Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGosiak trzymam kciuki!
Nasza Zoya od urodzenia podróżuje z nami spore odległości- zazwyczaj śpi w aucie!
Dacie radę
Tygrysku,
ja dziś tez szukałam kreacji na chrzest, bo nam zostało jakies 3 tyg, więc trzeba skompletować wszystko.
Niestety dziś widziałam tylko takie satynowe, świecące sukienki- takich nie lubię i nie chce
Potrzebuje cos, co można potem założyć większe zakupy przewidziane na poniedz- planuje cos upolowac
A Ty widzialas cos ciekawego?
Poza tym, był dziś spacer. Wpadł kolega w odwiedziny, a moja córka miała dzień na przytulanki, więc korzystalam z jej słabości ha! Ogolnie to rosnie taka Zoja samosiadiamonds, Gosiak, Krokodylica, kasika8303 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U nas już po karmieniu
Widziałam dziś sukieneczka(z czapeczka) z dołem z tiulu, 75 zł - zdzierstwo! Ale my chcemy becik, wiec po 1 w sukience będzie za zimno, po 2 nie schowam 75zl w becik. W sobotę planuje z m. pojechać i jeszcze poszukać. Wolałabym ciepły pajac biały czy coś. A becik i tak chyba na allegro będę musiała zamówić.
Diamonds, ja w ciąży, szczególnie pod koniec spałam do 10-11 a i to zdawało mi się krótko. Teraz te nocne eskapady na przewijak, odbijanie i inne takie, oraz wstawanie ok 7-8 to dopiero dziwne.
Kurcze nie lubię jak mała zamiast po odbiciu spać, to się wierci, bo to oznacza kupę albo ulewania. Merida Ty chyba kladziesz Zojke wyżej po jedzeniu, ale na boku? Bo moja Natalka to nigdy na plecach nie spala, ani chyba nie leżała. Od zawsze na bokach.merida17 lubi tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
nick nieaktualnyTygrysku
ja kładę Alicję po jedzeniu wyżej i na boku
Praktycznie nie zdaża nam się ulewanie No i raczej nie powinno się zachłysnąć niczym.
Bardziej spokojna jestem wtedy niż leżała by na płasko
U nas była teraz godzina babskich pogaduszek Aktywność Alicji zaczyna się nocą trudno w dzień odeśpimy.
merida17, Tygrysek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDiamonds i Tygrysku,
patrzę na suwaczki, a tam skończone pełne tyg Waszych Coreczek
U nas tez już 7 tyg razem!
Gratulacje za każdy dzień i tydz
Frozenko,
z tym spaniem to niezle! Tez bym tak chciała, ale ja dość późno chodzę spać i te noce takie krótkie!!
Tygrysku,
u nas becik zbędny, bo on tylko na raz w naszym przypadku, a mała bedzie cała msze w wózku (planowo) i po mszy jest dopiero polewanie główki itd.
Chce jej kupić taka zwykła sukienkę, która przyda sie na kilka razy. A i mam dwa białe kombinezony, gdyby pogoda niedopisala itd. Zobaczymy
U nas łóżeczko od strony główki stoi na grubych katalogach. Materac pod główka ma wcisniety gruby ręcznik co tworzy cos w rodzaju "klinika", co dziewczyny kupowaly.
W nocy mała zawsze śpi na boku i nie ma szans, by odwróciła sie na plecy.
W dzień, jak jej pilnuje to głownie na bokach, ale pozwalam na plecy, jak ma ochotę. A jak nie śpi to klade ja na brzuszek tez.
Widziałam na badaniu bioderek, jak irl dzieci maja odksztalcone główki, bo kladzione tylko na jedna str- wole uniknąć tej sytuacji.
I u nas tez wiercenie oznacza, ze zabawa (głownie z ulewaniem/odbiciem) ciagle trwa.diamonds, Tygrysek, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFrozen,
u nas praktycznie aktywność Zojeczki trwa do 4 rano, wybija 4 i zawsze odplywa.
Dziwne
Teraz ma jeszcze 25 min, ale zjadla i śpi na ramieniu i bedzie drugie podejście do łóżeczka
Ja ostatnio nie odsypiam w dzień- nie potrafię. Czasami trafi sie ślepej kurze 15 mindiamonds lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzas spać. Tylko już mi się nie chce.
Muszę kupić sobie herbatki na laktacje i femaltiker bo widzę różnicę.
Więc może zrobimy zakupy na allegro
Poranek chmury nie pozwalają za bardzo przebić się wschodzącemu słońcu Oby nie padało
merida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tygrysek wrote:Gosiak trzymam kciuki ale i podziwiam Cię, ja bym się jeszcze nie odważyła wyjechać z takim maleństwem.
W przeciwnym razie - dla samej przyjemności wyjazdu - na pewno bym się nie pchała na taki wyjazd.Tygrysek, diamonds, Daisy lubią tę wiadomość
-
Gosiaku i ja trzymam kciuki za podróż. Myślę, że mała większość drogi wam prześpi.
Krokodylku a Ty nadal w dwupaku! Czekamy na Twoją Kruszyne
Co do chrzcin i strojów to Tygrysku strasznie zdzierają. Ja szukałam kompletu i udało mi się za 100 zł kupić. Tam jest sukienka, spodenki(w razie chłodu) bolerko, czapeczka. I faktycznie będzie to schowane pod becikiem. My mamy chrzest jutro na 14.30. Trochę się denerwuje, ale będzie dobrze
Przepraszam, że nie zaglądam, ale nie mam za bardzo kiedy odpalac komputer i sobie tak swobodnie posiedzieć. A z telefonu nie lubię pisać.
Miłego dnia Mamuśki i BrzuchatkiKrokodylica, Daisy lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Diamonds jak wysoko ja kladziesz? U nas pediatra mówiła ze nawet na dużej poduszce ja położyć.
Chyba pomyślę żeby jej takie coś na główkę "wyżej" zrobić.
Nie mogę uwierzyć że to już 3 tygodnie mojego Kurczaczka. To prawie jak miesiąc...Natalka 03.2015
-
Krokodylku to trzymamy kciuki
Leci ten czas dziewczyny, witamy e ciocie w 30 tc teraz oby do 34 i matka odetchnie
Nie wiem dziewczyny czy to jest możliwe ale po wizycie w sr u ginki wróciła Amelka do nas, taka jak zawsze. Skończyły się te drastyczne ruchy, agresywne kopy. Zachowuje się normalnie. Możliwe jest że było jej nie wygodnie, próbowała się obrócić i nie mogła i stąd ta złość i wiercenie 24 h? Ginka ją sondą usg trochę poprzesuwała i wydaje mi się że jej pomogła. Dobrze że pojechałam w sr do tego lekarza. Mała się ogólnie dużo rusza ale tak jak teraz te ruchy są normalne a nie takie spazmy.
Majówka jedna urodziła w nocy, i wiecie co, dociera do mnie że to ostatnia prostadiamonds, Tygrysek, merida17, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTygrysek wrote:Diamonds jak wysoko ja kladziesz? U nas pediatra mówiła ze nawet na dużej poduszce ja położyć.
Chyba pomyślę żeby jej takie coś na główkę "wyżej" zrobić.
Nie mogę uwierzyć że to już 3 tygodnie mojego Kurczaczka. To prawie jak miesiąc...
No kąt spania ma ok 30° śpi na normalnej poduszce ze mną w łóżku.
A w łóżeczku mam położone pod materac grube książki i też ma wyżej
Po prostu byłabym się na płasko jeszcze ją trzymać. Nawet po odbiciu.
merida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas mowil, ze spokojnie moze być i 45 stp.
Tez w ciagu dnia Zoja miewa drzemki na dużej poduszce, jak tata w domu
Krokodylku, obiecalas nie rodzic
Kasika, moze Amelka chciała sie z Tobą zobaczyć, bo tesknila
Czyżby malutka nuda zawitaladiamonds lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI wczoraj i dziś prognozowano deszcz ale dziś z rana było jeszcze ładniej niż wczoraj. Cieplutko.
Aż mi się nie chciało wracać do domu.
Jak w tą stronę im się prognoza nie sprawdza to nie mam nic przeciwko jest ładniej niż zapowiadano
Nie wiem czy u Was są stokrotki- bo w nich pampersy 2 108 szt za 52 zł.