Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry!
u nas tez niestety brzydko, ponuro i pochmurno
Ogladam sobie taniec z balu z Kopciuszka, tak mi sie podobal Idealnie sie nadaje na pierwszy taniec na wesele No ale nas to nie dotyczy
Krokodylku, gratulacje! Najwyzszy czas przejsc na liscie do tej grupy 'wyżej'!
My reszta musimy sie trzymac zwarte! Czytalam o tej majówce, 34tc i pare dni...to tak jakbym ja urodzila zamiast koniec lipca to na poczatku czerwca bym urodzila..yy nie bylabym chyba psychicznie na cos takiego gotowa! Ale widze ze tak jak u mnie powodem byly zaniki tetna podczas niewyczuwalnych skurczy. Tyle ze u mnie to byl 37tcXd wiec na miekko, no i bez cc..
Patrze na Wasze suwaczki i nie wierze, dopiero co zakladalyscie liste na belly!diamonds, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
merida17 wrote:U nas mowil, ze spokojnie moze być i 45 stp.
Tez w ciagu dnia Zoja miewa drzemki na dużej poduszce, jak tata w domu
Krokodylku, obiecalas nie rodzic
Kasika, moze Amelka chciała sie z Tobą zobaczyć, bo tesknila
Czyżby malutka nuda zawitala
Meridko, a wiesz że może i tęskniła to wogole było pierwsze usg na którym widziałam jej nosek i usta, bo zawsze zasłaniała chciała się mamie pokazać.
o nudzie nie napiszę, strach o niej myśleć
diamonds, merida17 lubią tę wiadomość
-
sorry ale nie mogłam się powstrzymać
wczoraj mąż dzwonił co kupić itp a mała taką minę walnęła jak go usłyszała
skonczylam rozmowę i zdążyłam jeszcze cyknąć zdjęcie
u mnie mała już w poniedziałek kiedy skonczyla 2 tyg wazyla 4200
kikutek odpadł w 10 dniu chyba, aby krewka taka jest ale nie ruszam, wyschnie, samo odleci.. aby psiukam raz na jakis czas octenisept
Kasika Gratuluje 3 z przodu rety ten czas leci..
malutką też kładę na poduszkę na nasze łóżko.. w ogóle lubie z nią spać razem.
w nocy obie się wyśpimy... a tak to musialam caly czas wstawac do niej.
gorzej jak sie przyzwyczai i tatusia z łózka wypędzi
ale może i lepiej bo już mi stęka o drugie.. a ja tu jeszcze nie zagojonamerida17, kasika8303, diamonds, Krokodylica, Daisy, słoneczna 85, Rybeńka, Evell lubią tę wiadomość
-
Daisy zaciskam nogi jak mogę. No z majówką straszne to, ale dobrze że 34 tc ma. Mój gin ciągle gada, byle do 34 tc.
3 Z przodu i zaczyna się, pachwiny ciągną, kręgosłup z krzyżem nawala, ehhhhh no ale nic, oby nuda zostaładiamonds, Daisy lubią tę wiadomość
-
wpadlam zobaczyc czy Krokodylica urodzila;0
moj maly ma katar i nie mam czasu bardzo- ciagle na rekach
zaraz poogladam jakies chusty bo to juz nie da rady dluzej
rece zajete i nic nie mozna zrobic- nie mowiac o kregoslupie.
martwie sie strasznie ze sie rozchoruje:(( jesli nie przejdzie to w pon ide do lekarza.
goraczki nie ma.
odciagam mu frida.
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo niemożliwe, że żadna nie karmi
My już po zmianie pampersa dojadamy
Pogoda była piękna przez cały dzień. Dopiero o 18 zaczęło mżyć. A teraz słychać porządny deszcz na parapecie.
może w nocy się wypada i będzie jutro znów słonecznie.
A jutrzejszej nocy tj. już dzisiejszej zmienia się czas na letni i znów godzinę snu mniej Nie lubię tego, bo ciężko przestawić się nie tylko samemu, ale i Aga wstaje niewyspana. Po co to w dzisiejszych czasach? Nie wiem.
merida17, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySłoneczna
ale to katar taki z przeziębienia?
U nas czasem coś w nosku jest, ale białawe i da się oczyścić chusteczką.
Lekarz mi wcześniej mówiła, że to pokarm się cofa. Może i u Was to tylko mleczko?
Niech Maciuś zdrowieje, bo bez spacerów ciężko w domu na rękach na pewno. Trzymamy kciuki &&&&&&&, aby poponiedziałkowa wizyta była zbędna.
merida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochana oczywiście, ze karmimy
Co fajniejsze Zojeczka ani myśli spać
Od dwóch dni robi bąbelki ze sliny, które sa na ustach.
Podobno slinianki ruszyły do pracy, czytałam, ze niektóre dzieci to już zabkuja (zabek jest duzo pózniej).
Obstawiam to pierwsze, bo i smoczek został zaakceptowany (wcześniej sporadycznie miała na niego ochotę).
U nas dziś aktywny dzień. Trzy godz w parku na spacerku, zaczęłam powoli ćwiczyć i czuje sie lżej na duchu, nie na udach
Z tego wszystkiego, w czasie przygotowywania kąpieli Zojeczka usnela tak mocno, ze nie dała sie obudzić i spała dobre 5h!!!
Obudziła sie godz temu na cyca, z dobrym humorem i teraz spać to niezbyt!
Taki psikus nam wywineladiamonds, Daisy, Krokodylica, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochane ja tak na szybko. Pisałam jakiś czas temu że wybieram się na to darmowe usg los tak chciał ze był tam tez mój gin prowadzący i podszedł do nas i coś mu nie pasowało w przeplywach i wadze dziecka bo wg usg wyszło jakby nic nie przybrał. Wysłał nas na ip i okazało się że przez te prawie 5tyg przybrał tylko 100g. Dostałam pierwsza dawkę na plucka jutro druga i jak nic złego po drodze się nie wydarzy to po ndz mamy mieć CC. Będzie wcześniak. Bardzo się boję bo jest malutki synek. Trzymajcie kciuki proszę.