Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina-Little jak małpiszon ma opóźnienie to jest dobrze? Jutro sikaniec? Edit. Doczytałam ze w piątek
Docia, a co do Twojej teściowej to brak mi słów co za kobieta bezczelna!
Patrycja, super kolekcja. Mi się wydaje ze chyba najważniejsze masz, ale to tak ciężko przewidzieć.
Natt, kurczę na pewno nie było Ci łatwo bez pomocy bliskich, ale super ze mąż dal rade.
Kasiarzynko, a Twój mąż pojechał już w trasę?
Kasia, jak zakupy?
Marlenko, mój mąż tez juz walczy o życie na razie jakos daje rade, bo musi działać przy remoncie ale jak tak dalej pójdzie to pewnie wyladuje w łóżku na ostrym dyżurze
A jak byłam rano w pracy, dostarczyłam zwolnienie. Zajrzałam do pepco i kupiłam trzy pary legginsów dla małej. Nic więcej nie wpadło mi w oko. Zaraz zasiadam do alegro i zamawiam pościel do łóżeczka. Dostałam psie grosze w ramach premi wiec chociaż dzidzia skorzysta. Byliśmy z mężem w castoramie po kafelki i wkurzyłam sie. Potrzebujemy spora ilość bo to salon z kuchnią i korytarz. Zapewniali ze jest dużo tych moich upatrzonych. Owszem jest dużo ale dla nas za mało moglibyśmy wziac tyle ile jest i resztę dokupić po dostawie ale może być inny odcień wiec dupa. Może uda się ściągnąć dostawę z sąsiedniego miasta, ale nie wiadomo czy sie zgodzą. Maja do mnie dzwonić. Ewentualnie zostaje zamówić indywidualnie ale to tydzień czekania a robotnicy chcieli już zaczynać. No ale jak mówiłam mężowi żeby kupic wcześniej to nie, bo po co, nie ma gdzie trzymać itp. No i masz babo pacekWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 18:54
-
Nie do końca, czasem bywało różnie zawsze byłam "inna" i często nie chcieli się ze mną bawić a ja tak lubiłam zabawy w wojnę, strzelanki z karabinów zrobionych z klocków i grę w piłkę nożną ale zawsze będę pamiętać jedną zabawę: ja byłam szefem mafii, połowa moich braci była moimi ochraniarzami, a połowa złodziejami
A teraz, gdy wszyscy jesteśmy dorośli, fajnie jest spotkać się razem większość z nas ma już swoje rodziny i dzieci Pełna chatalotta.89, czekolada, natt, monika_89 lubią tę wiadomość
-
Jak czytam o Waszych rodzenstwach to zal mi sie robi ze sama.jestem jedynaczka no ale co poradzic
Ada wspolczuje z plytkami. Odcien faktycznie moze byc troszke inny wiec nie ma co ryzykowac, tym bardziej ze sporo ich potrzebujecie. Kciukam zeby udalo sie dostarczyc z innego sklepu
Ewelina Lorka tez pewnie bym swoja siorke traktowala jak corke i rozpieszczala
Ja jutro smigam do pracy zaniesc zwolnienie i poplotkowac troszke zaczyna mi sie troche tesknic za praca i glupotkami w pracy
Z tesciowa maz gadal. Niby stwierdzila ze nie bedzie sie wtracala ale ja w to nie wierze bo juz przerabialismy to "nie wtracanie sie". Powiedzialam mojemu ze jak sie nie ogarnie to zabronie personelowi wpuszczanie jej na oddzial w odwiedziny po porodzie sucz ze mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 20:08
-
Dziewczyny a powiedzcie mi jakie witaminy stosujecie ? Ja biore Feminovit+ DHA ale maja wg mnie malo dha bo tylko 200
Wiem ze w Mama dha premium jest wiecej ale tam z kolei nie ma kompleksu witamin . Mi zalez zeby byla dawka zelaza . Niedawno uporalam sie z anemia a wiadomo w ciazy krew czesto idzie w dol i juz po wynikach widze ze znowu zaczynaja pikowac w dol . Oczywiscie pani dr mowi ze to ponizej normy ale sa jeszcze ok . I teraz nie wiem czy pakowac w dha czy w kompleks witamin i wogole zwariowalam ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 20:48
-
Ewelina. Moj lekarz twierdzi ze nie potrzebuje żadnych suplementów, ja mu mówiłam ze biorę Mama DHA to powiedzial ze dobrze i to wystarczy. Takze ciężko mi cos doradzić co będzie zawierało żelazo.
Dorcia. Może rozmowa wychowawcza z teściową przyniesie porzadany skutek chociaż na jakiś czas.
Jutro zadzwonie do sklepu internetowego ile mają w magazynie płytek i na kiedy będzie dostawa. Może uda się przyspieszyć. -
Ewelina ja łykam prenatal duo (classic + dha). Lekarz powiedzial ze jesli nie chce samego zelaza a komplet witamin to tylko te poleca jak ma byc z zelazem. Ale wiadomo, kazdy lekarz ma swoje typy. Ale szybko poprawil mi morfologie i anemii prawktycznie sie pozbylam i jest tylko minimalnie ponizej normy nawet teraz przy finiszu. Takze ja to to moge polecic z czystym sumieniem
-
nick nieaktualnyA ja nad robilam i co z tego jak nie jestem w stanie wam podpisywać wybaczcie mam nadzieję że w SOB albo ND ogarniemy nowego laptopa
Pojechała dziś do mamy bo jutro mam wizytę u endo i wiecie co zrobilam...nie odebrała wyników masakra na moz mi pada i z czym ja mam iść na wizytę uprosilam męża siostrę i ma mi jutro je odebrać to mi smsem wyśle...
Dorota powiem Ci że ta Twoja tesciowa to masakra jakas...głupi Babsztyl
-
nick nieaktualny
-
Dzien doberek kochane!
Dorota, jak tam dzisiaj? Dalej nic Cię nie boli twardzielko? a tak w ogóle to przypomniało mi się, że jak kiedyś wróciłam z wizyty i powiedziałaś, że skraca Ci się szyjka to byłam wtedy niemalże pewna, że to już zaraz ale widać Juleczce za dobrze jest u Ciebie
Agnieszka- rajty kupiłam tu: http://allegro.pl/40-den-rajstopy-mikrofibra-ciazowe-z-panelem-3-i5248725335.html
ale zaznaczam, że jeszcze dłużej w nich nie chodziłam, więc nie wiem do końca jak z jakością. Na takie przymiarkowe założenie na tyłeczek wydaję się ok
Patrycja! Jestem zachwycona Waszą wyprawką! Bardzo dużo już tego macie to raz..a dwa to to, że wszystko tak do seiebie idealnie pasuje...jak ja wyjełam swoje rzeczy (tzn małego) to doszłam do wniosku, że dosłownie wszystko jest w innej parafii i nawet nie ma niczego czego można by było z czymkolwiek połączyć W ogóle Ty się wydajesz taka baaardzo uporządkowana, nawet na taką wyglądasz i Wasza wyprawka to potwierdza. A u mnie jak zwykle jeden wielki rozpiździec
Monika, domek, choinki...o matko.
Jak pięknie tam na święta będzie za parę lat...i dom pełen dzieci
A oto moje wczorajsze łowy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2133ff051b4c.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/164682f8ed45.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/298b4b07e79d.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/849414f35a68.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b586d4af198c.jpg
I zapomniałam Wam powiedzieć, że jednak idziemy na te warsztaty jutro mama wie! Jak sie zapisałam to byłam na liście rezerwowych, ale wczoraj pani dzwoniła z wiadomością, że zwolniło sie miejsceWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 10:08
kwiatuszek789, 100krotka:), littleladybird, lotta.89, czekolada lubią tę wiadomość
-
Heja
Nic sie nie dzieje i czekam na wizyte do doktorka. Znowu przyspieszyli wizyte, zadzwonili czy moge byc wczesniej, ledwo zdazylam a tu kurna obsuwa na 3 pacjentki:-/
Dzis juz mezul kuchnie pomaluje i jutro wstawimy meble wiec Jula cierpliwie czeka
Kasia mega zakupy! Normalnie szok bo nic nic a tutakie bum teraz sie rozkrecisz
Doczytalam o warsztatach. Fajnie ze jednak sie udalo. A nie wierzylas w ta liste rezerwowa
Iwona czyli tego starego lapka nie da sie jednak naprawic?
Co do wynikow to zdarza sie, dobrze ze jakos rodzinka da rade je ogarnacWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 10:11
-
hej
Madzia, tak właśnie myślałam wczoraj gdzie się podziewasz. Udanego pobytu na wsi, odpoczywaj
Kasia, super łupy! rozkręcasz się z wyprawką. I wcale nie jest wszystko z innej parafii. Zobaczysz, inaczej bedzie jak ubierzesz na Tomaszka wszystko będzie pasować
Dorcia, co to szalika i czapki to tak sobie myślę. Chyba planujesz na zimę jakiś kombinezon, prawda? więc moim zdaniem wystarczy jakaś cieplejsza czapeczka z polaru lub wełniana a jeśli chodzi o szalik to nie wiem czy jest potrzebny bo kombinezony są zazwyczaj wysoko zapinane pod szyję. Pod spód zakładałabym ewentualnie bawełniany komin. o np. coś takiego
a ja się pochwalę, że zamówiłam ochraniacz, falbanę, przybornik, prześcieradełka do wózka i łóżeczka, o w takich kolorach jednak zrezygnowałam z mięty
100krotka:), littleladybird, lotta.89, czekolada lubią tę wiadomość