Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ada teraz nic tylko dużo odpoczywaj. Byłaś bardzo aktywna cała ciążę więc nadszedł czas na leniuchowanie. Z Klara wszystko ok to najważniejsze a i wszystko masz przygotowane więc nie ma powodu do nerwów.
Nie martw się na zapas, wiem, że łatwo mówić ciężej wykonać ale nic ci nie pomoże zamartwianie się. Klara na pewno poczeka jeszcze te dwa tygodnie conajmniej. A no-spe tak się bierze. Ja miałam tak na początku dawkowania a później zmniejszalam bo nie było sensu jej brać. Ona wyciszy ci skurcze jeśli takie mają miejsce albo poprostu będzie działać profilaktycznie antyskurczowo.
Trzymam za was kciuki :-* -
I to od tego napierania? Nieźle. Moja gin mowila mi, że skracanie sie szyjki i rozwarcie powstają poprzez skurcze. Ale z drugiej strony teraz kazala mi lezec z tylkiem wyzej, żeby mały nie napierał. Ale wydaje mi się, że główka napiera bardziej niż pupa. No nieważne. Odpoczywaj teraz, mam nadzieję, że leżysz?
-
A my sobie nie żałujemy, puki nie zabraniają to korzystamy bo nie wiadomo jak będzie po porodzie
Uważam że rezygnacja z seksu jest dla obu osób pewnego rodzaju poświęceniem, każdy ma inne potrzeby oczywiście ale każdy też potrzebuję tej bliskości i chwili rozkoszy. Co tu się oszukiwać nie znam przyjemniejszego spędzania czasu, a brzuszek to nie problem można go obejść
-
Mi juz pod koniec poprzedniej ciazy bylo bardzo ciezko.
Pewnie ze z każdej strony jest to poświęcenie jeśli jest ryzyko, a wiadomo zakazane jeszcze lepiej smakuje jakby nie patrzec poświęcenie ze strony kobiet jest nieco większe, ale czego sie nie robi dla maleństwa. -
Ada, ja na przykład sobie leżę, trochę tv oglądam, trochę kompa, co jakiś czas lekarz sie jakiś trafi więc i wycieczka...(dziś np diabetolog), czasem sobie powymyślam trochę problemów od tego nic nie robienia i tak czas leci Polecam kolorowanki
Madzia, wiadomo, że Anusia odpowiednio ułożona, w końcu bolą Cię zebra i po nich najbardziej dostajesz fajnie, że wizyta udana
A ja bym zjadła...białą bułkę z dżemem...albo banana! mmm ;(
-
Te sery co sa z mleka pasteryzowanego mozna jesc bo sa one poddawane obrobce cieplnej w 70-100 stopniach a w tej temperaturze gina bakterie listerii. Sama na konirc ciazy jadlam masowo plesniowy mimo ze wczesniej nigdy w zyciu bym go nie tknela jadlam wlasnie presidenta a on jest z mleka pasteryzowanego bo sprawdzalam. Na innych sie nie znam wiec sie nie wypowiem ale sprawdzcie ewentualnie jak dla smaku to ten mozecie szamać smacznego
Ada kurde zadnego sexu! Lez grzecznie poltora tygodnia i niech tam Cie nic nie kusi a raczej nikt
Fajnie ze lepiej Ci sie spalo
Madzia super ze Anulka ma sie dobrze
Malusie stopki sa cudowne
U mnie tez ladna pogoda, sloneczko ale lekki wiaterek wieje. Mimo wszystko mozna podładowac baterie -
Dzień dobry dziś postanowiłam sobie zrobić malutkie wagary. Zrobiłam do pracy to co było konieczne i nie mogłam już tego przełożyć na później, a teraz zamierzam zająć się mieszkaniem. Jutro wreszcie wynosimy się z sypialni Dzisiaj ostatnia noc, a od jutra to już będzie pokój naszej królewny Jestem podekscytowana! mam tylko nadzieję, że małżonek nie będzie się ociągał za bardzo z panelami Planuję go dziś rozpieszczać galaretką i jabłecznikiem domowej roboty, to może będzie bardziej skory do prac.
Co do seksu to mi baaardzo brakuje tej bliskości, ale niestety małżonek ma opory Czuje ruchy, widzi brzuszek i ma świadomość, że tam w środku jest nasze dziecko. Wie, że nic jej nie zrobi, ale chyba sama jej obecność go rozprasza. W sumie, jak się ostatnio kochaliśmy to też miałam takie momenty, kiedy pomyślałam, że ona w tym "uczestniczy" i było to dziwne. Niby jest w brzuchu, nic nie widzi, nie rozumie, nie wie co się dzieje, ale w pewnym stopniu rozumiem męża. Mam nadzieję, że w ten weekend uda nam się jednak skupić tylko na sobie i pofiglujemy troszkę
Ewelinko, z tego co wiem, to ważne, żeby ser był pasteryzowany. Nie wolno nam spożywać nabiału niepasteryzowanego.
Madziu, cieszę się, że wizyta udana Szkoda, że mała nie chce pozować, ale ważne, że zdrowa.
A co do pogody to u mnie pięknie słonecznie, tylko wietrzycho takie wieje, że nie wystawiam głowy nawet za okno a co dopiero za drzwi .