Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Ada, ale wywolalas tu poruszenie
Ja znow nie mam czasu pisac. Praca, praca, praca.... Ostatnie dwa dni siedzialam do 22. Wiec Dorota pamietaj, ze niektore z nas jeszcze pracuja i wiadomosc o weekendzie je baaaardzo cieszy odliczam juz dni do 8 kwietnia, a pozniej tez zasmakuje troche wolnego.
Dzisiaj po pracy jade zlozyc papiery do firmy ubezpieczeniowej w zwiazku z pobytem w szpitalu, a pozniej po meza do pracy i jedziemy odebrac fotelik z baza dla naszej niuni kocham takie zakupy!
Zycze Wam milego dnia -
No mi się stawiał ok 20 tc to dostałam większą dawkę luteiny i magnez. Magnez odstawilam jakiś tydzień temu a dziś biorę ostatnią dawkę luteiny. Ciekawe czy coś się Zacznie dziać bo to chyba dziwne że nic się nie dzieje, chociaż jeden przepowiadajacy na dwa dni byłby chyba wskazany
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 10:41
-
Ha też mam taką nadzieję
Ale przy tym moim nadciśnieniu to wiele osób straszy mnie cc i zaczynam swirować... Muszę dziś podpytać moja panią dr. Bo oczywiście wszyscy w koło są najmadrzejsi a ja taki tempak... Już bym chciała być po wszystkim żeby przestali mi głowę suszyć. -
Dorota. No niestety położne za bardzo nie pomagają. Ogólnie są spoko jak cos potrzeba to reagują ale nie są przy nas caly czas wiec trzeba samemu ogarniać.
Mala jest żarłokiem. Dzisiaj caly dzień na cyckach, raz jeden raz drugi. W nocy byla dokarmiana, bo po dwóch godzinach ssania dalej byl płacz. Jak zjadła mm to spala kilka godzin wiec i ja odpoczęłam. Dzisiaj juz karmie na leżąco i przysypiam. Super sprawa. Obydwie jestesmy zadowolone. Ona cmoka bez konca, mi kręgosłup odpoczywa.
Ogólnie to czekamy na badanie bilirubiny, wczoraj wyszła na granicy, jak na razie nie trzeba naświetlać ani dawać antybiotyku. Pp 18 będą powtarzać badanie. Jak będzie ok to jest szansa jutro do domu takze prosimy z Klara o kciuki -
Ada kciuki zacisniete! To podaja antybiotyk na lekka zoltaczke niemowleca? Nawet nie wiedzialam.
Zapasy w brzuszku sie skonczyly iprzyssala sie do cycusia
Tez lubilam tek sobie z moja lezec, przytulac sie a ona sobie ciumkala w domu jak juz bylysmy to ja bralam rano i tak do poludnia drzemalysmy
Koniecznie pisz jak beda wyniki.
Wczoraj bylismy u ciotki z zaproszeniem na chrzest i jak tak popatrzylam na Julke z boku to uswiadomilam sobie jaki kawal baby juz z niej jest. Oczywiscie porownujac z tym jaka byla niedawno. Jak tez czas mija. Za miesiac polowa macierzynskiego za mna i czas do pracy wracac. Szalenstwo!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 12:49
-
Ada trzymam za Was kciuki oczywiście
Szybki powrót do domu to to czego trraz ja pewno obie potrzebujecie Super że Klara tak polubiła jedzonko z piersi i, że masz pokarm. Teraz nic tylko się cieszyć.
Ja jadę na wizytę znowu... Wykonczy mnie to jeżdżenie co tydzień, w dodatku mam dziś jakiś płaczliwy dzień, pobeczałałaby sobie chociaż nie wiem z jakiego powodu... Mała ma dziś lenia ale spektakularnie ciśnie na szyjke. W ogóle jakiś ten dzień dziś do d... Pogoda jakaś szara... Eh szkoda gadać
W dodatku dostaliśmy kosztorys na budowę domu i wyliczył nam facet o 100tys więcej niż jest zakładane w projekcie. Jak mąż wróci to będzie gadał z nim bo uwzględnił w kosztorysie rzeczy które na razie nie da niezbędne więc liczymu że cena się zmieni, jak nie to chyba poszukamy jakiejś konkurencyjnej oferty chociaż wolelibysmy zostać przy tej firmie bo wiemy że zrobią dobrze. Jezu jakie życie dorosłego potrafi być pokomplikowane gdzie są te chwile beztroski na trzepaku