Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMizzelko! Co za ironia losu! Masz te ubrania pod swoim dachem i nie możesz ich zobaczyc i wyprać
Moze Tesciowa niech rzuci tekst typu: ze potrzebuje miejsca na Nowy Rok i to już czas najwyższy zrobić segregacje i jak one nie maja czasu (pewnie długo go nie znajda) to dobrze sie składa, bo Ty go masz
Cos w tym stylu nie przejdzie? Ładnie, miło i życzliwie oczywiście? -
Kochana tak to juz bym dawno przebrała
ale chodziło mi o to że tutaj swoje rzeczy mają i kurtki i ciuchy biżuterię itp a już dawno się wyprowadziły a tu dwie meblościanki zajęte to sobie wyobraź ile tego jest, a ciuszki dla maluszka ma młodsza siostra u siebie w domu... przyjechała teraz na święta i miała tyyyyyyyyyyyyle czasu... mały ma już rok w styczniu konczy.. juz dawno wyrósł.. to aby kaftanik przywiozła i powiedziała że następnym razem jak przyjedzie to przywiezie.. ... taa ciekawe kiedy
nie jestem zachłanna, broń boże... ale tak to juz bym wiedziała co nie kupować, albo mniej brać.. a tak to mam dezorient a tam leża ciuszki co nawet niekótrych nie zdążyły użyć..merida17 lubi tę wiadomość
-
mizzelka wrote:a co myślicie o czymś takim?
http://arus.pl/bezpieczne-waleczki-880.html
Jak czytałam "Najszczęśliwsze niemowlę w okolicy", to zastanawiałam się jak ułożyć dziecko na boku, żeby się nie przekręciło... -
nick nieaktualny
-
Tak kupilam nc microlife 150
Szczerze to juz nie pamietam czym sie roznily, maz porownywal i ten byl tanszy niz tez 100. Tzn mial darmowa przesylke.
On jest fajny bo mierzy tez temp obiektow wiec i wode w wanience bede mierzyc. Na pewno wygladem:)Gosiak lubi tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:Tak kupilam nc microlife 150
Szczerze to juz nie pamietam czym sie roznily, maz porownywal i ten byl tanszy niz tez 100. Tzn mial darmowa przesylke.
On jest fajny bo mierzy tez temp obiektow wiec i wode w wanience bede mierzyc. Na pewno wygladem:)
-
Gosiak wrote:O kurcze, wydaje się bardzo fajną opcją.
Jak czytałam "Najszczęśliwsze niemowlę w okolicy", to zastanawiałam się jak ułożyć dziecko na boku, żeby się nie przekręciło... -
słoneczna 85 wrote:Tak, Alicja to nie Alina. Mowilas chyba kiedys o Malgosi? Czy zle pamietam?
-
nick nieaktualny