Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tygrysek wrote:Jaki serial oglądasz?
Tygrysku, ja oglądam chyba wszystkie seriale świata- Grey's Anatomy (jestem z nimi od samego poczatku, od premiery;)), house of cards uwielbiam!! Do tego Homeland, True detective i grę o tron (nie widziałam ostatniego sezonu, ale nadrobie;))
Wczoraj oglądałam Hart of Dixie:) zabawny, taki na odmóżdżenie:)
Ostatnio oglądaliśmy też polski serial, Watahę -polecam!
Ja dziś też aktywnie. W zwiazku z sobotnia wizyta (wizytacją) teściów i rodziców zaczęłam sprzątać dom:)
Umylam okna w sypialni i kuchni, wypralam firane:) no i kuchnia wypucowana, sypialnia też została łazienka i salon:)
Daisy, ja mam hybrydę nie wyobrażam sobie już inaczej:)
Prostokąt dziwnie mi wyglada i w styczniu wracam do migdala:) mam take długie palce, że lepiej wygladaja migdały:)
A kolory mam: na serdecznym "płynne złoto", na środkowym kość słoniowa, a na pozostałych szary:) kupiłam wczoraj elle po kosmetyczce i przeczytałam, że te kolory to niby hit sezonu:) a ja to całkiem nieświadomie:)
P. się śmiał, że dyktuję trendy
Już się zapowiedziałam kosmetyczce, że w styczniu przychodzę na jakąś mikro na twarz i pedicure, co by na porodowce mieć ładne stopy:)
To prawda, że u rąk paznokcie nie mogą być pomalowane? Tylko skąd ja będę wiedzieć, kiedy mam zdjąć hybrydę?Daisy, diamonds lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja też lubię hybrydy
Madziulka już czuć świąteczny klimat ja też już postawiłam moją makaronową choinkę
też trzymam moje szczęśliwe dwa testy, co prawda mają słabe kreski ale były te pierwsze i oglądałam je 2 tygodnie ponad codziennie bo nie wierzyłam że jestem w ciąży... dopóki nie dopadły mnie mega mdłościMalenq lubi tę wiadomość
-
dziewczyny jak ktoś się jeszcze jutro wybiera do rossmana to
są fajne promocje np na Hipp (płyn do kąpieli i mleczko do ciała)
albo 2w1 płyn do kąpieli i szampon z Mixa
(najlepsze firmy według sroki)
z kartą rossnę
aaa i ja planuje kupić chusteczki do tyłeczka są bardzo dobre z tami
i akurat promocja jest na nie w rossmanie że kupisz jedno opakowanie a drugie jest o 50% taniej
-
o to w biedronce lepiej sie opłaca... bo w rossmanie drożej -.-
a za 11,9 nie widziałam nigdzie, ciekawe gdzie..
a ja szykuje powoli sobie listę zakupów mniej więcej na ciasta itp na jutro..
i badania.. dobrze że kuzynka mnie wpuści bez kolejki..
jak mi sie dzis nic nie chce.. a musze podłogę umyć, jak ja tego nienawidzę ;/
-
Hej Kobietki, ja dziś jakaś nieobecna jestem. Trochę posprzątałam, poprasowałam i najchętniej to bym teraz spać poszła. Jakoś takoś słabawo mi.
Jutro wizytacja już się nie mogę doczekać. I jutro też zmiana kolorku na głowie :D
Oby mi się jutro bardziej chciało jak dziś.
Czy dzisiaj któraś z Was miała wizytę? Jak coś to kciukam :*
Co do testów to ja też mam dwa, zostawione na pamiątkę
Miłego wieczorku Dziewczynki :*Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Dzięki Mizzelko :* na pewno będę trzymać baaaaaaaaardzo mocno :*
mizzelka lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnyMizzelko i Rybeńko!
Zjechana robotą to mało powiedziane!! Czuję się, jak nie ja! Cieszę się, że to już ostatni tydzień pracy, bo chociaż ją lubię, to zmęczenie jest silniejsze tym razem niż ja potem już błogie lenistwo
Łapię się do Waszego zespołu zmęczonych dziś Brzuchatek i trzymam za Was kciuki jutro co mi przypomniało, że ja jutro mam szansę odebrać wyniki mego białka w moczu, ale chyba się nie wyrobię.mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Słoneczna, Ty byłas na mojej SR? My też mieliśmy piłki, worki i maty.
Ale ważniejsze było dziś krocze. Wszystko Wam opowiem jutro. Zdam relacje. O ZZO będzie za tydzień, bo tak opowiadała, że nie zdążyła o farmakologicznych zapobiegaczach bólu.
Powiem Wam, znam tajniki na krocze
Ale to jutro. Dziś padam. Chyba jakiś fanklub powstał, to i mnie dziś proszę. W ogóle jakąś dziś maruda jestem.
Dobrej nocy kochanieńkie :*:*
Ps. Kocham polożna prowadząca i jestem spokojna o swój poród w tym szpitalu. Luuuzzz.Sue, diamonds, Gosiak, Daisy lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
nick nieaktualny