Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa sobie wmawiam, że w aucie mamy duży bagażnik, to zapasowa torba tam zostanie z rzeczami- gdyby coś
U mnie na sali poporodowej będę ja plus jedna mama, także spoko. Szpital nowy, zasadniczo wszystko tam jest (podstawy), ale przezorny ubezpieczony, zwłaszcza, że do szpitala mam 80 km, to nie będziemy, jak głupki krążyć po tych drogach, bo w końcu urodzę w drodzediamonds, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA co z tymi tetrami?
Mówili Wam może ile trzeba ich i czy się teraz podwójnie pieluchuje?
Ma któraś sprawdzonego sprzedawcę u którego jakość jest porządna?
zaczyna mnie to przerażać wszystko
już i czasu coraz mniej i sił przede wszystkim, dłuższe chodzenie = ból brzucha
leżenie= ból rwy
masakra zachowuję się jak starowinka, która jest wielkim malkontentem.
trzeba się wziąć za siebie
merida17 lubi tę wiadomość
-
Daisy, ja w dniu, w którym powinnam dostać okres miałam właśnie takie różowe plamienie. Myślałam, że okres dostanę. Wcześniej założyłam się z P. że nie jestem w ciąży i wracam z pracy i mówię "Okres mi się zaczyna, przegrałeś". Tylko, że okres mi się już nie zaczął Test zrobiłam tydzień później, ale już czułam, że coś się zadziało.
No i odrzuciło mnie od papierosów, a niestety wcześniej paliłam.
Także relax, take it easy!!Daisy, merida17, diamonds, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Nasza lista:
Merida17 - 23 styczeń 2015 - córeczka Zoya Veronica
Katiś - 2015 - córeczka Pola
Groszek - 02 luty 2015 - syneczek Gabriel
Gosiak - 5 luty 2015 - córeczka Janinka
Diamonds - 14 luty 2015 - córeczka Alicja Agatka
derii84 - 14 luty 2015 - syneczek Olaf
Sue - 14 luty 2015 - syneczek Tomuś
Słoneczna85 - 15 luty 2015 - syneczek Maciuś
Rudasek - 15 luty 2015 - syneczek Staś
Tygrysek - 1 marzec 2015 - córeczka Natalka/Laura/Hanusia
Rybeńka - 2 marzec 2015 - córeczka Maja
Mizzelka - 9 marzec 2015 -
Krokodylica - 23 marzec 2015 - córeczka Zuzia
Ewelcia - kwiecień 2015 - bliźniaki
Magda_lena88 - czerwiec 2015 -
Daisy - lipiec 2015 -
Komuś coś jeszcze pomyliłam?
Sue, merida17 lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
nick nieaktualnyI jeszcze otworzyli u mnie kik taki sklep
Wszystko tam jest
Więc weszłam a tam dwupak body zapinane na boku nawet co by było łatwiej zapinać Dzidzie 4 zł- przecena ma się rozumieć
To wzięłam i majteczki na basen po 40 gr też wzięłam niebieskie są na 68 różowe na 86
A co zaszalałam za 4,8 zł
merida17, Krokodylica, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa to chyba sknera jestem, a i tak wszystko co mam to wydam, ale jak widzę jakieś promocje to samo mi do rąk wpada:-)
Jeszce świeta przede mną, dobrze ze juz mniej więcej wiem co chca dzieciaki, to będę szukać powoli.
Dziś mnie córka oświeciła ze na urodziny 08-12 chce klocki lego- patrzyłam zestaw 126 zł więc przejdzie, do Mikołaja na Mikołajki juz tez list- rysunek zrobiła, prezent za 60 zł
Jeszcze pod choinkę nic nie wymyśliła
Poza tym mam kupić chłopcu 6 lat teraz mały zestaw lego to w 60 zł się zmieszczę i dziewczynce 9 lat książkę o nauce rysunku- to już znalazłam na Allegro ok 25 zł bo w Empiku 40 zł.
Potem kolejne lego za 100 dla chłopca i zestaw plastyczny dla panny też ok 100 i jeszcze mam dwie panny 2 i 3 latkę, ale czekam co tam im mama wymyśli
Zawsze tak jest że 600 mi idzie lekko na dzieci, no i Agatka ma wtedy urodzinymizzelka lubi tę wiadomość
-
Daisy Ty nasza Kochana, staraj się myśleć tylko pozytywnie. Tak jak dziewczyny piszą pewnie to tylko od tego, że dziś miałaś termin @ i organizm jeszcze się przyzwyczaja do Fasolki. Ja w 6 tygodniu dostałam normalnie takiego mocnego krwawienia jakbym okres miała, ale czułam ze z Maleństwem wszystko dobrze i tak jest a dziś czuje jak mnie boksuje pod skórą
Daj znaćkoniecznie jak tam po wizycie.
Co do pakowania torby to ja mam tak jak diamonds hehe nieważne ile dni zawsze taka sama torba wielka mi wychodzi
Co do pieluch tetrowych to inne mamy mi doradzaly żeby mieć co najmniej z 20-30 bo to idzie na bieżąco.
A tak w ogóle Diamonds jak Ty to zrobiłaś ze za 9zł kupiłaś tyle ciuszkow!!?? Wow to się nazywa instynkt łowcydiamonds lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Co do butelek to my kupiliśmy tt antykolkowe z czujnikiem temperatury. Zobaczymy czy się sprawdza.Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
Daisy piękna Beta tez myślę że dostanie większą dawkę lutki i będzie wszystko dobrze. Zobaczysz :-* dużo odpoczywaj, staraj się teraz nie przemęczac. Trzymam kciuki za wizytęOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Boze bez ciazy i bez lutki mialam 27prg w 7 dpo a teraz 14 dpo i cale 14 i to na lutce . Masakra. Beta zadowalajaca. Skorki ze tak slabo napisalam ale stalam na swiatlach. Jejku
wg lab 1 trymestr to prg od 16. Buuuu!
Sue progesteron to hormon odpowiadajacy za utrzymanie ciazy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 12:58
-
nick nieaktualnySue wrote:Dziewczyny, a orientujecie się co się stało z Samirą? Bo jakoś tak zniknęła z forum, wcześniej była aktywna dość.
A Samira nie usunęła konta? wcześniej była aktywna chyba na lutowych albo marcowych mamusiach, czasem czytałam, ale pewna nie jestem.
A teraz chyba ma zlikwidowane konto, ale czemu nie wiem.
Może ktoś kto udziela się na tych wątkach ma więcej informacji -
nick nieaktualnyDaisy!!!
Piękna beta
Ja prg miałam niski (byłam tego nieświadoma) zrobiłam wszystkie badania przed wizytą in vitro, by wiedzieć od czego zacząć. I tak się bujałam do 9 tyg nieświadoma, że może być coś nie tak (badania leżały w szufladzie). Szalona ginka z miejsca dała mi dupka (jej zadaniem było wszystko w normie, ja już teraz wiem, że ona wszystkim tak daje, bez wyjątku z zasady), ale mój ginek w Pl mnie uświadomił i wytłumaczył co i jak
Zaraz masz wizytę, więc wszystko się unormuje i będzie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 13:00
-
Sue wrote:Witajcie Brzuchatki
Daisy, czekam z niecierpliwością na wynik drugiej bety To tylko formalność
Co do emocji - jak ja zrobiłam test, to moja reakcja wyglądała tak "O kurwa!" Tak mi się ręce trzęsły, że w pierwszej chwili nie trafiłam w tą dziurkę w teście
Oczywiście byłam w takim szoku, że niewiele z tego dnia pamiętam
Do tej pory to do mnie nie dociera! Tomek mnie ciągle uświadamia, że on tam jest, że niedługo się zobaczymy.
Najpierw usłyszałam i zobaczyłam jego bijące serduszko, później widziałam jak fika na USG. W końcu poczułam pierwsze ruchy. Teraz czuję i widzę je codziennie, mój brzuch jest coraz większy, a ja nadal nie wierzę, że będę mamą. Że będę odpowiedzialna za małego człowieczka, za jego życie, że będę kształtować jego charakter, wychowywać go, że usłyszę "mama", a później "kocham Cię". Że Tomek będzie wyciągać małe rączki, żebym to ja wzięła go na ręce i przytuliła.
Uwierzę chyba jak w końcu położna powie "Ma pani pięknego syna" i położy mi go na piersi. Powiem tyle - nie mogę się już doczekać!!
Tygrysku - mam termin na 14.02