Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ok to ja sie pochwale ostatecznym wyborem sukienusi na chrzest. A mialo byc skromnie bez tiuli tylko te grubsze bolerko po kosciele zamienie na cienkie bolerko lub sweterek
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6026368967&reco_id=d6e6b8e4-e3c7-11e5-a922-02eb15ce87d7&ars_rule_id=201Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 17:41
czekolada lubi tę wiadomość
-
Madzia ja nie mialam lewatywy i w sumie nie byla potrzebna bo jeszcze w domu skurcze spowodowaly mini domowa lewatywe ale jak juz parlam to polozna mowila ze mam przec (przepraszam za doslownosc) "jak na kupe" i wtedy odrobinka jeszcze poszla. Ale zadnego wrazenia to na nich nie zrobilo, szybko to papierkiem ogarnely.
Sorka ze tak doslownie opisalam.ale skoro padlo pytanie to szczerze odpowiedzialam. Madziula bol jest ale tylko skurczy. Bolu "tam" nie ma. Przynajmniej ja nie czulam. Jedynie zaszczypalo mnie naciecie ale to dlatego ze za szybko skurcz mi sie skonczyl i rozluznilam miesnie. Pisalam.to juz chyba ale pomiedzy skurczami przysypialam.
Iwona co u Was? -
Jak na razie jest spoko. Leze pod ktg. U nas są dwie sale rodzinne i jedna pojedyncza ktora połączona jest z sala operacyjna i dlatego tam nie może być osoby towarzyszącej.
Właśnie po sąsiedzku urodziło sie dzieciątko i płacze! cudownenataliano, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
-
Madzia tez kiedys tak myslalam ale na serio jak juz sie tam lezy jakis czas z golym tylkiem podczas skurczy to "małe coś" nie robi na nikim wrazenia. Ludzka sprawa. Mi na tyle szybko postepowalo rozwarcie ze polozna bala sie mbie puscic do lazienki mimo ze byla w tym samym pokoju w ktorym rodzilam. Siusiu tez w miedzy czasie poszlo nieswiadomie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 18:07
-
AAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!
Aż mnie się przypomina mój poród
Ada, już niedługo
Ja pod koniec też przysypiałam między skurczami i to był najdłuższy i najlepszy odpoczynek
Magda, ja nie miałam lewatywy nawet podczas skurczy partych nic ze mnie nie wyleciało w ogóle nie miałam potrzeby żeby się załatwić.
Dorotko, jak zobaczyłam komplecik to aż się rozpłynęłam słodkościWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 18:24