Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzesc
Dotarlam wczoraj wieczorem do domu i zastalam sajgon;/ zostawic meza na 3 dni w domu masakra;/ ale juz ogarniete i mam chwile dla siebie:) biore sie za czytanie zaleglosci:)
Sliczne macie brzuszki
Wklejam zdjecie paczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 17:07
arien, kwiatuszek789, natt, czekolada, monika_89, perelka89, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
-
Ajj kombinezoniki wpadły mi od razu w oko troszke już tego masz
A ja właśnie wymęczyłam zamówienie na allegro, z kilku aukcji, przewijak, pieluszki flanelowe, tetrowe, termometr do kąpieli, myjka itp. Zmęczyłam sie tym jeszcze kilka dupereli i chyba bedzie wsiooo, uff i wózek maja koło piątku wysłać -
nick nieaktualny
-
Cześć Mój mąż dziś dzielnie maluje łóżeczko, mam nadzieję, że uda mi się pochwalić w tym tygodniu efektami
no a potem kolejny tydzień nocek, drugi pod rząd
Co do testu mi wyszło że na 67% dziewczynka i tego się trzymam
Rogala do spania mam i bardzo sobie chwalę, zdecydowanie lepszy komfort snu (czy tam wylegiwania sie przed tv )
Mi brzuch ciązowy chyba też poźno wyjdzie, w sobotę mieliśmy ognisko rodzinne, taki zjazd i sporo osób bylo zdziwionych raz że jestem w ciązy a dwa ze to już początek 5 miesiąca bo nic nie widać
Kasia jak samopoczucie? fajnie, że macie płytkę z usg, muszę dopytać czy jest szansa zeby i nam za tydzień nagrali. Co do chustowania to ja na pewno chcę, mój mąż mniej ale jak będzie trzeba to będzie latać z chustą. Co do remontu to może jacyś koledzy męża mogą pomóc za symbolicznego czteropaka? albo może da radę wziać troche wolnego i podgonić z pracą?
Natalia to nie wiedziałam o tym ciemiączku. Dobrze mieć doświadczoną mamę tutaj. Miki na pewno będzie rozwijać się dobrze, te piguły to czasem chlapną bez zasnatowienia a my mamy czarne scenariusze potem
Madzia mam nadzieję, że to wstydnisia, te ubranka dla dziewczynek są taaakie cudne Obyś u mnie trafiła
Patrycja uh jak ja nie cierpię jak ktoś tak rozwydrza dzieci, potem maluch jest rozdarty co może a czego nie. Gdyby to byli moi rodzice/teście ja bym się na pewno odezwała. Trzymasz w niepewności z tą płcią, ale jak widać juz to synuś
Dorotko super prezent, sama myślałam o czymś podobnym bo mąż ma we wrześniu urodziny ale on twierdzi, ze mamy dość wydatków i nie potrzebuje prezentów. Twój na pewno ucieszy się z takiego męskiego gadżetu. Brzusio piękny
Karolina dobrze, że jakoś tą obrączkę ściąglaś, byle obeszlo się bez cięcia Ja moją ubieram tylko jak gdzieś wychodzę, po domu nie, bo mi jej szkoda
lorka podziwiam, ja najdłużej nie widzialam się z mężem 5 dni, ale to bylo jeszcze w czasach studenckich
Kasia (kasiarzynka) co w końcu wyszło z odwiedzinami kuzyna męża? ładny okrągły ciązowy brzuszek no i dobrze, ze takie wyniki gbs
Ewelina czyli w sumie dobre wiadomości, oby to była tylko/aż wina hormonów
Marlena juz 16tc? ale czas leci! no i gratuluję kolejnej rocznicy ślubu
Iwona niezla paka ubrań
jadę do maka, wieśmak mnie wola jak nigdy wysłalabym męża, ale nie przeszkadzam mu w malowaniuperelka89 lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Same dobre wiadomości tu dzisiaj. Tak lubię . Palce nie poucinane, dzieci coraz większe, łóżeczka malowane.
Super
U nas wszystko się potwierdziło na drugim badaniu. CRL wyszło odrobinę większe 70mm a przezierność mniejsza 2. Ale termin ten sam, czyli dziś 13t1d. No i zgodnie z zapowiedziami i moją intuicją będzie chłopak (na 90%). Bardzo się cieszę choć muszę się z tym ostatecznie oswoić100krotka:), arien, pleasure, miszkaaa, monika_89, perelka89, kwiatuszek789, Kasiarzynka, czekolada, dmuchawiec lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Patrycja, gratuluje synka
Perełko wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu. Śliczna Agatka
Monia, czekamy na zdjęcie łóżeczka
Wiecie, co ka to jak chodzę po sklepach to na ubrania dziewczęce w ogóle nie patrzę. Jakoś kompletnie do mnie nie przemawiają i nie wiem jak się okaze jednak dziewczynka to trudno będzie mi kupować ciuszki.
Bylam dzisiaj w sklepie wózkowym i mój ukochany Expander mondo ecco ma konkurencję: Bebetto torino. Jedna rzecz mi się nie podobała ze jest dosyć ciężki. Wrzucę fotkę
perelka89 lubi tę wiadomość
-
to był mój najdroższy wieśmak w życiu 250 zl i 6 pkt... pięknie żeby było smieszniej mąż wyciągnąl mi z torebki dokumenty i miałam tylko prawo jazdy
perełko gratuluję kolejnej rocznicy ślubu Agatka śliczna
Patrycja widzę dobrze obstawiałyśmy, gratulacje! mąż się pewnie cieszy z synusia, co?
Madzia połówkowe 9 a u swojego gin 17
Ada bebetto też mi się podobają, torino właśnie a oprocz tego luca i hollandWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 20:39
perelka89 lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualnyPleasure moja tez cichla a jeszcze jak lekarz powiedzial na samym poczatku ze wyglada na chlopca to prawie w to uwierzylam jednak gdzies w glebi serca wiedzialam ze bedzie corcia
Nie jestem pewna w 100% ale chyba oja mala zaczyna dawac znac ze siedzie w brzuszku nie wiem jak to opisac ale tak mnie cos tyka od soboty kilka razy to czulamarien, monika_89, Kasiarzynka, perelka89 lubią tę wiadomość