Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tygrysku należę do ludzi wesołych i po wczorajszym stresie nie ma śladu. Zresztą zafundowałam małej pierwszy taki stres i ostatni do 3 w nocy kopała biedna. Obiecałam sobie i jej że to się nie powtórzy. Wiem że te 3,3 cm to jest ok mi nie chodzi że ona jest za krótka tylko że się skraca.
ALE: TYLKO SPOKÓJ NAS URATUJE.
Mizelko mam przypływy i odpływy wielkości Morza Bałyckiegomizzelka, Gosiak, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
mizzelka wrote:będzie dobrze Kasika widzę że lekarz trzyma rękę na pulsie i dobrze...
Groszkowi jeszcze bardziej sie skrocila chyba z tego co pamietam to miala 1,5 a oni nie chcieli zalozyc, a ze jest polozna to wiedziala dobrze że muszą jej zalozyc i że zaklada się nawet przy szyjce 0,5 i nie mają prawa odmowic.. i wtedy zalozyli z wielka łaską ;/
Ale myślę że gin byłby na tyle rozsądny że nie dopusci do takiego stanu
Słoneczna no ponoc zdjęcie tego nie jest zbyt przyjemne, Groszek tez pisala ze bolalo ;/ ;/
ja mam co i raz bole na @, ale to moze mala tam grzebie i tak odczuwam?
jakies koszmary dzisiaj mialam, masakra.
mąż fochacz dalej sie nie odzywa a minę ma bojową, smutno troche, ale dam radę.
co raz blizej weekendzik i pojadę do mamy
dziś może kupię żelazko z neta i deskę, pierdziele pozyczanie od tesciowej..
i rzucil mi sie w oczy ciekawy model i waży 1,55kg, to mysle ze to dobra waga... bo wlasnie kolezanka zwrocila uwagę na to zeby nie byl za lekki, a widzialam nawet takie co mają 0,5 kg
Dokładnie, ufam ginowi. Wczoraj mówił że przy 2,5 cm jest nie fajnie i będziemy działać
Mizzelko a co za model? Dawaj zaraz męża spytam, serwisant agd to podpowie co to za żelazko
-
ooo dzięki byłabym bardzo wdzięczna za opinię
http://www.neo24.pl/?p=philips_gc_4410_02&utm_source=ceneo.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=Ceneo%2FAGD+drobne%2FWok%C3%B3%C5%82+domu%2F%C5%BBelazka&utm_content=154.88&utm_term=PHILIPS+GC+4410%2F02|4167|PHILIPS&ceneo_spo=true
właśnie widzę że ginek nie czeka.. i za chwile kolejna wizyta.
Dobry lekarz.. ja na swojego nie marudze.. ale kurde chyba sobie olał mnie teraz, bo nie zrobil gbs.. wpisal sobie w kartę ciąży skonczony 32 tydzien a wtedy byl skonczony 33.. i zaprosil mnie na wizyte dopiero 18 lutego.. a jak urodze do tego czasu? a wiadomo? ehh ;/ -
nick nieaktualny
-
mizzelka wrote:ooo dzięki byłabym bardzo wdzięczna za opinię
http://www.neo24.pl/?p=philips_gc_4410_02&utm_source=ceneo.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=Ceneo%2FAGD+drobne%2FWok%C3%B3%C5%82+domu%2F%C5%BBelazka&utm_content=154.88&utm_term=PHILIPS+GC+4410%2F02|4167|PHILIPS&ceneo_spo=true
właśnie widzę że ginek nie czeka.. i za chwile kolejna wizyta.
Dobry lekarz.. ja na swojego nie marudze.. ale kurde chyba sobie olał mnie teraz, bo nie zrobil gbs.. wpisal sobie w kartę ciąży skonczony 32 tydzien a wtedy byl skonczony 33.. i zaprosil mnie na wizyte dopiero 18 lutego.. a jak urodze do tego czasu? a wiadomo? ehh ;/
My mamy to żelazko mąż mówi że jest ok, tylko zobacz ile droższe są wersje ze strażakiem bo ta wersja nie ma. Jak jest duża różnica to bierz tego, mówi że warto -
Co do gina, no kochany jest, ufam mu bo jest dobry w tym co robi. Jest 1 minus, mam do niego 200 km , przyjeżdża do miasta obok 2 razy w miesiącu. Dlatego teraz te połówkowe 4 lutego i od razu mam dzwonić co i jak. A uniego wizyta 16 stego ale jak coś pojadę te 200 km szybciej.
A może gin sie u Ciebie Mizzelko pomylił przez pomyłkę w tych tc? -
kasika8303 wrote:Co do gina, no kochany jest, ufam mu bo jest dobry w tym co robi. Jest 1 minus, mam do niego 200 km , przyjeżdża do miasta obok 2 razy w miesiącu. Dlatego teraz te połówkowe 4 lutego i od razu mam dzwonić co i jak. A uniego wizyta 16 stego ale jak coś pojadę te 200 km szybciej.
A może gin sie u Ciebie Mizzelko pomylił przez pomyłkę w tych tc?
ehh to masz mocno daleko.. szkoda, ale wazne że jest, chociaz te dwa razy w miesiacu i mozesz dzwonic do niego w kazdej chwili i ufasz mu to najwazniejsze..kasika8303 lubi tę wiadomość
-
hej
Mało do Was piszę ale o Każdej pamiętam i czekam na te pierwsze/kolejne dzieciaczki po drugiej stronie brzuszka - 3mam kciuki by wszystko sprawnie poszło
U mnie pełną parą trwa pakowanie. Dziś od samego ranka ale już czuję, że mam dość i wysiadam a ktoś musi to porobić jak Mąż w pracy..teraz odpoczywam
Kasiak dobrze, że masz tak fajnego lekarza ja swojemu też ufam bo to najważniejsze a po ponad dwóch latach chodzenia do "konowała" wiem już co znaczy dobry lekarz z powołania i nie ważne ile ma lat i jakie ma tytułu..czasem ten młodszy w trakcie specjalizacji jest lepszym specjalistą niż wysoko postawiony prof...Fajnie, że syt. jest pod kontrolą 3mam kciuki. Ja na połówkowym mówiłam mojemu lekarzowi, że często po wysiłku mnie kłuje chyba w pochwie bo nie umiałam tego umiejscowić i mam bóle podbrzusza i uczucie jakby ze mnie woda leciała to zrobił mi USG dowcipne dokładnie zmierzył szyjkę na szczęście ma ona 41mm i wew/zew ujście mocno zamknięte a te bóle to taka moja uroda a co do wydzieliny to normalne i mam być spokojna bo jak to lekarz ujął "jeszcze nic nie odpływa"
Martwi mnie trochę nadal to, że te ruchy Bejbika jakieś takie liche są..wczoraj poczułam może 2 razy a dziś od rana jeszcze nic no ale na USG było wszystko OK - staram się być spokojna.
A tak prezentuje się Nasza męskość
Ewidentnie jajcarz
Jutro mam połówkowe s prenatalnej poradni genetycznej i raczej płeć się nie zmieni
Kochane życzę Wam miłego dniadiamonds, mizzelka, Evell, Rybeńka, Krokodylica, Tygrysek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:kasika z tego co widze to chyba chodzi o to zeby sam się wyłączał?
znalazłam podobny z tej serii http://www.neo24.pl/?p=philips_gc_4850_02
Mizzelko
strażak to fajna sprawa.
Sam się wyłącza nie używany.
Ja latem kupiłam z sensorem dotyku- bo odstawiam żelazko stopą na deskę
Zawsze była żółta. A teraz grzeje wtedy tylko, gdy mam je w dłoni.
Nie za ciężkie i nie za lekkie- bo będziesz musiała trochę siły włożyć w prasowanie
No i mam tu funkcję temperatury optymalnej- jadę wszystko jednym ustawieniem. Bez przypaleń Bez zastanawiania się czy za zimne czy za gorące
Jedynie dla mnie wada to ma silniczek do pary- który jest głośny jak dla mnie. Kwestia przyzwyczajenia
Ale prasowanie idzie szybko- i chyba o to w tym chodzi
Mam takie http://m.euro.com.pl/zelazka/bosch-sensixx-x-di90-antishine-tdi903231a.bhtml
Kosztowało coś koło 330 zł w sklepie stacjonarnym.
Ale nie kupuję takich rzeczy na raz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 11:44
mizzelka, Daisy lubią tę wiadomość
-
to zamawiam bo w tym neo do tego żelazka nawet mam taniej deskę do prasowania zamiast ponad stówę albo w innych sklepach nawet 130zł kosztuje ta sama deska a tu za 99.. i kurier za darmo.. pewnie powyzej jakiejs kwoty jest za darmo bo mialam przekreslone 30zł i git. Będę miała swój sprzęt
aby kupić musze odkurzacz bo niestety coraz ciężej jest mi się poruszać a fajnie by było nie zbierać tego pieprzonego kurzu na mokro.. ehh ale to moze w nastepnym miesiacu albo po wyplacie zwolnienia.. bo jak znow mi zapieprza 60zl bez przycyzyny ;/kasika8303 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTygrysek wrote:Jak się zaparzy kawę, to te fusy z niej (byle nie wrzące) w gaze, albo w coś podobnego i na 2h w majtki na krocze. Moja polożna mówi na 2h bo w necie to różnie piszą. Ona mówila z doświadczenia rodzącej.
Tygrysku
oświeć proszę zacofaną ciotkę po co te fusy się w te majty pcha?
Bo chyba słabo u mnie z myśleniem, no i z niczym to mi się nie kojarzy -
Madziu rzeczywiście teraz nikt nie zaprzeczy
fajnie że wszystko w porządku:)
mnie tez kłuje w szyjce i cyt mialam Ok, bez grzybków itp szyjka tez ponoć hen daleko i zamknięta, bo przy ostatnim badaniu troszkę mnie zabolało jak sięgał i sprawdzał ;/
odpoczywaj ile sie da