X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe/Lipcowe testerki :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylku! Stopy powyżej głowy??!!!
    Matko! Niezła Gwiazdeczka :)

Krokodylica lubi tę wiadomość

• Rybeńka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy Kochana, na pewno wszystko będzie dobrze! Zobaczysz! Tak jak pisze Merida trzymaj się zaleceń i duuuużo odpoczywaj. My tu jesteśmy z Tobą, pamiętaj o tym.

Krokodylku chyba dziewczynki to tak mają ;p małe akrobatki, moja też cały czas ma głowę pomiędzy kolanami i ginek zawsze się śmieje, że ona taka pozwijana leży ;p

merida17, Krokodylica, Daisy lubią tę wiadomość

Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa <3

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..

Zaczynamy 9cs
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy to teraz musisz lezec i czekac do wizyty- zeby nie narobic biedy.

no i nie nos niczego- ja jak wyszlam ze spzitala to nie nosilam nic nawet garnka z zupa! no i lez lez

Daisy lubi tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy musi być dobrze.. kobiety z krwawieniami, róznymi dolegliwościami i utrzymały grocha.. Będzie dobrze, najważniejsze że już jest diagnoza i szybko poszłaś do gin.. leki są, wskazania są, jedynie tok myślenia nastaw na bardziej pozytywny mimo tego że jest ciężko, ale stresem sobie nie dopomożesz..
    Groszek na pewno jest silny, bo skoro już się umiejscowił i zagnieździł to lada chwila będziesz nam się tu chwalić jakie masz śliczne dziecko przy kolejnych USG.. :)

nie bój się tego zapalenia, najważniejsze że dalej nie poszło.... :)
    weźmiesz leki i będzie lepiej :)

uszki do góry :*

a co ednometrium czytalam ze kobietki mialy nawet 5 i było dobrze..
    jak już się dziecko umiejscowiło to jest sukces.. a progesteron do wyrównania... luteina da radę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 17:33

merida17, Daisy lubią tę wiadomość

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylku a to akrobatka skubana :D dobra jest :D

Krokodylica lubi tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane dziekuje Wam!

Wiecie co przysnelam :D pierwszy raz ;) cora mi koldre stargala z gory nawet. Ale tylko 15 min bo przeciez telefon dzwoni co chwile ktos mi dupe truje jakimis pierdolami :/

merida17 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzisz Daisy, jak się pięknie stosujesz do zaleceń :)
    Ja się stresuję za Ciebie, Ty pełen relax :)
    Będzie dobrze, a córę masz kochaną :)

Daisy lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdrzemnij się, odpocznij.. będzie dobrze pamiętaj, tylko spokój nas ratuje...
    a złe myśli niech odchodzą w kąt..

zobaczysz że za chwilkę dasz nam zdjęcie usg groszka z mocno bijącym serduszkiem <3
    twoje "problemy" są do wyregulowania... :)

Daisy lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam tą rwę kulszową, ledwo rano żyłam a teraz robię ciasteczka kruche -.-
    ja to mam nasrane w tej głowie :D

merida17, Daisy, Krokodylica lubią tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy tak jak dziewczyny piszą, stosuj się do zaleceń lekarza i leż, odpoczywaj, nic nie dźwigaj. Na pewno wszystko będzie dobrze! Trzymamy kciuki.
    Endometrium wcale nie jest złe, ja miałam na tym etapie co Ty 8mm i fasol miał się dobrze, dzidzia rośnie zdrowa, także tym się nie martw. :)

A moja to mnie dzisiaj rozbawiła, na usg cały brzuch mi się trząsł ze śmiechu. :P

Daisy, mizzelka lubią tę wiadomość

• Sue Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy, ja się na tym kompletnie nie znam, ale wierzę, że skoro beta tak pięknie urosła, to wszystko będzie dobrze!!Jest fasolka, ona sobie da radę!
    Ty musisz leżeć i odpoczywać, jak najmniej stresu i czarnych myśli. Powtarzaj sobie, że musi być dobrze, no bo jak ma być inaczej??

My Ci dotrzymamy towarzystwa, o to się nie martw.
    Masz takie wsparcie, że musisz być dobrej myśli.

Kto jak kto, ale Ty zasługujesz na to szczęście :* <3

merida17, Krokodylica, diamonds, Daisy, Rybeńka, Tygrysek lubią tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane odezwe sie wieczorem bo mam 2 % baterii a do ladowarki tak daleko..dalej sobie lezymy :)

Dziekuje Wam bardzo! Az mi sie lza w oku kreci!

Mam nadzieje ze ten antybiotyk nie zaszkodzi! Bo wyczytalam ze ta nystatyna to wlasnie antybiotyk :/ stosowalyscie w ciazy jakies antybiotyki?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 21:03

Sue lubi tę wiadomość

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nystatyna u mnie byla w pimafucinie i w globulkach macmiror- ona podbno jest nahjbezpieczniejsza w ciazy!

Daisy lubi tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • Rybeńka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja brałam od 4tc antybiotyk ospamox, bo byłam bardzo chora, ale wszystko skończyło się dobrze. W sumie to nawet nie wiem jaki on miał skład.

Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa <3

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..

Zaczynamy 9cs
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane ja zagladam tylko na chwilke, moj ukochany narzeczony wlasnie mi robi salatke owocową na kolację :) Caly czas leze, no siku chodze hehe, zebym odlezyn nie dostala :D No zartuje :) Chcialam Wam podziekowac jeszcze raz bardzo, bardzo serdecznie za wsparcie jakie w Was mam, naprawde dodajecie wiele siły, wierze, ze razem przetrwamy i bedzie wszystko w jak najlepszym porzadku! Wasze słowa o endo i prg naprawde podnosza mnie na duchu, na pewno wszystko bedzie dobrze. Wiem, ze teraz bardzo wazne jest tez pozytywne myslenie, takze caly czas staram sie tak wlasnie myslec. Milego wieczorku! <3 <3 <3

Gosiak, merida17, Rybeńka, Tygrysek, Sue, diamonds, mizzelka, słoneczna 85 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy troszkę na Ciebie czekalysmy, więc nie pozwolimy Ci odejść :) Wybij to sobie z głowy :)
    nie zapominaj, ze Ty tez jesteś dla nas wsparciem :)
    my już jesteśmy taka najfajniejsza grupa pod słońcem, pełna pozytywnych myśli i buzujacych hormonów :) a ponieważ trzymamy sie razem, to zdabedziemy wszystkie szczyty i rodzic tez będziemy grupowo, a co :)

Rybeńka, Tygrysek, Sue, Gosiak, Krokodylica, Daisy, diamonds, mizzelka lubią tę wiadomość

• Rybeńka Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udanego Weekendu Brzuchatki :*

merida17, diamonds, mizzelka, słoneczna 85 lubią tę wiadomość

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

Zaczynamy 9cs
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane zagladam dac znac ze u nas wszystko ok :) rano myslalam ze cos sie dzieje, ale to tylko te dwie globulki wylatywaly ze mnie :D Milego weekendu!!! :* :* :*

diamonds, mizzelka, Rybeńka, Krokodylica, merida17, Gosiak lubią tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy musi być ok, innej opcji nie bierzemy pod uwagę
    i się powtórzę, skoro przyrost bety był idealny to BĘDZIE NAPRAWDĘ DOBRZE :)
    bo rozwija sie prawidłowo, jest silny/na i tak ma być! :)

a ja z tymi ciasteczkami mialam hecę.. wkurzylam sie niesamowicie.. ale co tam kit z nimi.. olewam :D

a ja troche zła jestem.. bo dowiedzialam sie ze sis męża werbuje teściowa do siebie na tydzien! a ja bd mieć i obiady i robote na głowie -.-
    a teście jej mieszkaja 30km od nich i są na rencie bez zobowiązań...
    jakie one są nieporadne to aż mnie szlak strzela momentami..
    a tym bardziej że konczy 2 lata w lutym.. to nie mozna dogadac sie ze żłobkiem? cokolwiek? -.-

Daisy lubi tę wiadomość

• Rybeńka Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy i teraz już będzie tylko lepiej :* pamietam, jak brałam lutkę to mialam straszne upławy i tez się cały czas straszyłam, że to co innego.

Mizzelko nie denerwuj się Kochana, szkoda Twoich nerwów.

A ja dziś mam wspaniały humorek :) i cały dzień słucham jednej piosenki dziś przeze mnie odkrytej :D i tak mi ona humorek poprawiła, bo pogoda nie zachęca do niczego.

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

Zaczynamy 9cs
‹‹ 116 117 118 119 120 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ