ze dłuzej sie przygladal bo zawsze skupiał sie tylko na szyjce i zerkał na serduszko, chociaz to tez nie zawsze. Może już zerka na ułożenie.
I na kolejnej wizycie pobierze posiew na GBS.
Dziewczyny pewnie się uśmiejecie ale mój ex w sobote chajta sie a dzis maja wieczory panieński i kawalerski i mimo, ze za nic w swiecie bym nie chciala z nim być i jakby byl ostatnim facetem na ziemi to bym go nie tkneła, to jakoś tak dziwnie mi