Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaśka, ja bym zamarzła zimą bez rajstop, poza tym nigdy tego nie potrafiłam zrozumieć u mojego męża i innych ludzi, jak można zakładać to samo (same spodnie) przy plus 20 stopniach i minus 20. 40 stopni różnicy, a żadnej różnicy w grubości ubioru. Dupsko by mi odpadło
Dziewczyny, zaniedbujemy wątek. Spadłyśmy na drugą stronę. -
Dziewczyny, na jednej nodze wychodza mi zylaki:( mialyscie z nimi problem? Jak sobie poradzilyscie, a moze zapobieglyscie za wczasu? Mam duzo ruchu, moze masaz? Dziwnie tez zaczynam chodzic, jak kaczka troche;D a brzuch nie za wielki w sumie. Zajżyjcie do mnie na fb, tam jest zdjecie:) Jestem Ma Nisz
-
Mariolka, ja na szczęście nie zmagałam się z żylakami. Teraz na samej końcówce na stopach pojawiają mi się jakieś czerwone żyły, ale czuję tam ból i ucisk jak stoję, albo dużo chodzę. Z rozstępami też przez większość ciąży miałam spokój, a jak zaczęły się robić to tak wysypało, że poniżej pępka mam brzuch jak zebra Wydaje mi się, że jeśli ma się do czegoś skłonności to niewiele można zrobić niestety.
-
Mariola, ja już dawno chodzę jak kaczka szerzej stawiam nogi, bo inaczej przy każdym kroku ciągnie mnie całe podbrzusze.
Ja żylaków nie mam i mam nadzieję, że mnie to ominie. Mama nie miała ani w ciąży, ani teraz nie ma, więc chyba nie mam ku temu skłonności Za to brzuch na pewno wysypią mi rozstępy. Będę tygrysem -
Witajcie
Kasiu A. a jak tam z Twoją tarczycą i wagą?
U mnie zaczyna się chyba leciuteńkie podekscytowanie na myśl, że piątek już prawie minął, została sobota, a w niedzielę jedziemy do szpitala Mam nadzieję, że lekarz uzna, że to już czas na Julkę i jeśli samo nie ruszy to troszkę jej pomoże. Chociaż nie zdziwi mnie jeśli nawet podłączą mnie pod kroplówkę i nic z tego nie będzie. A powiedzcie mi proszę, bo kilka z Was miało podłączane kroplówki. W Waszych szpitalach kładą do tego od razu na porodówce czy podłączają na patologii, a na porodówkę wiozą dopiero jak coś ruszy? -
Cześć My wczoraj bawiliśmy się na weselu i przy okazji świetowalismy swoją roczcię ślubu Paulina dość dobrze zniosła imprezę, słuchawki wygłuszające dla dzieci to super sprawa! Odwiozłam ją koło 20, trochę mialam obawy bo jak odjeżdżałam to nie w głowie było jej spanie, ale pobawiła się trochę z moją mamą, wypiła mleko i poszła grzecznie spać, a my zabalowaliśmy jeszcze do 3
Mąż pamiętał o dniu matki, dostałam ulubione rafalello z życzeniami.
Nie chcę zapeszać ale moje cykle po porodzie się chyba regulują, teraz @ przylazła ładnie po 34 dniach (przed ciążą miałam 32/33 dniowe cykle). Cieszy mnie to bardzo, łatwiej będzie się wstrzelić z planowaniem rodzeństwa
Mariola są specjalne rajstopy uciskowe, może coś takiego? Podpytaj lekarza
Pola u mnie w szpitalu pod kroplówką leżałam już od razu na porodówce. Może akurat u Ciebie coś ruszy skoro wszystko gotowe13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Hej. Wczoraj mala miala dzien lenia. Byla tak spokojna, ze wieczorem podjechalismy na izbe i niestety zostawili mnie do rana, zeby powtorzyc ktg. Niby wczorajsze badania ok, ale musza miec drugi zapis. Przy okazji pobrali mocz i krew. W nocy prawie nie spalam. Przyjeli mnie kolo 22, zasnelam kolo 2 w nocy, a od 5:30 juz nie spie spanie z innymi na sali, w dodatku jak jest tak cieplo to nic fajnego. A jedna z sasiadek z sali chrapie. Z tego wszystkiego nie zjadlam wczoraj kolacji i nie wiem jak dotrwam do sniadania. Tak czy inaczej mam nadzieje, ze po porannym ktg mnie wypuszcza.
-
Ada, takie male zlosnice nam sie trafily
Monia, zabawa na weselu super sprawa my idziemy 2 lipca. Mala bedzie miala dopiero miesiac. Nie bedzie z nami na sali, ale w pokoju hotelowym z moja mama. Mam nadzieje, ze bede w stanie sie troche oderwac i oddac zabawie, a nie tylko myslec co u malej