Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ada może i dzis mniej boli ale tak czy siak podeszłabym z tym do lekarza
Kasia jak małej przynosi ulgę zimny smoczek to pewnie faktycznie ząbki idą, trzeba się przemęczyć
dobrze, że u mnie nie ma dylematu z imieninami, nigdy się ich u nas nie obchodziło i dla mnie to dziwny zwyczaj urodziny też normalnie się wytedy świętuje?13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Ja bylam nauczona ze i urodziny i imieniny normalnie sie obchodzi. Maż tez imienin nie uznaje co gryzie sie z moim przyzwyczajeniem bo czekam na zyczenia a on oczywiscie nawet nie wie ze to ten dzien.
Wiecie co, z jednej strony fajnie obchdzic dwa swieta jednego dnia ale jest jedno ale. Ślub bralismy w imieniny mojej mamy. Zajarana byłam i zalezało mi na tym aby to własnie był ten dzien ale po jakims czasie zdałam sobie sprawe, ze jak kiedys zabraknie mamy to zamiast swietowac rocznice ślubu to bede wspominała mamę, przez co ten dzien nie bedzie radosny. I własnie boje się zeby Julce nie zrobic takiego "problemu" gdyby miała miec w ten sam dzien imieniny co jej tata. Moze głupie myślenie i mocno wybiegam w przyszłość ale ja zawsze juz tak głupkowato mysle... -
Dorota, myślisz wielotorowo - bardzo dobrze. I masz racje chociaż nie wiem czy sama bym na to wpadla
Pola, ja tez biorę magnez od samiutkiego poczatku ciąży. Na pewno Ci nie zaszkodzi a ja z kolei czekam na wieść o chlopcu tez oczywiście z powodu imienia
Boże Monika...fakt, Ty zaraz rodzisz!!! Jakoś nie do końca to ogarniam
Ja sobie leżę, dostałam zastrzyk w dupencje z prolutonu, magnez w tabletkach i na noc hydroksyzynę. Ja nie wiem, wszyscy we mnie to wciskają a jutro usg. I tyle u nas.
-
Ja to jeszcze rozkminialam pod kontekstem imprezy bo w wakacje to sobie grilla imieninowego moze zrobic a w kwietniu czesto w tym terminie Wielkanoc wypada. Ajj tam zeby w zyciu tylko takie problemy byly jak imieniny
W ogole zapomnialam Wam napisac ze w przyszlym tygodniu robie wychodne z kolezankami z pracy na pizze i jakies % -
Hej, wczoraj juz przed 21 spalam. Jak codziennie zreszta. Tylko w weekend posiedzialam dluzej.
Magnezu nie bralam do wczoraj. Wczoraj wieczorem wypilam. Generalnie biore tylko to, co lekarz zaleci, ale wieczorem znow czulam skurcze wiec zdecydowalam sie wypic.
Co do imienin to u mnie tez sie tego nie obchodzi. Maz "obchodzi" na takiej zasadzie, ze skladam mu zyczenia. Dla mnie to jest dziwne bo co to niby za okazja do swietowania, ale jak chce to niech sobie ma no i zawsze sobie jakis prezent wymysli z tej okazji. On sobie cos kupi, a ja nie protestuje zdrowy uklad
Jasne, ze sie pochwale plcia, o ile maluch sie pochwali nie wiem czemu, ale czuje, ze bedzie syn. Juz od kilku dni mowie do brzucha Michal i lapie sie na tym, ze robie to, a przeciez nie wiem czy to on czy Julia. Ale wizyta juz jutro a dzis jade do biura na czesc dnia. Trzeba sie pokazac w pracy -
No cóż... jednak nie było mi dane pojechać do biura. Akumulator w aucie padł A nie chciałam się tłuc komunikacją miejską ze służbowym laptopem, z przesiadkami. Po pierwsze nie chcę go dźwigać, szczególnie, jak te skurcze mi się zdarzają, a poza tym w komunikacji wiadomo, ktoś na mnie wpadnie, popchnie, laptop spadnie, potłucze się, a ja będę miała problem. Także zadzwoniłam, że będę jutro.
-
Dzień dobry. Mnie kolejny dzien boli podbrzusze okresowo. Chyba lepiej już nie będzie, trzeba się przyzwyczaić
Dorotko wybierz taką datę imienin jaka Ci sie najbardziej podoba a reszta się nie przejmuj. Z ciekawości sprawdziłam kiedy są imieniy Pauliny i okazało się, że dzień po naszej rocznicy ślubu Fajnie, że udało Ci sie zorganizować wyjście z koleżankami, przyda Ci się reset
Pola przeczucia często się sprawdzają, więc kto wie Ja też od początku mówiłam, że będzie córa i jest a magnez na pewno Ci nie zaszkodzi, możesz brać bez konsultacji z lekarzem13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Hej
Kasia jak w szpitalu? Znowu masz takie "mądre" współlokatorki jak ostatnio
Dorota. Super ze wychodzisz z koleżankami. Należy Ci się chwila dla siebie
Pola. Juz nie mogę się doczekać aż będzie wiadomo kto u Ciebie mieszka ja od poczatku byłam pewna chłopca, a jak lekarz powiedzial ze dziewczynka to byłam bardzo zaskoczona dobrze ze nie jechałaś do pracy autobusem, a z samochodami to tak właśnie jest jak na złość. U nas ostatnio w dwóch samochodach akumulatory padły. -
Monika, no ja tam nie wiem czy te bole to takie normalne. Ale ja juz może przewrażliwiona jestem moja lekarka tez szumu narobiła a tu na oddziale raczej luźna guma wszyscy zastrzyk mi pomógł wyraźnie, w piatek mam mieć jeszcze jeden i pewnie do domu. Ale mam zalecenie aby leżeć. USG przeniesione zostalo na jutro. I w sumie nudy
Koleżanki lepsze niż poprzednio jedna miała termin na wczoraj a tu cisza i spokój
-
nick nieaktualnyCzesc
Kasia A znowu szpital? Biedaczku ale tam bedziesz pod stala opieka. Dobrze ze tym razem kolezanki lepsze
Ada ten bol sprawdz koniecznie. Twoj lekarz nadal nic nie odpowiedzial?
Monika to nasze cory waza tyle samo czas leci jak szalony ciekawe ktoraz z nas rozpakuje sie pierwsza
Dorota wiesz co ja mam urodziny i imieniny w maju i za dzieciaka zawsze bylam pokrzywdzona bo dostawalam jeden prezent a rodzenstwo zawsze dwa ;/ teraz jak robimy jakas imprezke to razem z mezem jedna bo on w czerwcu urodzony i imnieniny tr=ez ma w czerwcu.
Marlena dziewczyny dobrze mowia jak twardnienia masz caly czas skontaktuj sie z lekarzem albo na ip jedz lepiej to sprwdzic.
Choc ja jak mialam takiet twardnienia powiedialam lekarzowi on mnie zbadal pomacal brzuch i powiedzial ze widocznie taki moj urok ze czasami kobiety tak maja ale jak by twardnialo i bolalo mam sie z nim kontaktowac.
Pola tez jestem ciekawa kto tam u ciebie rosnie
A u nas tak jak bylo bol miesiaczkowy sie pojawia teraz przewaznie w nocy po siusianiu jaksie spowrotem klade na lozko ;/ a potrafie wstawac naewt co 2 godziny. Jestem coraz bardziej spuchnieta ledwo mi oczy widac i nos mi urusl hehe;/ no i chyba zaczyna mi czop sluzowy odchodzic wczesniej jakas galaretka teraz galaretka taka z czyms brazowym pisalam do gina mowi ze to moze byc to. Z aczynam sie bac ze nie dotrwam do stycznia.
A i pochwale sie ze wkoncu wygladam jak czkowiek bylamdzis u fryziera zeobilam odrost podcielam koncowki humorek sie poprawil -
nick nieaktualny