Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina lotta - trzepnełabym Twojego męża mądrale w łepetynę za to piwo bezalkoholowe :p Bavaria jest w ogóle zupełnie zerowa (zakupiłam ja sobie zresztą dzisiaj do meczyku :p). A Leszek o ile wiem ma chyba do 0,5% co jest równoznaczne z wypiciem np kefiru. Niech nie marudzi :p Masz na samej wodzie i chlebie żyć?
Aga A - zaznaczam, ze nie tylko ja się dopytywałam tu o Ciebie Bardzo cieszę się, że wszystko u Was ok P.S. Wczorajszy obiad wyszedł zajebisty tak nieskromnie powiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 15:21
-
Agnieszka cudowne wiadomości
Karolina bez przesady żebyś nie mogła bezalkoholowego piwa wypić. Ja się wspomagałam latem bavarią własnie czasem lechem free. Zreszta do sierpnia nawet jedno stoi mi w lodówcemiszkaaa lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Arien chyba powiem mojemu wrażliwemu mężowi że skoro ja nie moge lecha free to i on nie ma piwka To chyba będzie argument ostatnio mieliśmy grilla z przyjaciółmi jedna karmi piersią swoją córcie miała lecha free druga na grudzień i też miała to co pora i na mnie ! a słyszałam ze kobiecie w ciaży nie powinno się odmawiaćNasz synuś
cykl starań -
Karolina, oczywiście, że tak! Tzn, że nie powinno się odmawiać A Twój argument całkiem zacny Ja teraz mojego męża męczę z fajkami. Powiedziałam mu, że skoro ja w ciąży przestałam palić to, że po pierwsze da się, a po drugie on też musi bo ta ciąża jest tak samo jego jak i moja Bardzo mocno ograniczył i przy mnie rzadko mu sie zdarza zapalić, ale strasznie śmierdzi. Masakra. Jak sobie pomyślę, że ja też tak śmierdziałam to aż mi słabo No i ostatnio w aptece zamówiłam środki pomocnicze dla niego w formie tabexu podobno jest skuteczny, czekam teraz na zamówienie
-
my akurat nigdy nie paliliśmy nałogowo na imprezach sie zdarzało ale moi rodzice palili ( bo aktualnie oboje rzucają) wiec wiem jak to męczy mama rzuca bez problemu ale tata pomaga sobie desmoksanem. Początkowo myslalam ze to ściema bo pali już ponad 20 lat ale ku zaskoczeniu przestał i mówi że tabletki bardzo mu pomogły teraz już prawie 2 miesiące nie palą bardzo mnie to cieszyNasz synuś
cykl starań -
eh palenie... ja tyle czasu proszę męża żeby przestał. Obiecuje i kończy się jak zwykle przez pracę bo przed/po musi zapalić. teraz właśnie planuję kupuć mu desmoksan, mojemu ojcu pomogl, no ale mieszkamy z rodzicami a moj mąż pali to i tato znowu zaczął więc kupuję obojgu, w końcu we 2 raźniej rzucać. Zobaczymy co z tego wyjdzie :p13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Anisia gratuluje!
Kasia narobiłaś mi smaka na to wino bezalkoholowe. Mhhh...
Kasiarzynka a gdzie można kpić Bavarie? Do tej pory nigdzie nie widziałam w sklepach, albo nie patrzyłam
A ja dzisiaj zjadłam solidny kawal pysznego torta!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 19:30