Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kimnełam się na trochę i lepiej mi zaraz jakiś szybki obiad zrobię i poczytam książkę
Nadal dokuczaja mi jelita. Zrobiłam sobie herbatę z mięty takiej suszonej własnoręcznie mam nadzieję że coś pomoże, bo chyba mnie rozsadzi niby nie mam problemu żeby zrobić co trzeba ale mam uczucie że zaraz pod sufit pofrunę przepraszam jeśli kogoś zniesmaczyłam
Magda ja sobie wymyśliłam 1 kwietnia, i bardzo bym chciała żeby się udało a Kasia dziś ma dzień fikołków, cały czas wywija w brzuchu
Magda a tak sobie myślę twój to pewno zarabia więcej za granicą niż by zarobił ma miejscu. Może byłaby opcja zakupu jakiegoś mieszkania blisko granicy albo nawet za granicą? Z mieszkaniem albo domem to jest tak że puki kredytu nie weźmiesz to jest ciężko niestety my mieliśmy zacząć w kwietniu ale mąż chwilowo ma zastój w pracy i siedzi w domu na razie. Jak tylko złapie kontrakt to pewno zaczniemy załatwiać papiery dot kredytu.
Mieszkanie z treściami jest chyba tylko chwilowe, co? Z tego co na tu pisałaś to twoi nie są jacyś mega fatalni więc może nie będzie tak źle z czasem na pewno wszystko ogarnięcie -
Tak jak nie raz pisałam ze moja teściowa jest spoko, ale tez potrafi wparować tak jak ostatnio z tekstem: Powinniście sobie kupić szafę i ja tu postawić, albo tu by się przydały hokery do barku a ten stół wynieście na górę, a łóżeczko to lepiej jakbyś tutaj miała.... Bla bla bla. Wpuszczam jednym uchem drugim wypuszczam.
-
A to moja babcia taka jest. Zawsze każdemu mówi jak było by lepiej tak.jak cały czas mowi że mam za zimno w domu i dziecko będzie non stop chore... przy 21 st C
Ja to lubię swoich teściów i rodziców ale szczerze mówiąc nie chciałabym z nimi mieszkać na dłuższą metę. Ani się poklucic ani wyszaleć w łóżku życie po cichu to nie dla mnie... no a jak będzie dziecko to każdy ma złote rady...miszkaaa lubi tę wiadomość
-
No chyba że teściowie mają połączony boiler z piecem, wtedy to palenie caly rok, ale z wyłączeniem grzejników
Jak mieszkaliśmy u teściów to tam paliłam czasami w piecu, ohh jak ja tego nie na widzę, ale teraz pieca nawet nie dotknęłam. Mąż wybrał jakiś kosmiczny piec którego nie rozumiem wiec palenie jest na jego głowie. Ja chodzę i przykręcam grzejniki -
A my mamy ogrzewanie gazowe i to chyba najwygodniejsze jest nastawiam tylko temp i leżę i pachnę
Ale fakt chyba już nie będą palić tak mocno skoro wiosna idzie ... taka temperatura wysoka nie jest dobra ani dla dorosłego ani dla dziecka , ale nie przetłumaczysz -
Powiem Wam szczerze, że średnio. Nie wiem już sama, może tak ma już być na tym etapie. Może przewrażliwiona jestem. Ale spina się dużo, mocno i to jest baaardzo nieprzyjemne. Poza tym znów wydaje nam się z mężem, że brzuch opadł. KTG mam na 9.30 i bezpośrednio po tym wizyta. Baaaardzo nie chciałabym zostawać a jeszcze w czwartek mam umówione echo serca Tomka i jakbym miała się położyć to mi przepadnie
-
Kasia a wrzuć nam zdjęcie brzuszka to zobaczymy. Trzymam kciuki żeby obyło sie bez szpitala. Z tym spinaniem sie brzuszka to ciężko powiedzieć, jak czytam to u kazdej jest inaczej. Raz jest dziewczyna co meczy sie od miesiąca ze skurczami przepowiadającymi które bardzo bolą, termin juz minął a porodu nie widać a są te takie które objawów żadnych nie mają aż tu nagle pach i na porodówkę.
-
nick nieaktualnyKasia K ,Dorotka mam pytanko czy wy już dostalyscie @?
U mnie od dwóch ponad dwóch tygodni ani śladu po połogu czyste wkładki a wczoraj dosatalam krwawienia taka żywo czerwoną krwią kurcze dziwne przy karmieniu piersią myslalam że będzie później o ile to @ ale brzuch boli jak na @ właśnie -
Iwona u mnie wlasnie konczy sie druga @ od porodu. Pierwsza mialam na poczatku stycznia czyli 2,5 msca po porodzie. U mnie o dziwo mniej bolesne i bez PMSa. W tych czasach przy kp wirkszosc ma @ i normalne owulacje (nawet jesli @ jeszcze sie nie pojawila). Ale fakt faktem mega szybko dostalas @.
Nie odzywalam sie wczoraj bo bylam z mloda u mojej ciotki i byli moi kilkuletni siostrzency, pozniej dwie dziewczynki dojechaly i bawili sie w przebieranki, krzyk, halas, tance. Mi pekala glowa a Jula spac nie mogla. Padniete bylysmy obydwie.
Kasia daj znac jak po ktg bedziesz. Kciukam.aby bylo dobre.
Ada jak samopoczucie?
Marlenka jak u Ciebie sytuacja?
Kasia K ale Ty sie biedulo nagimnastykujesz podczas spacerow. Nasze podroze z Jula trwaja max kilka min wiec w kombinezonie jest zawsze. Wczoraj zalozylam jej mega gruba bluze, spodnie dresowe na polarku i do tego buciki i duuzo luzniej miala w foteliku