Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane!
Gosiak, Madzia! Trzymam kciuki! Ja wchodze pierwsza bo o 17
Czekam na wyniki znpwu morfologia, hcg, prg i estradiol. Dzis na miekko. Mam nadzieje ze to ostatnie moje pobranie poki co tych hormonow Ona pewnie chce w spokoju sie ze mna rozstac
Ja o 6 na nogach. Dzis w szkole mikolaj wiec sie wystoila corcia na czerwono i czapke mikolajowa z imieniem ubrala
Ja u mamy teraz. Bylyssmy juz u babci mojej..nic nie mowilam. Babcia ma 4 stycznia urodziny 82 i wtedy jej powiem jak przyjade z moim do niej z kwiatami
Na 13 do szklly po core, potem na 15 odbieramy juz z moim samochod, odwozimy core do moich rodzicow i na 17 lekarz. Potem do rodzicow zjesc i do domku takze wiecej napisze po wizycie dopiero jak usiade! Buziaczki :*
Sloneczna trzymaj sie dzielnie! ♡♡♡Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 11:47
Gosiak, Sue, merida17 lubią tę wiadomość
-
Słoneczna Kochana nasza! Trzymaj się tam dzielnie :-* czekamy tu na Ciebie jak juz będzie trochę spokojniej u Ciebie :-*
Dziewczyny a wy koniecznie potem zdać relacje po wizytachOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Magda_lena właśnie patrzę na Twój wpis i widzę 13 tydz! Matko dawno mnie tu nie było bo ja chyba na 7 się u Ciebie zatrzymałam
Słoneczna masz pessar więc już będzie lepiej. Dasz radę, a jak Twoje ogólne samopoczucie? Jej tak piszecie o tych szyjkach... w poniedziałek mam wizyt więc aż zapytam mojego, żeby zmierzył dokładnie bo stres normalnie... -
Ok narazie. Moja szyjka byla na poziomie 38,37 mm. 2 tyg temu zmierzyl i juz 29mm i 2 tyg mialam sie oszczedzac. Wczoraj 19-22 mm i do szpitala. Ja nie mialam zadnych twardnien, napiecia ani plamien. Tylko wtedy jak wymiotowalam bolal mnie krzyz.
Ewelc ia? Kiedy placisz 3 skladke? I od kiedy idziesz na zwolnienie? Bo ja mam od 1 grudnia i podobno jeszcze w styczniiu bede musiala zaplacic czwarta ktora moze byc do zwrotu -
Kochane poki co mam wyniki krwi
Morfologia jak u konia bez zmian
Estradiol 1872 wiec leki podtrzymuja na tym samym poziomie.
progesteron 46 wiec wzrosl z 38
Beta 26 430
cmok! :*Gosiak, mizzelka, Rybeńka, Magda_lena88, Krokodylica, merida17, Sue, diamonds lubią tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:Net mi przerywa w tel. Rano przyjechalam na oddzial. Mialam ktg. Potem przyjecue, przebranie. Mialam badanie przez mojego lekarza, pobral wymaz i zalozyl pessar. No i leze teraz.
słoneczna 85, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny Witajcie
Jestem w pracy, wiec nie mam zdjec, ale moja księżniczka bedzie jeździć znana wszystkich Sevilla znacie ten pojazd
Dziewczyny za wszystkie wizytujace trzymam kciuki, Daisy u Ciebie początek super
Słoneczna trzymaj sie dzielnie!! Silna z Ciebie kobieta, to dasz radę!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 14:40
-
nick nieaktualny
-
Daisy powyżej tysiąca przyrost bety jest inny.. wolniejszy i nie musi być 50% czy 60%.. a hcg tak samo skacze jak prog,.. raz wyżej raz niżej
nie martw się, dziecko jest całe i zdrowe :*
ważne że beta w ogole rośnie..
tak jak u Krokodylicy pamiętam że był chyba przyrost 55% a niby powinien być minimum 60%.. i co? córcia cała i zdrowa i akrobatka
więc szczerze powiedziawszy olałabym to, tym bardziej że w lab zdarzyła się już raz pomyłka z estradiolem, pamiętasz?
Daisy, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Słoneczna potwierdzam jak Magdalena pisze, moja kuzynka też przechodziła z pessarem ciążę z synkiem wyjęli jej a tu psikus.. nie chce wychodzić
Będzie dobrze, aby odpoczywaj kochana :*
aby nic nie bolało aby żebyś się tylko dobrze czuła
a ja czekam na relacje z wizyt
-
Słoneczna współczuję szpitala, ale jak trzeba to trzeba, mam nadzieję że Ci pomogą tam.
Tygrysku piękna kicia.
To ja pisałam że nie na rękę mi leżenie ale może Słoneczna też tak pisała.
I szczerze? Drugi dzień leżenia a ja wymiękam.
Sue buhahahaha ale uśmiałam się z tej czkawki w d...
merida poookaaaaż wózek, no pokaż
Sue piękny post o rodzicach.
Daisy mizzelka dobrze pisze, mi też belly krzyczało że za mały przyrost i tylko niepotrzebnie się denerwowałam bo wszystko było ok i lekarz też powiedział że dobrze, że rośnie, a nie patrzeć na to ile razy.
mizzelka, merida17, Daisy lubią tę wiadomość