Czerwcowe dzieci 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
ja trochę piersi czuję no i ewidentnie urosły - są fajniutkie takie pełne bo wcześniej to takie smutne flaki
ja mam lekkie mdłości od niedzieli czyli od początku 6 tc... są bardzo leciutkie ale są - cieszę się z jednej strony bo można mieć nadzieję że ciąża sie rozwija, ale z drugiej mam nadzieję, że nie będą się pogarszać
-
Maltusia jeszcze chyba syrop z cebuli i syrop z czarnego bzu można próbować, jest też przepis na fajny syrop z marchwi z imbirem - zobacz na pepsieliot przepis (ale to raczej na kaszel)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2018, 14:09
-
Ja mam znowu migreny tak jak w pierwszej ciąży. Od poniedziałkowego wieczoru okropna migrena, najpierw lewe oko, a teraz prawe. Wczoraj cały dzień wymiotowałam. Dziś od rana też, ale chyba w końcu ustało. Jutro mam neurologa i gina. Mam nadzieję, że można brać coś w ciąży na migreny bo inaczej soę wykończę
Iga@ lubi tę wiadomość
-
Ja w poprzedniej ciąży tez na początku miałam straszne a potem przez kilka miesięcy brak bólów zupełnie . Dla mnie to było mega dziwne bo jestem typem którego gliwa boli 300 dni w roku
cathy_y wrote:Ja mam znowu migreny tak jak w pierwszej ciąży. Od poniedziałkowego wieczoru okropna migrena, najpierw lewe oko, a teraz prawe. Wczoraj cały dzień wymiotowałam. Dziś od rana też, ale chyba w końcu ustało. Jutro mam neurologa i gina. Mam nadzieję, że można brać coś w ciąży na migreny bo inaczej soę wykończęcathy_y lubi tę wiadomość
-
Sznytka u mnie w poprzedniej ciąży niestety to zwiastowało koniec. Czasem organizm nie dopuszcza do zagnieżdżenia albo rozwoju wadliwych płodów . Wiem to okropne , ale sama to niedawno przechodziłam . Zalecenia miałam takie żeby powtórzyć betę za dwa trzy dni . U mnie zaczęłam spadać . Trzymaj się .
-
Oleczka94 wrote:Strasznie sie zestresowalam tym. Zamiast sie cieszyc to caly czas o tym mysle...
Dzisiaj kupie ten sam co robilam w poniedzialek i jutro go zrobie. A co jest dalej nie bedzie idealnej kreski? -
cathy_y wrote:Ja mam znowu migreny tak jak w pierwszej ciąży. Od poniedziałkowego wieczoru okropna migrena, najpierw lewe oko, a teraz prawe. Wczoraj cały dzień wymiotowałam. Dziś od rana też, ale chyba w końcu ustało. Jutro mam neurologa i gina. Mam nadzieję, że można brać coś w ciąży na migreny bo inaczej soę wykończę
Kochana, strasznie Ci wspolczuje migren. Mnie od wczoraj juz cmi glowa I bardzo sie boje, tymbardziej ze glowe mam polaczona chyba z zoladkiem bo od razy przy migrenie wymiotuje.
Niestety nie moge niczego z jedynie dozwolonym paracetamolem ;(
Od rana smaruje sie amolem, zuje imbir I mam opaski na nadgarstki ale boje sie ze to niewiele pomoze.
Poki co jestem w pracy I modle sie zeby przezyc dzisiejszy dzien.
Prosze napisz pozniej co Ci lekarze zalecili na migreny, bo w Anglii nie sa w stanie mi pomoc. Na wymioty dali Cyclizine.A. -
Dziewczyny ale odwaliłam numer
Mój mąż wczoraj robił bułki do pracy z szynką konserwow dla mnie i dla siebie. Dzisiaj rano wstaję i patrze, że znowu przygotował mi bułką z tą szynką to wzielam. I jestem w pracy i wzielam 2 gryzy ijakaś taka lekko kwaśna szynka, więc odłożyłam i dzownie do męża, czy na pewno to z dzisiaj bułka a on mowi ze z wczoraj w pracy nie zjadl i wieczorem wyciagnal z torby i na blat polozyl I bułka z szynką trzymana w pokojowej temperaturze caly dzien i noc, szynka nieświeża Boję się teraz, czy coś mi się stanie jestem w 4tc 6 dni.
Musi być dobrze ❤
[*] Aniołek 9 tc -
Madamee92 wrote:Dziewczyny ale odwaliłam numer
Mój mąż wczoraj robił bułki do pracy z szynką konserwow dla mnie i dla siebie. Dzisiaj rano wstaję i patrze, że znowu przygotował mi bułką z tą szynką to wzielam. I jestem w pracy i wzielam 2 gryzy ijakaś taka lekko kwaśna szynka, więc odłożyłam i dzownie do męża, czy na pewno to z dzisiaj bułka a on mowi ze z wczoraj w pracy nie zjadl i wieczorem wyciagnal z torby i na blat polozyl I bułka z szynką trzymana w pokojowej temperaturze caly dzien i noc, szynka nieświeża Boję się teraz, czy coś mi się stanie jestem w 4tc 6 dni.
jak nie mialas cieplo w kuchni to nic Ci nie bedzie;)A.