Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć
ja dziś cały dzień poza domem i dopiero teraz przeczytałam
Mój synuś wczoraj strzelił na mnie focha bo od rana też był spokojny po sniadaniu zjadłam grejpfruta i w sumie nie wiem chyba mu nie smakował bo cały dzień był spokojny czasem coś poczułam ale już niepokoiłam się dopiero jak mój mąż wrócił z pracy pyta się jak mały a ja mówię porozmawiaj z nim bo na mnie obraził się przystawił głowę do brzucha i mówi Kubuś co to ma być i tu nagle bum dostałam kopniakaaż mi łza poszła
nawet nie sądziłam że tak rozczulę się
Co do rozstępów ja mam ale to stare póki co nie mam nic ale ja od bardzo dawno smarowałam ciała po kąpieli oliwką albo balsamami a teraz kupuję wszystko do skóry suchej i jest nawilżona typowo na rozstępy nic nie używam pomimo że leżą kremy ale to może w III trymestrzelittleladybird lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Patrycja nieźle pocisnęli z twoja obroną ... jaka oni maja organizację , że tyle czasu im zajmuje wprowadzenie pracy w system ...
Jak tak słucham , jak ludzie męczą się z pracami , obronami , promotorami to cieszę się , że ja miałam egzamin pisemny i praktyczny - bez żadnych prac itp. co prawda kupę materiału do ogarnięcia bo miałam 4 letni licencjat ale już wolę wszystko zakuć i mieć spokój
Mam nadzieję , że uda Ci się mimo wszystko ładnie zdać i twój promotor nie będzie chamem
Ada , super , że już powoli na swoim jesteścieto na pewno cieszy , ja już nie mogę się doczekać kiedy my ruszymy z budową . Jak na razie czekamy na przeróbkę planów i jak bozia da to w Kwietniu ruszamy z tematem
Pola , cudnie ,że się odezwałaś. Co jakiś czas sprawdzam twój kalendarz - tak kontrolniepraca w domu brzmi całkiem ciekawie , wyśpisz się , jak będziesz zmęczona to zrobisz sobie przerwę i nikt Ci nie będzie truł głowy o inne rzeczy niż te które leżą w twoich kompetencjach
jednym słowem super
a powiedz jak się czujesz ?
Kasia co do orzechów to też czytałam gdzieś , że są silnie alergizujące ale wydaje mi się , że bardziej niewskazane są podczas karmienia piersią niż w samej ciąży . Ale pewna nie jestem
A co do ruchów to ja ostatnio prawie w ogóle nic nie czujeczasami jakieś gilgotanie pod pępkiem a czasami jakby "kopnięcie" ale bardzo nisko i w sumie nie wiem czy to nie jakieś skurcze czy coś innego ... trochę mnie to martwi ale pocieszam się tym , że jest jeszcze wcześnie żebym cokolwiek czuła .
Gratuluję wejścia w 6 miesiąc
Sylwia super , że do nas zaglądasztrzymam cały czas kciuki
koniecznie daj znać jak po wizycie i co ustaliliście z lekarzem
Za wszystkie dziewczyny wizytujące w dniu dzisiejszym trzymam kciukioczywiście proforma bo wiem , że u każdej będzie wszystko ok
dreambaby, arien lubią tę wiadomość
-
Cześć
zrobiłam ostatnio mega zamówienie dla małej na all żeby już mieć wszystko i co? paczka zaginęła w czeluściach firmy kurierskiej. Ja to mam szczęście
Mój mąż chyba zaczyna kodować że będzie tatą (szacun że w końcu dociera) leży obok mnie i nie da mi szurchać małej tylko mowi "teraz tatuś" i cieszy się jak głupi jak mi brzuch faluje
we wtorek byli u nas znajomi, liczyłam, ze z dobrą nowiną ale niestety. Już parę miesięcy nic, dostali listę badań (dla niej) i potem okaże sie co dalej. Dobrze, że przynajmniej trafili na lekarkę która od razu zaczyna działac a nie czekać rok
Aga raz jeszcze cudowne wiadomościpowodzenia na badaniach
Kasia k. jak mąż zajmuje sie Tyśką to marsz do jakiejś koleżanki na kawe na mały relaks
Kasia a. może brzuch dokuczał z powodu nerwów? Melisa, nospa, magnez i leżeć! Ja nie jestem za ciaglym lataniem na ip. Lepiej spróbować wziąć tabletkę, odpocząc, a jak nie pomoże to wtedy jechać na izbę
Dorotko co z tym bólem brzucha? U nas w lab rodzicie z dziećmi idą poza kolejką i mohery sobie mogą.
Patrycja niefajnie wyszło z tą pracąnie mam pojęcia który recenzent będzie lepszy w tym wypadku. Chyba bym wzięła babkę, może jak będzie Cię widzieć z brzuchem to potraktuje Cię ulgowo
Sylwia kolejny raz córeczka? mam nadzieje, że proroczy sen
Madzia kciuki za połówkowe
to tak ogólnie by było -
Monika, ale masz fajnie, że mąż juz ogarnia tatusiowanie
Mój maluszek bryka coraz częściej, wcześniej głównie wieczorami, a teraz zaczyna już przed południemA w nocy chyba śpi razem z mamusią
w ogóle go nie czuję a przecież wstaje ze 3-4 razy na siusiu
I skubany nie reaguje na słodkie - tak mi się wydaje...reaguje za to jak się najem
Mam dziś wyśmienity humor bo mężuś wracaKurde, naprawdę się stęskniłam a to tylko 3 dni przecież!
Chodzi za mną kawa z wild bean cafe, ta z jeżynami i czekoladą. Dyniowo korzenna też może być pysznaPiła któraś z Was?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 12:46
-
nick nieaktualnyCzesc
Dziewczynki trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:)
Kasiu gratulacje 6 miesiaca:) slyszalam ze oszeszki moga uczulac jale jak jest nie mam pojecia...ale jezeli nic Ci po nich nie dolega to mozesz wcinac:) Twoj maz dzis wraca?
Monika lipniez ta paczka oby sie znalazla. Dobrze ze maz sie oswajamoj nie gada do brzuszka zadko kiedy go dotyka nie wiem czy sie boi czy co dobrze ze choc pyta sie o mala:)
Sylwia te sny napewnosa prorocze:)
Dziewczynki chyba juz pisalysmy o spaniu na lewym boku ale zapytam sie raz jeszcze spicie cala noc na nim? bo ja nie umiem staram sie jak wiecej ale w nocy i tak sie przekrecam...a lewy bok juz mnie pobolewadreambaby lubi tę wiadomość
-
Hej
Madzia gratuluje udanej wizytywyniki na pewno będą dobre. A kody będą do odbioru?
Marlena, ale Twój mąż ma wyczucie, wie kiedy i jak mówić do dziecka
Monia. Ale Ci się przytrafiło z ta paczka, ja tyle zamawiam i nigdy mi się nie zdarzyło zgubienie paczki. Rzadko sie to zdarza ale akira wypadło na Ciebiei co teraz? Oddadzą pieniądze?
Iwona ja śpię na prawym na lewym boku lub na wznak, jak mi wygodnie. Nie dałabym rady cala noc tylko na jedyn spać.
Kasia ja nie jestem kawoszem ale ta z jeżynami brzmi smakowicie. Jak mąż wróci skoczcie do macagratuluje kolejnego miesiąca
Aga powodzenia jutro na wizycie
Sylwia to na pewno proroczy sen. Jak nic będzie pierwsza dziewczynka
Ewelina. Zobaczysz do kwietnia szybko z leci. Jak zaczniecie z budową to raz dwa i będziecie na swoim.
dreambaby lubi tę wiadomość
-
Madzia - ale wielkoludek
Mój mały jest chyba mały - tak mi się wydaje
Cieszę się, ze wszystko w porządku. No a co lekarz powiedział na tą Twoją temperaturę i leukocyty?
Iwona - ja staram się zasypiać na lewym boku, ale potem to już bardzo różniena plecach chyba raczej nie śpię, na zmianę lewy i prawy boczek.
-
nick nieaktualny