Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pola Twoj mąż zna Twoje piersi jak własną kieszen ze od razu rozpoznal w nich zmiane
A juz powiedzialas przyszlemu tatusiowi dobra nowine?
Jeeeny tyle czekania na wynik ale trudno, musimy uzbroic sie w cierpliwoscWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 06:52
-
Hehe powiedziałam. Wymamrotał na wpół śpiąc "mówiłem, że się uda" i kazał mi się położyć. Stwierdził, że teraz muszę się wysypiać za dwoje, ale nie mogłam już zasnąć. On nie okazuje za bardzo emocji, poza tym już raz się cieszyliśmy... Myślę, że za parę dni, jeśli wszystko będzie ok i beta będzie dobrze przyrastać dotrze do niego ta wiadomość Sama póki co mam świadomość pozytywnego testu, ale czuję się jak za szybą względem tej informacji. Jakoś trudno mi uwierzyć, że po takim czasie wreszcie się udało i, że tym razem nie stracę naszego Skarba.
-
Pola super wiadomosc trzymam kciuki na pewno bedzie ok tylko musisz byc pozytywnie nastwiona ja od poczatku bralam luteine po2 tabletki 50mg 2 razy dziennie
Sylwia co do twojego testowania fakt moze byc za szybko zrobiony . Zobacz moj wykres ... tez spisalam cykl na straty :p nawet wina sie nazlopalam a tu cyk i tempka nie chciala spadac -
Lekarz odpisał. Luteinę mam przyjmować 2x1, w poniedziałek jadę do szpitala, bo będzie miał dyżur i wypisze mi receptę. Mam też cichą nadzieję, że zerknie czy pęcherzyk jest tam, gdzie powinien. Co do leku na depresję to napisał, że z tego co mu wiadomo nie powinien zaszkodzić dziecku, ale jeśli nie pogorszy to mojego stanu (tu dodał w nawiasie, że myśli, że teraz nie pogorszy ) to mam odstawić. A bety kazał na razie nie robić. Podejrzewam, że w poniedziałek mi wszystko powie jejku, jak mnie ucieszył tym sms'em, a przecież niczego niezwykłego się nie dowiedziałam
-
Pola jakie piekne dwie krechy!!! To moja druga kreseczka na tym etapie byla ledwo ledwo widoczna trzymam mocno kciuki! Babydream a Ty zrob jeszcze test troszke pozniej, mi dopiero wyszedl w dniu spodziewanej miesiaczki, dzien wczesniej nie bylo nic!
-
Polcia, gratulacje! Takie krechy nie mogą kłamać . Fajnie, że lekarz tak szybko odpisał.
Sylwia, przykro mi, ale jest nadzieja. No i przynajmniej wieczorem możesz skorzystać z dobrodziejstwa wina, choć wiem, że to marne pocieszenie.
Magda, egzamin już się zaczął ale trzymam mocno kciuki! -
Pola takie piękne kruchy nie kłamia rozumiem doskonale twoje obawy ale ja wiem swoje ze teraz będzie juz wszystko dobrze
Co do mnie to niby jakieś teoretyczne szanse są bo ostatnio mi w 12 dniu tez nie wyszedł a w 13 juz tak ale nie ma się co oszukiwać i robić niepotrzebnych nadziei. Może następnym razem będzie lepiej. Test powtórzę albo w poniedziałek lub wtorek.
Madzia trzymam kciuki za egzamin
27.08.2015 (*) cb
08.02.2016 (*) cb -
Przechodzi mi te przeziębienie ,wczoraj podnisłam się z łóżka i pojechaliśmy zobaczyć płytki do kuchni i łazienki.
Dziewczyny nasz domek ma już zakryty dach !! i mam wstawione drzwi do domu i własne klucze! do wykonczenia jeszcze długa droga ale sam fakt że tyle udało się zrobić jest niesamowicie ekscytujacy.
Kupiliśmy płytki podłogowe do kuchni w atrakcyjnej cenie !takie jak chcieliśmy.
Do łazienki zastanawiamy się, mam dwa typy jedne patowe drugie błyszczące, łazienkę mam podłóźną i nie wiem na które się skusić... w poniedziałek pojedziemy jeszcze zobaczyc i podjąć decyzje.
Dorotko tez słyszałam ze położne zwracaja uwagę na stan czystości i bałaganu w domu ,takze obawiam sie co bedzie jak nie skonczymy a wtedy bedzie balagan...
Nie wiedziałam że na paciorkowca nie można się podmywać płynami do higieny intymnej.
Badanie robi ginekolog? czyli dzien wczesniej i przed wizytą mam się na podmywac?
Sylwia... przykro mi kochana ale jesteś dzielna i wiem że będziesz walczyć dalej! jednak nie poddawaj się i może powtórz test za kilka dni? po ilu dniach jesteś od OWU?
Polcia ja bym dziś leciała na bete i w poniedziałek drugi raz , nie wytrzymała bym!
Nie śmiało gratuluje ,ale po becie bede gratulować śmielej:)
Właśnie doczytałam wiadomość od twojego lekarza , w takim razie w poniedziałek wszystkiego sie dowiesz:)
Dobre masz podejscie nie ma co sie nakręcać skoro tak ostatnio to przezyłaś, ale bądź dobrej mysli.
Kasiarzynka odnośnie położnej i tanich pieluch to tez bym sie wkurzyła ... używasz takie jakie chcesz i na jakie cie stac ... nie lubie takiego gadania..
-
Czy ktoś z obecnych na podobnym etapie ciąży miał coś podobnego jak ja... bezsenność... nie mogę spać. wykończa mnie przestawiony tryb dnia... nie śpie od 5 mecze sie do 7 a potem potrafie spac w dzien.. znow mecze sie do 12 w nocy i nie moge spac..
-
Troche lipa ale nie idziesz teraz na dziekanke ?
A moze jakos Ci zaliczy ten test , napisalas cos pewno
Ja zamowilam sobie na allegro spodnice , jeansy i legginsy ciazowe pewno na poniedzialek beda pozniej popatrze jakies sukienki bo uwielbiam w nich chodzic jak na razie mieszcze sie w stare jeszcze ... -
Pola, kurde, jakie dwa tłuściochy! Gratuluję, trzymam kciuki, żeby tym razem wszystko było dobrze Po stracie zawsze jest strach i wątpliwości, wiemy coś o tym, ale musi być w końcu dobrze A Twój mąż zareagował prawie tak samo jak mój
Sylwia, z tego co pamiętam, to mnie test negatywny wyszedł w dniu spodziewanej miesiączki, i chyba pozytyw dopiero dwa dni pózniej jakoś. Don't worry jest nadzieja jeszcze :* a jak nie teraz to w następnym cyklu :*