Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja juz po śniadaniu! Dłużej nie mogłam wytrzymać bez.
Kochane moje... Ja nie wiem co się dzieje ale nie pamiętam kiedy ostatnio tak dobrze spałam. Mój m. działa cuda. Poprzytula, szepnęła coś miłego, a ja jak zaczarowana. I bez wstawania na sikanie! Ciąża to dziwny stan.
Dziś mamy SR!!! Jupi!!diamonds, Krokodylica lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Tygrysek wrote:Ja to już nie mam co oglądać, tylko u mnie to chorobliwe. Jak ostatnio odkryłam House of Cards to w kilka dni dwa sezony. No ale już miałam wolne, wiec...
A w miarę fajne było Orphan Black.
Homeland czwarty sezon już leci chyba...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 07:23
-
nick nieaktualny
-
Tygrysku, tak to taniej ta Lovela ale w BIedrze byla po 14,99 a teraz ktos pisal ze jest wyprzedaz za 11,9?
nie wiem ja narazie w BIedrze kupilam 2 proszki po 1,8 kg do koloru i 1 do bialego.
bo w sumie w tym do koloru jasne tez mozna prac.
a nie plucze bo mowia ze to uczulac moze
a jak pierzecie niby biale- to jak cos tam jest,jakis wzorek to tez wkaldacie nie?
czy tylko biale biale?
bo chyba dzis wstawie 1 pranie:) -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
Troche pozno no ale lepsze to niż nic
Zabralam sie za kalendarze, robilam 3 z 4 i jakis blad wyskoczyl i nie mozna zapisac, nic nie dziala. Masakra nie bede wylaczac laptopa zeby mi sie nie skasowalo Kurcze a chcialam zeby przed swietami przyszly, mialam dzis juz zamowic.. Dupa!
Biale z wzorkami to też białe, dopoki nie pierzemy w wybielaczu to wrzucamy razem Jednak pamietajmy ze proszki do bialego moga zawierac wybielacze (nawet te dla maluchow) i kolorowych ciuszkow w nich nie pierzemy
Sue, ja jak robilam kiedys latami akryl, to mialam prostokatne, teraz od jakichs 2 lat jak mam swoje to piluje w migdalki. W ogole szacun dla mnie bo chyba juz nigdy nie powroce do obgryzania
Super te Wasze listy, juz sobie pokopiowalam tez
W ogole lubie tu z Wami siedziec i nie odczuwam tego ze jestescie tak hen hen daleko Na lipcowkach co chwile badania, łóżeczka. Ja juz tam sie nie wypowiadam, bo jak napisze ze bialy kolor mi sie nie podoba to zaraz znowu na mnie naskocza ze kogos obrazam nie wiem pewnie tu sie lepiej odnajduje bo my sie wszystkie znamy juz tyle czasudiamonds, merida17, Sue, mizzelka, Tygrysek lubią tę wiadomość
-
Sue wrote:Krokodylku, cieszę się, że wszystko dobrze. Martwiłyśmy się o Was! A Zuzi przekaż, że ciocia Zuzia każe w brzuchu siedzieć
I uważaj na siebie, dużo odpoczywaj
Hehe przekazałam.
Pisałam Ci juz kiedys ze Zuzki to łobuziary.
słoneczna sliczny mis
Evell powodzenia na wizycie.
Evell, Sue lubią tę wiadomość
-
hej
gratuluję pozytywnych wizyt
za kolejne wizytujące 3mam kciuki wszystkie cztery
U mnie dalej ciąża bezobjawowa gdyby piersi nie bolały to w sumie jakby wgl. ciąży nie było..a brzuszek to mam wrażenie, że zamiast rosnąć to maleje - to już chyba jakaś paranoja a wizyta 29.12 - dam radę / muszę / nie mam wyjścia
Dziś od rana latałam po mieście z całą tą papierologią, która towarzyszy nam przy kupnie mieszkania taki mały maraton sąd-wydział podatkowy-bank i wszystko w innym miejscu..masakra ale dałam radę teraz odpoczynek w domu a wieczorem mąż mnie chce wyciągnąć po jakieś zakupy do nowego mieszkania trzeba kupić kafelki itp. pierdoły by zrobić łazienkę - oj będzie dziś łażenia
Kurcze ten czas tak szybko leci dziś wg. BBF zaczynamy 16tc (15tc+0dz) a pamiętam dzień kiedy zobaczyłam II kreski
Miłego dnia i pięknych mało męczących przygotowań do świąt a to już za 7 dnidiamonds, Daisy, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaisy, przecież my sie znamy całe życie, od początku wszystkie skazane na siebie, to oczywiście, ze nam tak dobrze
A jak Ci sie nie podoba biały kolor, to trudno dalej Cie lubię żebyś wiedziała ha haWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 13:12
Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda, ja pamietam bieganine i papierologie przy zakupie mieszkania!! Tragos! Już nie pamietam na co, ale wydaliśmy na biurokracje chyba z 15 tys, czy wiecej! Jak glupki biegalismy z miejsca A do B zostawiając kasę, a w domu stwierdziliśmy, ze nawet nie dali nam potwierdzen wplat (niby norma)!! Pewnie skończyło sie to dobrym drinkiem na pocieszenie
Trzymam kciuki za Wasdiamonds, Magda_lena88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda_lena88 wrote:hej
gratuluję pozytywnych wizyt
za kolejne wizytujące 3mam kciuki wszystkie cztery
U mnie dalej ciąża bezobjawowa gdyby piersi nie bolały to w sumie jakby wgl. ciąży nie było..a brzuszek to mam wrażenie, że zamiast rosnąć to maleje - to już chyba jakaś paranoja a wizyta 29.12 - dam radę / muszę / nie mam wyjścia
Dziś od rana latałam po mieście z całą tą papierologią, która towarzyszy nam przy kupnie mieszkania taki mały maraton sąd-wydział podatkowy-bank i wszystko w innym miejscu..masakra ale dałam radę teraz odpoczynek w domu a wieczorem mąż mnie chce wyciągnąć po jakieś zakupy do nowego mieszkania trzeba kupić kafelki itp. pierdoły by zrobić łazienkę - oj będzie dziś łażenia
Kurcze ten czas tak szybko leci dziś wg. BBF zaczynamy 16tc (15tc+0dz) a pamiętam dzień kiedy zobaczyłam II kreski
Miłego dnia i pięknych mało męczących przygotowań do świąt a to już za 7 dni
Ja pamiętam dwie kreseczki na tescie jakby to było dziś i mam je w pudełku zostawiłam sobie na pamiątek a zrobiłam ich chyba ze 4 bo nie wierzyłam w to moje szczęscieDaisy, Magda_lena88, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Ja moje 2 kreski te najbardziej wyrazne trzymam w schowku w samochodzie ahahah
Nie wiem jakos robilam go u mamy i potem przepakowalam sie bo gdzies jechalismy i nie chcialam zeby mi wypadl u kogos ten test no i tak tam zostal, w kartoniku Ciagle zapominam kupic taki pamiatkowy i wysikac zeby byly 2 kreski mocne, jeszcze troche i bedzie za pozno . A te wszystkie 10tki z allegro powywalalamdiamonds, Sue, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Evell wrote:Ja pamiętam dwie kreseczki na tescie jakby to było dziś i mam je w pudełku zostawiłam sobie na pamiątek a zrobiłam ich chyba ze 4 bo nie wierzyłam w to moje szczęscie
A tak wyglądają moje przygotowania do Świąt póki co :Daisy, Evell, słoneczna 85, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhejka
Evell to ja mam 6 testów heheheh i również 3mam w pudełeczku...mąż się do tej pory śmieje, że nie mogłam uwierzyć....a że zakupiłam z allegro chyba z 15testów, to na 6 tego samego dnia "siknęłam" sprawdzając czy ta 2 kreska nie znika....
a teraz czuję tą "kreseczkę" jak się "przytula" do mojego pęcherza hehehehhesłoneczna 85, Daisy, Krokodylica, mizzelka lubią tę wiadomość