X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe/Lipcowe testerki :)

Oceń ten wątek:
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue wrote:
    Dzien dobry!!

Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty!! Gosiak daj koniecznie znac ile Janinka juz wazy:)
    Mam nadzieję, że nie będzie za duża, bo jak ja ją wycisnę? :D :P

Sue lubi tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na oleju kokosowych wyhodowana, to poślizg bedzie odpowiedni :)

Gosiak, Tygrysek, mizzelka, Krokodylica, merida17 lubią tę wiadomość

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Net mi przerywa w tel. Rano przyjechalam na oddzial. Mialam ktg. Potem przyjecue, przebranie. Mialam badanie przez mojego lekarza, pobral wymaz i zalozyl pessar. No i leze teraz.

atdcqtkf2affvuei.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane!

Gosiak, Madzia! Trzymam kciuki! Ja wchodze pierwsza bo o 17 :D

Czekam na wyniki znpwu morfologia, hcg, prg i estradiol. Dzis na miekko. Mam nadzieje ze to ostatnie moje pobranie poki co tych hormonow :) Ona pewnie chce w spokoju sie ze mna rozstac :D

Ja o 6 na nogach. Dzis w szkole mikolaj wiec sie wystoila corcia na czerwono i czapke mikolajowa z imieniem ubrala :)
    Ja u mamy teraz. Bylyssmy juz u babci mojej..nic nie mowilam. Babcia ma 4 stycznia urodziny 82 i wtedy jej powiem jak przyjade z moim do niej z kwiatami :)

Na 13 do szklly po core, potem na 15 odbieramy juz z moim samochod, odwozimy core do moich rodzicow i na 17 lekarz. Potem do rodzicow zjesc i do domku takze wiecej napisze po wizycie dopiero jak usiade! Buziaczki :*

Sloneczna trzymaj sie dzielnie! ♡♡♡

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 11:47

Gosiak, Sue, merida17 lubią tę wiadomość

• Rybeńka Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczna Kochana nasza! Trzymaj się tam dzielnie :-* czekamy tu na Ciebie jak juz będzie trochę spokojniej u Ciebie :-*
    Dziewczyny a wy koniecznie potem zdać relacje po wizytach :-)

Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa <3

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..

Zaczynamy 9cs
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda_lena właśnie patrzę na Twój wpis i widzę 13 tydz! Matko dawno mnie tu nie było bo ja chyba na 7 się u Ciebie zatrzymałam :P

Słoneczna masz pessar więc już będzie lepiej. Dasz radę, a jak Twoje ogólne samopoczucie? Jej tak piszecie o tych szyjkach... w poniedziałek mam wizyt więc aż zapytam mojego, żeby zmierzył dokładnie bo stres normalnie...

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok narazie. Moja szyjka byla na poziomie 38,37 mm. 2 tyg temu zmierzyl i juz 29mm i 2 tyg mialam sie oszczedzac. Wczoraj 19-22 mm i do szpitala. Ja nie mialam zadnych twardnien, napiecia ani plamien. Tylko wtedy jak wymiotowalam bolal mnie krzyz.

Ewelc ia? Kiedy placisz 3 skladke? I od kiedy idziesz na zwolnienie? Bo ja mam od 1 grudnia i podobno jeszcze w styczniiu bede musiala zaplacic czwarta ktora moze byc do zwrotu

atdcqtkf2affvuei.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane poki co mam wyniki krwi ;)

Morfologia jak u konia bez zmian :D

Estradiol 1872 wiec leki podtrzymuja na tym samym poziomie.
    progesteron 46 wiec wzrosl z 38 :)
    Beta 26 430 :D
    cmok! :*

Gosiak, mizzelka, Rybeńka, Magda_lena88, Krokodylica, merida17, Sue, diamonds lubią tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bely pokazuje mi ze przyrost jest zly bo wzrasta mi o 49% :(

• Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna 85 wrote:
    Net mi przerywa w tel. Rano przyjechalam na oddzial. Mialam ktg. Potem przyjecue, przebranie. Mialam badanie przez mojego lekarza, pobral wymaz i zalozyl pessar. No i leze teraz.
    Kochana nic się nie martw :* :* :* będzie dobrze. Leż wypoczywaj <3 mojej siostry szwagierka jakoś w 20tc miała już założony pessar i na spokojnie ciążę donosiła a nawet przenosiła :P bo mówili jej, że jak jej "wyjmą" to urodzi pewnie tego samego dnia albo na drugi a ona chyba jeszcze tydzień czy dwa czekała zanim zaczął się poród i dziecko zdrowe, duże :) więc trzeba myśleć pozytywnie i tylko pozytywnie :) Jesteśmy z Tobą <3

słoneczna 85, Krokodylica lubią tę wiadomość

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny Witajcie :)

Jestem w pracy, wiec nie mam zdjec, ale moja księżniczka bedzie jeździć znana wszystkich Sevilla :) znacie ten pojazd :)

Dziewczyny za wszystkie wizytujace trzymam kciuki, Daisy u Ciebie początek super :)

Słoneczna trzymaj sie dzielnie!! Silna z Ciebie kobieta, to dasz radę!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 14:40

• Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia wrote:
    Magda_lena właśnie patrzę na Twój wpis i widzę 13 tydz! Matko dawno mnie tu nie było bo ja chyba na 7 się u Ciebie zatrzymałam :P
    No Kochana dawno dawno Cię nie było :) tak ten czas leci <3 dużo zdrówka dla Waszej trójeczki ;)

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy! Belly to tylko program, a życie to życie :) ja bym do głowy nie brała :) poza tym, wizyta wieczorem :)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy powyżej tysiąca przyrost bety jest inny.. wolniejszy i nie musi być 50% czy 60%.. a hcg tak samo skacze jak prog,.. raz wyżej raz niżej :)
    nie martw się, dziecko jest całe i zdrowe :*
    ważne że beta w ogole rośnie..
    tak jak u Krokodylicy pamiętam że był chyba przyrost 55% a niby powinien być minimum 60%.. i co? córcia cała i zdrowa i akrobatka :)
    więc szczerze powiedziawszy olałabym to, tym bardziej że w lab zdarzyła się już raz pomyłka z estradiolem, pamiętasz? ;)

Daisy, Krokodylica lubią tę wiadomość

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczna potwierdzam jak Magdalena pisze, moja kuzynka też przechodziła z pessarem ciążę z synkiem :P wyjęli jej a tu psikus.. nie chce wychodzić :)
    Będzie dobrze, aby odpoczywaj kochana :*
    aby nic nie bolało aby :) żebyś się tylko dobrze czuła :)

a ja czekam na relacje z wizyt :)

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy nie rob juz tych bet!

Tygrysek lubi tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny! No narazie leze i nic mnie nie boli. Groszek tez lezy bo pisze z nia na priv. Tylko ona ma juz 15 mm i tez jej juz zalozyli

atdcqtkf2affvuei.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    założyli ale z wielkim bólem.. dobrze że Groszek ogarnia temat i wsiadła na nich... bo powyżej 0,5 mają prawo założyć, świnie jedne ;/

ehh jak szkoda że musicie tak leżeć ... mam nadzieje że się nie nudzicie..

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam belly w tel i pasjansa;) gazetki i jezyk niemowlat wydrukowany. Mam co czytac.

Daisy, mizzelka lubią tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczna współczuję szpitala, ale jak trzeba to trzeba, mam nadzieję że Ci pomogą tam.

Tygrysku piękna kicia. :)
    To ja pisałam że nie na rękę mi leżenie ale może Słoneczna też tak pisała. :)
    I szczerze? Drugi dzień leżenia a ja wymiękam.

Sue buhahahaha ale uśmiałam się z tej czkawki w d... :D

merida poookaaaaż wózek, no pokaż :D

Sue piękny post o rodzicach. <3

Daisy mizzelka dobrze pisze, mi też belly krzyczało że za mały przyrost i tylko niepotrzebnie się denerwowałam bo wszystko było ok i lekarz też powiedział że dobrze, że rośnie, a nie patrzeć na to ile razy.

mizzelka, merida17, Daisy lubią tę wiadomość

‹‹ 149 150 151 152 153 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ