X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe/Lipcowe testerki :)

Oceń ten wątek:
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue wrote:
    Dzien dobry!!

Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty!! Gosiak daj koniecznie znac ile Janinka juz wazy:)
    Mam nadzieję, że nie będzie za duża, bo jak ja ją wycisnę? :D :P

Sue lubi tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na oleju kokosowych wyhodowana, to poślizg bedzie odpowiedni :)

Gosiak, Tygrysek, mizzelka, Krokodylica, merida17 lubią tę wiadomość

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Net mi przerywa w tel. Rano przyjechalam na oddzial. Mialam ktg. Potem przyjecue, przebranie. Mialam badanie przez mojego lekarza, pobral wymaz i zalozyl pessar. No i leze teraz.

atdcqtkf2affvuei.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane!

Gosiak, Madzia! Trzymam kciuki! Ja wchodze pierwsza bo o 17 :D

Czekam na wyniki znpwu morfologia, hcg, prg i estradiol. Dzis na miekko. Mam nadzieje ze to ostatnie moje pobranie poki co tych hormonow :) Ona pewnie chce w spokoju sie ze mna rozstac :D

Ja o 6 na nogach. Dzis w szkole mikolaj wiec sie wystoila corcia na czerwono i czapke mikolajowa z imieniem ubrala :)
    Ja u mamy teraz. Bylyssmy juz u babci mojej..nic nie mowilam. Babcia ma 4 stycznia urodziny 82 i wtedy jej powiem jak przyjade z moim do niej z kwiatami :)

Na 13 do szklly po core, potem na 15 odbieramy juz z moim samochod, odwozimy core do moich rodzicow i na 17 lekarz. Potem do rodzicow zjesc i do domku takze wiecej napisze po wizycie dopiero jak usiade! Buziaczki :*

Sloneczna trzymaj sie dzielnie! ♡♡♡

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 11:47

Gosiak, Sue, merida17 lubią tę wiadomość

• Rybeńka Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczna Kochana nasza! Trzymaj się tam dzielnie :-* czekamy tu na Ciebie jak juz będzie trochę spokojniej u Ciebie :-*
    Dziewczyny a wy koniecznie potem zdać relacje po wizytach :-)

Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa <3

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..

Zaczynamy 9cs
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda_lena właśnie patrzę na Twój wpis i widzę 13 tydz! Matko dawno mnie tu nie było bo ja chyba na 7 się u Ciebie zatrzymałam :P

Słoneczna masz pessar więc już będzie lepiej. Dasz radę, a jak Twoje ogólne samopoczucie? Jej tak piszecie o tych szyjkach... w poniedziałek mam wizyt więc aż zapytam mojego, żeby zmierzył dokładnie bo stres normalnie...

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok narazie. Moja szyjka byla na poziomie 38,37 mm. 2 tyg temu zmierzyl i juz 29mm i 2 tyg mialam sie oszczedzac. Wczoraj 19-22 mm i do szpitala. Ja nie mialam zadnych twardnien, napiecia ani plamien. Tylko wtedy jak wymiotowalam bolal mnie krzyz.

Ewelc ia? Kiedy placisz 3 skladke? I od kiedy idziesz na zwolnienie? Bo ja mam od 1 grudnia i podobno jeszcze w styczniiu bede musiala zaplacic czwarta ktora moze byc do zwrotu

atdcqtkf2affvuei.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane poki co mam wyniki krwi ;)

Morfologia jak u konia bez zmian :D

Estradiol 1872 wiec leki podtrzymuja na tym samym poziomie.
    progesteron 46 wiec wzrosl z 38 :)
    Beta 26 430 :D
    cmok! :*

Gosiak, mizzelka, Rybeńka, Magda_lena88, Krokodylica, merida17, Sue, diamonds lubią tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bely pokazuje mi ze przyrost jest zly bo wzrasta mi o 49% :(

• Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna 85 wrote:
    Net mi przerywa w tel. Rano przyjechalam na oddzial. Mialam ktg. Potem przyjecue, przebranie. Mialam badanie przez mojego lekarza, pobral wymaz i zalozyl pessar. No i leze teraz.
    Kochana nic się nie martw :* :* :* będzie dobrze. Leż wypoczywaj <3 mojej siostry szwagierka jakoś w 20tc miała już założony pessar i na spokojnie ciążę donosiła a nawet przenosiła :P bo mówili jej, że jak jej "wyjmą" to urodzi pewnie tego samego dnia albo na drugi a ona chyba jeszcze tydzień czy dwa czekała zanim zaczął się poród i dziecko zdrowe, duże :) więc trzeba myśleć pozytywnie i tylko pozytywnie :) Jesteśmy z Tobą <3

słoneczna 85, Krokodylica lubią tę wiadomość

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny Witajcie :)

Jestem w pracy, wiec nie mam zdjec, ale moja księżniczka bedzie jeździć znana wszystkich Sevilla :) znacie ten pojazd :)

Dziewczyny za wszystkie wizytujace trzymam kciuki, Daisy u Ciebie początek super :)

Słoneczna trzymaj sie dzielnie!! Silna z Ciebie kobieta, to dasz radę!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 14:40

• Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia wrote:
    Magda_lena właśnie patrzę na Twój wpis i widzę 13 tydz! Matko dawno mnie tu nie było bo ja chyba na 7 się u Ciebie zatrzymałam :P
    No Kochana dawno dawno Cię nie było :) tak ten czas leci <3 dużo zdrówka dla Waszej trójeczki ;)

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy! Belly to tylko program, a życie to życie :) ja bym do głowy nie brała :) poza tym, wizyta wieczorem :)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy powyżej tysiąca przyrost bety jest inny.. wolniejszy i nie musi być 50% czy 60%.. a hcg tak samo skacze jak prog,.. raz wyżej raz niżej :)
    nie martw się, dziecko jest całe i zdrowe :*
    ważne że beta w ogole rośnie..
    tak jak u Krokodylicy pamiętam że był chyba przyrost 55% a niby powinien być minimum 60%.. i co? córcia cała i zdrowa i akrobatka :)
    więc szczerze powiedziawszy olałabym to, tym bardziej że w lab zdarzyła się już raz pomyłka z estradiolem, pamiętasz? ;)

Daisy, Krokodylica lubią tę wiadomość

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczna potwierdzam jak Magdalena pisze, moja kuzynka też przechodziła z pessarem ciążę z synkiem :P wyjęli jej a tu psikus.. nie chce wychodzić :)
    Będzie dobrze, aby odpoczywaj kochana :*
    aby nic nie bolało aby :) żebyś się tylko dobrze czuła :)

a ja czekam na relacje z wizyt :)

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy nie rob juz tych bet!

Tygrysek lubi tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny! No narazie leze i nic mnie nie boli. Groszek tez lezy bo pisze z nia na priv. Tylko ona ma juz 15 mm i tez jej juz zalozyli

atdcqtkf2affvuei.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    założyli ale z wielkim bólem.. dobrze że Groszek ogarnia temat i wsiadła na nich... bo powyżej 0,5 mają prawo założyć, świnie jedne ;/

ehh jak szkoda że musicie tak leżeć ... mam nadzieje że się nie nudzicie..

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam belly w tel i pasjansa;) gazetki i jezyk niemowlat wydrukowany. Mam co czytac.

Daisy, mizzelka lubią tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczna współczuję szpitala, ale jak trzeba to trzeba, mam nadzieję że Ci pomogą tam.

Tygrysku piękna kicia. :)
    To ja pisałam że nie na rękę mi leżenie ale może Słoneczna też tak pisała. :)
    I szczerze? Drugi dzień leżenia a ja wymiękam.

Sue buhahahaha ale uśmiałam się z tej czkawki w d... :D

merida poookaaaaż wózek, no pokaż :D

Sue piękny post o rodzicach. <3

Daisy mizzelka dobrze pisze, mi też belly krzyczało że za mały przyrost i tylko niepotrzebnie się denerwowałam bo wszystko było ok i lekarz też powiedział że dobrze, że rośnie, a nie patrzeć na to ile razy.

mizzelka, merida17, Daisy lubią tę wiadomość

‹‹ 149 150 151 152 153 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ