X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe/Lipcowe testerki :)

Oceń ten wątek:
  • Tygrysek Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue wrote:
    Ja już w łóżku, odpalam sobie moj serial, mam tez nowe Elle, moze poczytam :)

Dobranoc, Mamusie;*

Jaki serial oglądasz?

Natalka 03.2015 <3
  • Tygrysek Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz po śniadaniu! Dłużej nie mogłam wytrzymać bez.
    Kochane moje... Ja nie wiem co się dzieje ale nie pamiętam kiedy ostatnio tak dobrze spałam. Mój m. działa cuda. Poprzytula, szepnęła coś miłego, a ja jak zaczarowana. I bez wstawania na sikanie! Ciąża to dziwny stan.
    Dziś mamy SR!!! Jupi!!

diamonds, Krokodylica lubią tę wiadomość

Natalka 03.2015 <3
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tygrysek wrote:
    Jaki serial oglądasz?
    O to samo miałam zapytać ;)

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Tygrysek Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to już nie mam co oglądać, tylko u mnie to chorobliwe. Jak ostatnio odkryłam House of Cards to w kilka dni dwa sezony. No ale już miałam wolne, wiec... :)

Gosiak, Ewelcia lubią tę wiadomość

Natalka 03.2015 <3
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tygrysek wrote:
    Ja to już nie mam co oglądać, tylko u mnie to chorobliwe. Jak ostatnio odkryłam House of Cards to w kilka dni dwa sezony. No ale już miałam wolne, wiec... :)
    My ostatnio oglądaliśmy pod kopułą - trochę głupie, ale dało się obejrzeć - Stevena Kinga - sci-fi
    A w miarę fajne było Orphan Black.
    Homeland czwarty sezon już leci chyba...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 07:23

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiak wrote:
    Przejmuję wartę, nie śpię od 4:30 ;)

Jaka współpraca :) jesteśmy niesamowite :)

Gosiak, Tygrysek lubią tę wiadomość

• Tygrysek Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój m. się śmieje, że jak się mała urodzi i będzie słyszała melodyjkę z Chirurgów, albo Gry o Tron (uwielbiam ten początek) to będzie bardzo entuzjastycznie reagować!

Gosiak, Daisy, Krokodylica, Sue lubią tę wiadomość

Natalka 03.2015 <3
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tygrysku, tak to taniej ta Lovela ale w BIedrze byla po 14,99 a teraz ktos pisal ze jest wyprzedaz za 11,9?

nie wiem ja narazie w BIedrze kupilam 2 proszki po 1,8 kg do koloru i 1 do bialego.

bo w sumie w tym do koloru jasne tez mozna prac.

a nie plucze bo mowia ze to uczulac moze

a jak pierzecie niby biale- to jak cos tam jest,jakis wzorek to tez wkaldacie nie?

czy tylko biale biale?:)

bo chyba dzis wstawie 1 pranie:)

atdcqtkf2affvuei.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to kocyk dla syneczka;)

123ac1j.jpg

Daisy, Evell, Krokodylica, diamonds, Tygrysek, Magda_lena88, merida17, Sue, Ewelcia, mizzelka lubią tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziś o 20:00 wizyta u ginekologa w koncu ! ale mam stresa :( trzymcie kciuki dziewczyny.

Daisy, diamonds, merida17 lubią tę wiadomość

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bedziemy trzymac:)

atdcqtkf2affvuei.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Troche pozno no ale lepsze to niż nic :D

Zabralam sie za kalendarze, robilam 3 z 4 i jakis blad wyskoczyl i nie mozna zapisac, nic nie dziala. Masakra nie bede wylaczac laptopa zeby mi sie nie skasowalo :/ Kurcze a chcialam zeby przed swietami przyszly, mialam dzis juz zamowic.. :( Dupa!

Biale z wzorkami to też białe, dopoki nie pierzemy w wybielaczu to wrzucamy razem :) Jednak pamietajmy ze proszki do bialego moga zawierac wybielacze (nawet te dla maluchow) i kolorowych ciuszkow w nich nie pierzemy ;)

Sue, ja jak robilam kiedys latami akryl, to mialam prostokatne, teraz od jakichs 2 lat jak mam swoje to piluje w migdalki. W ogole szacun dla mnie bo chyba juz nigdy nie powroce do obgryzania :D

Super te Wasze listy, juz sobie pokopiowalam tez :)

W ogole lubie tu z Wami siedziec i nie odczuwam tego ze jestescie tak hen hen daleko :) Na lipcowkach co chwile badania, łóżeczka. Ja juz tam sie nie wypowiadam, bo jak napisze ze bialy kolor mi sie nie podoba to zaraz znowu na mnie naskocza ze kogos obrazam :D nie wiem pewnie tu sie lepiej odnajduje bo my sie wszystkie znamy juz tyle czasu :D <3

diamonds, merida17, Sue, mizzelka, Tygrysek lubią tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue wrote:
    Krokodylku, cieszę się, że wszystko dobrze. Martwiłyśmy się o Was! A Zuzi przekaż, że ciocia Zuzia każe w brzuchu siedzieć :)
    I uważaj na siebie, dużo odpoczywaj ;)

Hehe przekazałam. :)
    Pisałam Ci juz kiedys ze Zuzki to łobuziary. :P

słoneczna sliczny mis :)

Evell powodzenia na wizycie.

Evell, Sue lubią tę wiadomość

• Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :)
    gratuluję pozytywnych wizyt :)
    za kolejne wizytujące 3mam kciuki <3 wszystkie cztery :P
    U mnie dalej ciąża bezobjawowa gdyby piersi nie bolały to w sumie jakby wgl. ciąży nie było..a brzuszek to mam wrażenie, że zamiast rosnąć to maleje :| - to już chyba jakaś paranoja :O :O a wizyta 29.12 - dam radę / muszę / nie mam wyjścia :P
    Dziś od rana latałam po mieście z całą tą papierologią, która towarzyszy nam przy kupnie mieszkania taki mały maraton sąd-wydział podatkowy-bank i wszystko w innym miejscu..masakra ale dałam radę :) teraz odpoczynek w domu :) a wieczorem mąż mnie chce wyciągnąć po jakieś zakupy do nowego mieszkania trzeba kupić kafelki itp. pierdoły by zrobić łazienkę - oj będzie dziś łażenia :P
    Kurcze ten czas tak szybko leci dziś wg. BBF zaczynamy 16tc (15tc+0dz) a pamiętam dzień kiedy zobaczyłam II kreski <3
    Miłego dnia i pięknych mało męczących przygotowań do świąt :) a to już za 7 dni <3

diamonds, Daisy, mizzelka lubią tę wiadomość

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy, przecież my sie znamy całe życie, od początku wszystkie skazane na siebie, to oczywiście, ze nam tak dobrze ;)
    A jak Ci sie nie podoba biały kolor, to trudno :) dalej Cie lubię :) żebyś wiedziała :) ha ha :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 13:12

Daisy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda, ja pamietam bieganine i papierologie przy zakupie mieszkania!! Tragos! Już nie pamietam na co, ale wydaliśmy na biurokracje chyba z 15 tys, czy wiecej! Jak glupki biegalismy z miejsca A do B zostawiając kasę, a w domu stwierdziliśmy, ze nawet nie dali nam potwierdzen wplat (niby norma)!! Pewnie skończyło sie to dobrym drinkiem :) na pocieszenie :)

Trzymam kciuki za Was :)

diamonds, Magda_lena88 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda_lena88 wrote:
    hej :)
    gratuluję pozytywnych wizyt :)
    za kolejne wizytujące 3mam kciuki <3 wszystkie cztery :P
    U mnie dalej ciąża bezobjawowa gdyby piersi nie bolały to w sumie jakby wgl. ciąży nie było..a brzuszek to mam wrażenie, że zamiast rosnąć to maleje :| - to już chyba jakaś paranoja :O :O a wizyta 29.12 - dam radę / muszę / nie mam wyjścia :P
    Dziś od rana latałam po mieście z całą tą papierologią, która towarzyszy nam przy kupnie mieszkania taki mały maraton sąd-wydział podatkowy-bank i wszystko w innym miejscu..masakra ale dałam radę :) teraz odpoczynek w domu :) a wieczorem mąż mnie chce wyciągnąć po jakieś zakupy do nowego mieszkania trzeba kupić kafelki itp. pierdoły by zrobić łazienkę - oj będzie dziś łażenia :P
    Kurcze ten czas tak szybko leci dziś wg. BBF zaczynamy 16tc (15tc+0dz) a pamiętam dzień kiedy zobaczyłam II kreski <3
    Miłego dnia i pięknych mało męczących przygotowań do świąt :) a to już za 7 dni <3

Ja pamiętam dwie kreseczki na tescie jakby to było dziś <3 i mam je w pudełku zostawiłam sobie na pamiątek :D a zrobiłam ich chyba ze 4 bo nie wierzyłam w to moje szczęscie ;)

Daisy, Magda_lena88, mizzelka lubią tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja moje 2 kreski te najbardziej wyrazne trzymam w schowku w samochodzie ahahah :D

Nie wiem jakos robilam go u mamy i potem przepakowalam sie bo gdzies jechalismy i nie chcialam zeby mi wypadl u kogos ten test no i tak tam zostal, w kartoniku :D Ciagle zapominam kupic taki pamiatkowy i wysikac zeby byly 2 kreski mocne, jeszcze troche i bedzie za pozno ;). A te wszystkie 10tki z allegro powywalalam :)

diamonds, Sue, mizzelka lubią tę wiadomość

• Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell wrote:
    Ja pamiętam dwie kreseczki na tescie jakby to było dziś <3 i mam je w pudełku zostawiłam sobie na pamiątek :D a zrobiłam ich chyba ze 4 bo nie wierzyłam w to moje szczęscie ;)
    ja mam tylko 3 testy ale dlatego, że 1 dnia jak testowałam to najpierw pepino a wiadomo, że on czasem płata figla więc do testowałam innym i dwa dni później kolejnym :D i też zostawiłam na pamiątkę :)
    A tak wyglądają moje przygotowania do Świąt póki co : 27ystuw.jpg

Daisy, Evell, słoneczna 85, mizzelka lubią tę wiadomość

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka

Evell to ja mam 6 testów heheheh i również 3mam w pudełeczku...mąż się do tej pory śmieje, że nie mogłam uwierzyć....a że zakupiłam z allegro chyba z 15testów, to na 6 tego samego dnia "siknęłam" sprawdzając czy ta 2 kreska nie znika....

a teraz czuję tą "kreseczkę" jak się "przytula" do mojego pęcherza hehehehhe

słoneczna 85, Daisy, Krokodylica, mizzelka lubią tę wiadomość

‹‹ 188 189 190 191 192 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ