X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki Rocznik'89 :)
Odpowiedz

Ciężarówki Rocznik'89 :)

Oceń ten wątek:
  • blumen21 Ekspertka

Wysłany: 12 października 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bez komentarza Dla Ciebie.hematolog był odpowiedzia dla Moniki ze moj prowadzacy mnie wysłał do niego. Tak to moje zdrowie i moje dziecko. A czy będzie zdrowe to możesz dopiero wypowiedzieć sie po urodzeniu a nawet po ulywie paru miesiecy a nie na podstawie usg badz opini lub badań Ja sie poczulam urazona i tyle mam prawo się bronic.tymbardziej, jeżeli ktoś nie ma racji

24afed3688.png
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 13:33

Marzec x 2 <3 <3
  • blumen21 Ekspertka

Wysłany: 12 października 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dlatego napisalam ze 2,99 Ktore miala koleżanka to za wysokie.;)

24afed3688.png
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skoro zdanie do Moni odpisujesz miedzy zdaniami do mnie to sory ale sie nie dogadamy bo spojnosci i logiki w tym brak. Chociaz tak czy siak na dogadanie nie ma szans ;-) nie odp juz na ten temat. Chyba ze masz ochote podyskutowac z nami na codzien to zapraszam :-)

klz9io4pkfldzhbc.png

Wysłany: 12 października 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejj ale ja nie mam hashi :-P

blumen21 lubi tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jutro 16.30 wizytuje. Postaram sie napisać zaraz po.

Dobra dziewczyny! Ciach bajera! Koniec tematu!

kwiatuszek789, 100krotka:), arien, blumen21, dreambaby, Kasiarzynka lubią tę wiadomość

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • arien Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co? mam chyba dziś bardzo aktywne jelita. Leżę sobie i po stronie na ktorej leżę czułam przez dłuższą chwilę takie...bulbanie, ale takie raz za razem. Jeśli to miałby być Tomek to porównałabym to do piąstkowania albo robienia rowerka na ścianie macicy...

o1483e5e2gt7h77w.png

Wysłany: 12 października 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm Kasia mysle ze to mogl byc Tomus. Ja na poczatku takie male uderzenia czulam, jakby bańka pekala :-)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • arien Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak, trochę jak bańka. Ale to była seria ze stu baniek więc już sama nie wiem. Teraz Was będę zadręczać i jak z głodu mi zaburczy to też się dowiecie :D

o1483e5e2gt7h77w.png
  • blumen21 Ekspertka

Wysłany: 12 października 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja własnie zjadłam bananka i ide spać więc dobranoc;)

24afed3688.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola a wiesz że jeśli ma się problem z zaparciami to nie powinno się jeść bananów...tak gdzieś czytała i mi internista powiedzal.

Kasa może faktycznie to Tomaszem:-)

• Robaczek89 Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina, dobranoc. Z tymi bananami to fakt. Zaleca się ich jedzenie przy biegunce. Jeśli masz zaparcia to warto ich unikać, z drugiej strony mają dużo potasu, więc są wskazane dla osób, które mają skurcze. Może spróbuj przejść na kilka dni na dietę lekkostrawną? Taką jak w szpitalu po problemach gastrycznych czy przy alergii. Może by pomogła?

43kt9vvjbmmercyy.png

Wysłany: 13 października 2015, 00:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.supermamy.pl/porod-i-polog/6122/POROD-BEZ-BOLU-stanie-sie-faktem.html

Co Wy na to? Ja bym chyba nie zaryzykowala na ta chwile. Chyba ze za kilka lat.

klz9io4pkfldzhbc.png
  • czekolada Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 00:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero skończyłam czytać. Teraz tylko powiem że nie ma co się kłócić i jest tu fajna atmosfera i niech tak zostanie. Każdy ma swoje zdanie szanujemy się na wzajem.. Najważniejsze to mieć zaufanie do lekarza prowadzącego a my jesteśmy tu po to aby się wspierać wymieniać doświadczeniami i swoimi spostrzeżeniami.

Dobrej nocy :-)

Jakub <3
    f2wli09klx6li47m.png
    f2w3rjjgfdv6rpfo.png
  • Pola 89 Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, Dziewczyny, nie mam pojecia jak Was nadrobie :P piszecie tu i na fb, a ja jestem tak skonana po pracy, ze nie jestem w stanie tak porzadnie usiasc do kompa. Wczoraj czulam sie fatalnie, az sie rozplakalam wieczorem, ale to chyba z niewyspania, bo polozylam sie w miare wczesnie i dzisiaj czuje sie duzo lepiej. Po jutrzejszej wizycie chyba powiem w pracy o ciazy, bo moja wydajnosc spadla i nie chce, zeby pomysleli, ze po dwoch podwyzkach przestalo mi sie chciec. Mam nadzieje, ze szybko uda mi sie nadrobic co napisalyscie <3 <3 milego dnia Brzuchatki :)

Czekamy na Julię :)
    0d1ye6hhxav2ezmq.png
    [*] 07.03.2015 - 6tc

Wysłany: 13 października 2015, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola wg mnie dobry pomysl z tym aby powiedziec w pracy. Nie przemeczaj sie tak tym bardziej ze czujesz ze Ci wydajnosc spada. Uwazaj na Was :-*

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Lorka Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola im szybciej powiesz tym lepiej dla Ciebie :) szefostwo będzie bardziej wyrozumiałe a Ty będziesz mogła korzystać z przysługujących Ci przywilejów ;)
    Zresztą mówiłaś , że oni są raczej pozytywie nastawieni na ciężarówki :)

Ada trzymam kciuki za wizytę :) oby Klara ładnie się wam pokazała :)

Co do tarczycy to powiem tyle , że i mojej mamie i babci pogarszały się wyniki w ciąży więc dla własnego świętego spokoju robię badania poziomu :) przed ciążą miałam 1,22 a później 1,78 czy jakoś tak . Teraz zrobię przed kolejną wizytą u gin :) jak na razie nie są to chyba wartości alarmowe . W moczu mi kosmos wyszedł ostatnio , oczywiście ja bardzo lubię interpretować wyniki z tym , że ja normy to znam dla kobiet nie w ciąży :D i okazało się , że to nie taki kosmos jak mi się wydawało :P

blumen21 lubi tę wiadomość

3jvzzbmhygd0qdzi.png
    010icsqv149by2kh.png
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 13:33

Marzec x 2 <3 <3
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekolada wrote:
    Dopiero skończyłam czytać. Teraz tylko powiem że nie ma co się kłócić i jest tu fajna atmosfera i niech tak zostanie. Każdy ma swoje zdanie szanujemy się na wzajem.. Najważniejsze to mieć zaufanie do lekarza prowadzącego a my jesteśmy tu po to aby się wspierać wymieniać doświadczeniami i swoimi spostrzeżeniami.

Dobrej nocy :-)

AMEN! :D

czekolada lubi tę wiadomość

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry koleżanki :)

Ja jeszcze w łóżku. Cudem udao mi się przyznać po porannej pobudce, rzadko sie to zdarza.

Pola, zdecydowanie lepiej powiedziec wczesniej niż mają snuć domysły na Twój temat, albo jakies plotki. Będziesz spokojniejsza.

ex2bmg7yxswzkwmo.png
‹‹ 243 244 245 246 247 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ