Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tygrysku należę do ludzi wesołych i po wczorajszym stresie nie ma śladu. Zresztą zafundowałam małej pierwszy taki stres i ostatni do 3 w nocy kopała biedna. Obiecałam sobie i jej że to się nie powtórzy. Wiem że te 3,3 cm to jest ok mi nie chodzi że ona jest za krótka tylko że się skraca.
ALE: TYLKO SPOKÓJ NAS URATUJE.
Mizelko mam przypływy i odpływy wielkości Morza Bałyckiegomizzelka, Gosiak, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
mizzelka wrote:będzie dobrze Kasika
widzę że lekarz trzyma rękę na pulsie i dobrze...
Groszkowi jeszcze bardziej sie skrocila chyba z tego co pamietam to miala 1,5 a oni nie chcieli zalozyc, a ze jest polozna to wiedziala dobrze że muszą jej zalozyc i że zaklada się nawet przy szyjce 0,5 i nie mają prawa odmowic.. i wtedy zalozyli z wielka łaską ;/
Ale myślę że gin byłby na tyle rozsądny że nie dopusci do takiego stanu
Słoneczna no ponoc zdjęcie tego nie jest zbyt przyjemne, Groszek tez pisala ze bolalo ;/ ;/
ja mam co i raz bole na @, ale to moze mala tam grzebie i tak odczuwam?
jakies koszmary dzisiaj mialam, masakra.
mąż fochacz dalej sie nie odzywa a minę ma bojową, smutno troche, ale dam radę.
co raz blizej weekendzik i pojadę do mamy
dziś może kupię żelazko z neta i deskę, pierdziele pozyczanie od tesciowej..
i rzucil mi sie w oczy ciekawy model i waży 1,55kg, to mysle ze to dobra waga... bo wlasnie kolezanka zwrocila uwagę na to zeby nie byl za lekki, a widzialam nawet takie co mają 0,5 kg
Dokładnie, ufam ginowi. Wczoraj mówił że przy 2,5 cm jest nie fajnie i będziemy działać
Mizzelko a co za model? Dawaj zaraz męża spytam, serwisant agd to podpowie co to za żelazko
-
ooo dzięki
byłabym bardzo wdzięczna za opinię
http://www.neo24.pl/?p=philips_gc_4410_02&utm_source=ceneo.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=Ceneo%2FAGD+drobne%2FWok%C3%B3%C5%82+domu%2F%C5%BBelazka&utm_content=154.88&utm_term=PHILIPS+GC+4410%2F02|4167|PHILIPS&ceneo_spo=true
właśnie widzę że ginek nie czeka.. i za chwile kolejna wizyta.
Dobry lekarz.. ja na swojego nie marudze.. ale kurde chyba sobie olał mnie teraz, bo nie zrobil gbs.. wpisal sobie w kartę ciąży skonczony 32 tydzien a wtedy byl skonczony 33.. i zaprosil mnie na wizyte dopiero 18 lutego.. a jak urodze do tego czasu? a wiadomo? ehh ;/ -
nick nieaktualny
-
mizzelka wrote:ooo dzięki
byłabym bardzo wdzięczna za opinię
http://www.neo24.pl/?p=philips_gc_4410_02&utm_source=ceneo.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=Ceneo%2FAGD+drobne%2FWok%C3%B3%C5%82+domu%2F%C5%BBelazka&utm_content=154.88&utm_term=PHILIPS+GC+4410%2F02|4167|PHILIPS&ceneo_spo=true
właśnie widzę że ginek nie czeka.. i za chwile kolejna wizyta.
Dobry lekarz.. ja na swojego nie marudze.. ale kurde chyba sobie olał mnie teraz, bo nie zrobil gbs.. wpisal sobie w kartę ciąży skonczony 32 tydzien a wtedy byl skonczony 33.. i zaprosil mnie na wizyte dopiero 18 lutego.. a jak urodze do tego czasu? a wiadomo? ehh ;/
My mamy to żelazkomąż mówi że jest ok, tylko zobacz ile droższe są wersje ze strażakiem bo ta wersja nie ma. Jak jest duża różnica to bierz tego, mówi że warto
-
Co do gina, no kochany jest, ufam mu bo jest dobry w tym co robi. Jest 1 minus, mam do niego 200 km , przyjeżdża do miasta obok 2 razy w miesiącu. Dlatego teraz te połówkowe 4 lutego i od razu mam dzwonić co i jak. A uniego wizyta 16 stego ale jak coś pojadę te 200 km szybciej.
A może gin sie u Ciebie Mizzelko pomylił przez pomyłkę w tych tc? -
kasika8303 wrote:Co do gina, no kochany jest, ufam mu bo jest dobry w tym co robi. Jest 1 minus, mam do niego 200 km , przyjeżdża do miasta obok 2 razy w miesiącu. Dlatego teraz te połówkowe 4 lutego i od razu mam dzwonić co i jak. A uniego wizyta 16 stego ale jak coś pojadę te 200 km szybciej.
A może gin sie u Ciebie Mizzelko pomylił przez pomyłkę w tych tc?
ehh to masz mocno daleko.. szkoda, ale wazne że jest, chociaz te dwa razy w miesiacu i mozesz dzwonic do niego w kazdej chwili i ufasz muto najwazniejsze..
kasika8303 lubi tę wiadomość
-
hej
Mało do Was piszę ale o Każdej pamiętam i czekam na te pierwsze/kolejne dzieciaczki po drugiej stronie brzuszka - 3mam kciuki by wszystko sprawnie poszło
U mnie pełną parą trwa pakowanie. Dziś od samego ranka ale już czuję, że mam dość i wysiadama ktoś musi to porobić jak Mąż w pracy..teraz odpoczywam
Kasiak dobrze, że masz tak fajnego lekarzaja swojemu też ufam bo to najważniejsze a po ponad dwóch latach chodzenia do "konowała" wiem już co znaczy dobry lekarz z powołania i nie ważne ile ma lat i jakie ma tytułu..czasem ten młodszy w trakcie specjalizacji jest lepszym specjalistą niż wysoko postawiony prof...Fajnie, że syt. jest pod kontrolą
3mam kciuki. Ja na połówkowym mówiłam mojemu lekarzowi, że często po wysiłku mnie kłuje chyba w pochwie bo nie umiałam tego umiejscowić i mam bóle podbrzusza i uczucie jakby ze mnie woda leciała to zrobił mi USG dowcipne dokładnie zmierzył szyjkę na szczęście ma ona 41mm i wew/zew ujście mocno zamknięte a te bóle to taka moja uroda a co do wydzieliny to normalne i mam być spokojna bo jak to lekarz ujął "jeszcze nic nie odpływa"
Martwi mnie trochę nadal to, że te ruchy Bejbika jakieś takie liche są..wczoraj poczułam może 2 razy a dziś od rana jeszcze nicno ale na USG było wszystko OK - staram się być spokojna.
A tak prezentuje się Nasza męskość
Ewidentnie jajcarz
Jutro mam połówkowe s prenatalnej poradni genetycznej i raczej płeć się nie zmieni
Kochane życzę Wam miłego dniadiamonds, mizzelka, Evell, Rybeńka, Krokodylica, Tygrysek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:kasika z tego co widze to chyba chodzi o to zeby sam się wyłączał?
znalazłam podobny z tej seriihttp://www.neo24.pl/?p=philips_gc_4850_02
Mizzelko
strażak to fajna sprawa.
Sam się wyłącza nie używany.
Ja latem kupiłam z sensorem dotyku- bo odstawiam żelazko stopą na deskę
Zawsze była żółta. A teraz grzeje wtedy tylko, gdy mam je w dłoni.
Nie za ciężkie i nie za lekkie- bo będziesz musiała trochę siły włożyć w prasowanie
No i mam tu funkcję temperatury optymalnej- jadę wszystko jednym ustawieniem.Bez przypaleń
Bez zastanawiania się czy za zimne czy za gorące
Jedynie dla mnie wada to ma silniczek do pary- który jest głośny jak dla mnie. Kwestia przyzwyczajenia
Ale prasowanie idzie szybko- i chyba o to w tym chodzi
Mam takie http://m.euro.com.pl/zelazka/bosch-sensixx-x-di90-antishine-tdi903231a.bhtml
Kosztowało coś koło 330 zł w sklepie stacjonarnym.
Ale nie kupuję takich rzeczy na raz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 11:44
mizzelka, Daisy lubią tę wiadomość
-
to zamawiam
bo w tym neo do tego żelazka nawet mam taniej deskę do prasowania zamiast ponad stówę albo w innych sklepach nawet 130zł kosztuje ta sama deska a tu za 99..
i kurier za darmo.. pewnie powyzej jakiejs kwoty jest za darmo bo mialam przekreslone 30zł
i git. Będę miała swój sprzęt
aby kupić musze odkurzacz bo niestety coraz ciężej jest mi się poruszać a fajnie by było nie zbierać tego pieprzonego kurzu na mokro.. ehh ale to moze w nastepnym miesiacu albo po wyplacie zwolnienia.. bo jak znow mi zapieprza 60zl bez przycyzyny ;/kasika8303 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTygrysek wrote:Jak się zaparzy kawę, to te fusy z niej (byle nie wrzące) w gaze, albo w coś podobnego i na 2h w majtki na krocze. Moja polożna mówi na 2h bo w necie to różnie piszą. Ona mówila z doświadczenia rodzącej.
Tygrysku
oświeć proszę zacofaną ciotkę po co te fusy się w te majty pcha?
Bo chyba słabo u mnie z myśleniem, no i z niczym to mi się nie kojarzy -
Madziu rzeczywiście teraz nikt nie zaprzeczy
fajnie że wszystko w porządku:)
mnie tez kłuje w szyjce i cyt mialam Ok, bez grzybków itp szyjka tez ponoć hen daleko i zamknięta, bo przy ostatnim badaniu troszkę mnie zabolało jak sięgał i sprawdzał ;/
odpoczywaj ile sie da