Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej moje kochane
Co u was?
Przeczytałam kilka ostatnich postów:)
Ada jesteście już na swoim czy to jeszcze etap porządków? SuperowoSzybko się uwinęliście
Patrycja słabo wyszło z twoją pracą mgr, ale nie będą mieli sumienia oblać ciężarnej, no chyba, że chcą mieć myszy! Hihi
Pola fajnie, że sobie odpoczniesz trochę w domu. I co najważniejsze nie musisz wstawać o tak nieludzkiej godzinie
Kasiu mąż kiedy do was wraca?
Dorotko czytałam na fb twoje wpisy. To normalne, że czujesz czasem zmęczenie i może bezsilność. Nikt nie powiedział że będzie łatwo, ale ważne że wartoPozwól sobie pomóc mężowi. Wam wszystkim przyniesie to korzyść.
Kasiu jak Justynka? Dużo już urosła?
Monia, Madzia, Ewelina co u was?
Przepraszam dziewczynki, które pominęłam.
Buziaki dla was
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 15:08
27.08.2015 (*) cb
08.02.2016 (*) cb -
U mnie nic ciekawego. W przyszły czwartek mam wizytę i będziemy ustalać co dalej. Osobiście liczę na cykl stymulowany.
Dziś śniło mi się że urodziłam córeczkę przez CC i karmiłam ją piersią
A samopoczucie o dziwo dobrze, nawet bardzoJakaś spokojna jestem
27.08.2015 (*) cb
08.02.2016 (*) cb -
Sylwia, bardzo fajnie, że zaglądasz do nas i dajesz znać
Nie muszę Ci pewnie przypominać, że zaciskamy kciuki aż "bieleją knykcie". Jak weszłam w Twój kalendarz to natrafiłam na kalendarz pragnącej, po 42 cyklach będzie miała trojaczki. Fucking amaizing!
Uda sie i Wam!!!
A maż wraca jutro wieczorkiem i już marzę, żeby być w jego ramionach i z nich nie wychodzić
Ada, blisko, o 20.20Plus godzina lub więcej opóżnienia to będzie tak jak mówisz
-
Kasia. Mówisz ze pragnaca będzie miała trojaczki?! Ale numer. Musze zajrzeć na OF.
Sylwia. My prawie na swoim, kończymy sprzątanie i ogarnianie. Jeszcze troche zostało do zrobienia. Najważniejsze to dokończyć ogrzewanie bo bez tego ani rusz.
My tak mocno kibicujemy ze musi sie udać! Daj znać po wizycie co lekarz zdecydował.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 15:35
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madzia, nie denerwuj się! Możesz byc ewentulnie podekscytowana
O której?
Dziewczyny, a gdzie czujecie swoje maluchy? Bo ja mojego bardzo nisko. Czasem mam wrażenie, że nawet jakby pod brzuchem, trochę na wysokości gdzie zaczyna się wzgórek łonowy...