Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Słońce ja się kompletnie na tym nie znam, może zadzwoń do lekarza.Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Daisy jeśli zaszłaś w ciąze i maluch sie zagniezdził mimo niesprzyjajacych warunków to znaczy że est silny i ma plan pozostac z Toba do lipca. pisałam zebys załatwiła sobie duphaston jesli masz mozliwosc. Bałam sie tak jak Ty i w glebi duszy pogodzilam sie z myśla ze strace malucha. teraz ten maluch mnie kopie:) u Was tez tak bedzie. przede wszystkim spokojnie i dbaj o siebie. a termometr w kąt!!!!
Daisy lubi tę wiadomość
-
Czekam na telefon ok. 14:00 ma dzwonic gin. Masakra jakas. Nie zapytalam nawet o dupka wczoraj, wypisala lutke a juz z nerwow nie pisalam. Nie wiem co teraz bedzie, pewnie sie bedzie trzeba przygotowac na najgorsze.
Sama chwilami sie zastanawiam jak zaszlam w ta ciazeWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 14:02
-
Eh mam brac narazie nadal 2x1 przez ten tydzien i jesli nie pomoze to od 24go znacznie zwiekszymy dawke. Ocipieje do tego czasu. Ona do mnie ze mam sie nie denerwowac, bo skoro ciaza jest i beta rosnie tzn ze organizm daje rade.
JA SIE PYTAM JAK JA MAM SIE KURWA NIE DENERWOWAC
Przeciez to chodzi o moje dziecko!
Zalamka. Z nerwow zrobilam obiad ziemniaki pieczone, marchewka pieczona, pieczarki pieczone, kurczak pieczony, jablka pieczone. Przez te 2 h czekania na telefon niezle moze odwalic. A mial dzis byc rosol.
Aaa a ten sluz rozowy to mowi gin ze wczoraj moglam miec bo odstawilam ten estrofem takze mowi ze jak jakies plamienie to mam sie nie denerwowac bo to skoki hormonow. No obyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 15:31
-
nick nieaktualnyDaisy!!! Cholero Ty Jedna! Skarbie najdroższy! Wiem, ze sie denerwujesz (każda tu Ciebie rozumie), ale uciekaj z tej kuchni, bo nagotowalas dla pol wojska! Ty masz obowiązkowy plazing i smazing pod kocykiem! Cierpliwości, daj sobie szanse! To jest na pewno silna Fasola! Dobiegła pierwsza do mety, a warunki niesprzyjajace! Jakiś boczny wiatr, czy cos innego, a ona jest musisz sie opanować i być silna jak Twoja Fasolinda dacie radę!!
Daisy, Sue lubią tę wiadomość
-
Kochane wszystko w porzadku. Jednak wydawalo mi sie ze znowu mialam troche rozowego na wkladce. Nie wiem od czego to.
Teraz caly czas wypoczywam, ale sie najadlam.
Mialam jutro jechac z cora na swiat gier i zabaw bo jest u nas na amber expo, a mam wejsciowki, ale odpuszczam..za tydzien disney on ice wiec to chyba bedzie moje 'grubsze' wyjscie dopiero. Moj nas zawiezie i bedzie u rodzicow swoich siedzial i czekal czy wsio ok Chcemy isc same tzw babski wieczorek
Nic mnie nie boli poza piersiami, ale tylko gdy dotykam. Czasem cos mnie zacmi w podbrzuszu, ale tak znikomo. Takze wszystko ok Dziekuje :*
Nooo Sloneczna juz sama koncowka! ♡Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 21:48
Rybeńka, Gosiak, merida17, diamonds lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie Brzuchatki
To i ja się pochwalę
My jutro otwieramy oficjalnie 30 tydzień!!!! Trójka z przodu
Od jutra już liczymy w dół tygodnie całe 10 zostało, a może i mniej
Leci to wszystko
Jak tam minęła Wam sobotaGosiak, Daisy, Sue, diamonds, Rybeńka, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
-
U mnie leniwie ale w stresach. Zaaplikowalam sobie juz nocna dawke lekow, czekam na kolacyjke i ide zaraz do lozka. Cos slabo spie, wieczorami to juz w ogole zasnac nie moge, a za dnia do wieczora sie wrecz powlocze tak mi sie spac chce
Moze stad ta tempka az taka paskudna poza tym przez noc spada temperatura mi w pokoju z 21 do ok 17 wiec moze przez to tez termometr marznie..wiem wiem mam schowac termometr, ale dzis w nocy wsadze pod poduszke wiec bedzie w miare cieply i wtedy spr jaka tempka. Wydaje mi sie ze moze byc on wychlodzony z rana. Poza tym tez sie wierce troche w nocy.
Straszne gazy cos mnie mecza :p
Dobrej nocki! ♡Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 23:16
merida17, diamonds lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór Kochane
Witam się w nowym tygodniu i tym samym III trymestrze
Wskoczyłam w ostatnią prostą
Jest u mnie mama, kupiła mi dziś pierwsze rzeczy dla Tomusia, aż mi głupio, że tyle wydała
Ale ubranka są tak śliczne, że nie mogłyśmy się powstrzymać
Wcześniej wysprzątałam cały dom, umyłam podłogi i ćwiczyłam, co by mi dupa za wielka nie urosła
No i teraz już raczej odliczanie w dół u nas
Daisy, Ty za te Twoje nerwy to powinnaś po uszach dostać. Wierzę, że tyle czekałaś na fasolkę, że teraz wolałabyś święty spokój, ale nerwami nic nie zdziałasz. A maleństwo potrzebuje teraz spokoju, żeby się ładnie rozwijać. Pamiętaj - spokojna mama, to spokojne dziecko Wszystko będzie dobrze! :*
merida17, Daisy, Rybeńka, diamonds lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Daisy, termometr to Ty schowaj, ale głęboko do szuflady! Po co mierzysz temperaturę? Przecież już nie musisz sprawdzać owulacji, bo już jesteś w ciąży A to mierzenie temperatury, to tylko niepotrzebny stres :*
Merida, no fajnie Szkoda, że mama daleko mieszka i nie możemy tak częściejmerida17, Daisy lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry kochane! ♡♡♡
Eh termometr wywale chyba bo dzis pokazalo 35.94. Zwalam to na baterie ktorej dawno nie wymienialam, no przeciez przy takiej tempce to powinnam juz dawno miec pozamiatane. A dzidzia sie trzyma
Dzis ustanawiam dzien pozytywnego myslenia. Obudzilam sie i bola mnie plecy wiec to chyba dobrze
Jejku ale Wy daleko, 3 trymestr!!! Ciesze sie bardzo, swietnie Wam idzie ♡ Jednak jest w naszej kupie jakas sila
Milego dnia Wam zycze! Ja chyba musze juz wstac bo siusiu cisnie.
A czy Wy tez mialyscie zoltawy sluz na poczatku ciazy? Ja na palcu mam bialy, ale na wkladce robi sie zoltawy. Nie sprawdzam juz szyjki, ale sila rzeczy jak aplikuje rano czy wieczorem leki to zawsze cos tam jest.
Eh a co do wizyty na 24go to gin chciala sie widziec juz w piatek na 16.40, no ale z Gdyni nie dojade na 18ta przeciez do domku, a mloda moja jedzie w najblizszy weekend do ojca, wiec musialam przelozyc na poniedzialek. Na pewno dzidzia sie jeszcze lepiej zagniezdzi. Gin mowi, ze bedzie juz widac pecherzyk
diamonds, merida17 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Daisy słusznie wyrzuć w kąt termometr bo zwariować można
fasolinek jest silny i mości sobie domek
&&&&&&&& cały czas. Łatwo nam teraz powiedzieć żeby być spokojnym i nie wymyślać, ale na początku każda ten etap musi przejść
Odpoczywaj i daj Fasolinkowi spokojnie się wprowadzićDaisy lubi tę wiadomość