X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe/Lipcowe testerki :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wy Merida jak długo staraliście się? Wiem że długo i wiem ze udało się w najmniej spodziewanym momencie;)
    miłego dnia;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udana, razem do kupy to z 6 lat ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojej to strasznie dlugo,i co było przyczyną niepowodzeń?

merida17 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niefart :)
    Nie mam pojęcia, obydwoje jestesmy ok.
    Nie ma niczego co można potraktować jako problem, który można usunąć i po sprawie :)
    Dlatego mówię nie znasz dnia, ani godziny :D

Spokojnie!
    Za drugim razem obstawiam "złoty strzał" ;) :P

udana, Gosiak, Sue, Ola89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj kochana ale się naczekałaś i obyś miała rację ja wierzę że kiedyś się uda i nam, a dni wątpliwości które teraz mam trzeba przetrwać..

Gosiak, merida17, diamonds lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry Dziewczyny!

Miłego weekendu i duzo sloneczka ;)

udana, Gosiak lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry i wzajemnie;)

Gosiak, merida17 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 01:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jak tam po weekendzie?
    U nas sobota urodzinowa, w miarę ładna pogoda :)
    A dziś na dzień relaksu oczywiście lalo niesamowicie :(
    A to już połowa maja!

Mam nadzieje, ze zrelaksowane rozpoczniemy nowy tydzien :)

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie byl najazd tesciow;) maly nie spal wcale. Odsypial wieczorem to zmartwienie;))

merida17, udana, diamonds lubią tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my byliśmy u rodziców M w sobotę trochę się opalałam a w niedziele lało.
    Merida Twoje urodziny świętowaliście?

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udana, oj nie :)

Byliśmy u mojego kumpla z pracy na urodzinkach, a potem 30-stka mojej dobrej kumpeli :) u niej wszystko dopracowane, bardzo ciekawe przyjęcie, ale Zoyka jeszcze nieletnia, więc musi chodzić spać wcześniej ;) Nie zmienia to faktu, że dzielna była ;) dużo nowych twarzy/osób i nie płakała i nic z tych rzeczy :)
    Miała dwie torby ubrań i wykorzystała wszystkie ;) nie wspomnę, że z połowy już znowu wyrosła ;) aj!

udana, diamonds lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a już chciałam życzenia składać:)
    fajnie że Zojka tak rośnie,właśnie po ubrankach najbardziej to widać.
    a ja dziś odwiedziłam dziewczynki którymi się zajmowałam, niewidziałam ich pół roku i od tego czasu bardzo się zmieniły,ale fajne są młodsza papuguje starszą:) biegają takie dwie chichotki:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 00:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie! Moje jeszcze nie teraz ;)

Dzieci sa fajne w takim papugowaniu :) chociaż zakładam, ze czasami te młodsze swoim zachowaniem irytuje to starsze :)
    Zwłaszcza, jak starsze myśli, ze już jest "dorosłe" ;)

udana, diamonds lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Ci że ta młodsza doskonale sobie radzi,kiedyś jak jeszcze była bobasem to starsza czekała na okazję żeby a to pociągnąć za włosy,a to uszczypnąć,a teraz jest odwrotnie:)także nic w przyrodzie nic nie ginie:)

miłego dnia dziewczyny!

0153cde06c751b1a080d15bbe3bcff81.png

merida17, diamonds lubią tę wiadomość

• Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u Nas Dominiś dalej stabilny. Waży 1350 g - waga z 9 maja. Ładnie je mleczko jeszcze sondom, czasem dostaje z butelki bo ma bardzo dobry odruch ssania ale póki co jest wagowo za mały na karmienie butlą bo to dla Okruszka wysiłek i mógłby za dużo tracić na wadze a teraz ważne jest by na niej przybierał. Dziś Domiś ma kontrolę ortopedyczną tej złamanej kości udowej w prawej nóżce i ponowne badania krwi - wierzę, że już będzie dobrze i w końcu po tygodniu przerwy będę mogła Go znowu kangurować <3 Jutro już Maluch będzie miał 6 tyg :) czas mija szybko. No i od 4 dni Dominik oddycha sam - bez wspomagania <3 mam nadzieję, że jak dziś pojedziemy do Niego dalej będzie oddychał sam. Wczoraj położna nawet zabrała CEPAP bo rodziło się kolejne maleństwo i potrzebowali sprzęt chociaż mówiła, że trochę boi zabrać sprzęt Dominikowi ale mąż mówi jej że Mały już 4 dzień oddycha sam to ona na to, że w takim razie bez problemu może zabrać i że jest już na tym etapie małe prawdopodobieństwo, że Dominik wróci pod CEPAP - wierzę, że Maluch już jest na tyle silny, że nie potrzebne już mu będzie wsparcie oddechowe.
    Pozdrawiamy <3
    Więcej info. zawsze w moim pamiętniku :)

diamonds, merida17, udana, słoneczna 85, Daisy lubią tę wiadomość

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udana
    czekam na Twoje testowanie ;-) bo wykres zapowiada się imponująco.
    Może siła fioletowej mocy sprawi cud <3 no i czarodziejska mikstura Cioci Meridy :-)
    Bardzo mocno trzymam kciuki.

merida17, udana lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My czekamy na szczepienie za dwa tygodnie
    potem usg przezciemiaczkowe
    no i neurolog

Otwieranie rączek ćwiczymy i są postępy bo chwyta zabawki zawieszone na pałąku na macie.
    Trochę się mniej nakręcam jak nie czytam co powinno a co nie.
    Głowę dźwiga na ramionach jak chce, jak nie to nie :-)
    Do zabawek gada :-)
    Oczami zaczęła wodzić za kontrastowymi ksiazeczkami (ww empiku po 9.99 a na allegro po 6 z groszami! takie same)
    Mam też grzechotkę i gryzak czarno biały z Tiny love :-) zamówiony przez eempik.pl bo taniej niż stacjonarnie ;-) i do domu dowiozą ;-) przy okazji i dla Agi zawsze coś zakupię więc i tak się opłaca. Więc tu też ćwiczymy widzenie wzrokiem i chwytanie :-)

Noszę prawie zawsze w chuście i cieszę się, że nie kupiłam nowej gondoli bo nie lubi leżeć ta moja panna.

Bardzo mnie ciekawi co tam u Was słychać, ale trochę spokojniejsza jestem jak nie porównuje :-) mam nadzieję, że lekarze powiedzą, że wszystko dobrze i będę mogła do Was wrócić :-) o ile mnie przyjmiecie?

Ciekawa jestem co tam u Amelek? Czy wszystko dobrze i grzecznie siedzi w brzuszku?
    U obu Haneczek czy też dobrze?
    No i oczywiście u wszystkich Cioteczek i ich dzieciaczków? :-)
    Buziaki dla Was <3

merida17, słoneczna 85 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diamonds, Ty wiesz, ze mam fiola na Twym punkcie, ale chyba oberwiesz przyjacielskiego małego "kopka" w Twój zgrabny tyłek!!!
    Każdego dnia na Fb ktoś pyta o Ciebie i smutno, ze Was tam nie ma! Na nocnych wartach działamy z Tygryskiem, ale Twoje wsparcie było i jest mile widziane!!! Nikt nikogo nie porównuje :) słowo! Wstawiamy zdjęcia i piszemy sobie, jakie słodkie mamy dzieci, ale wiadomo, ze sa super :) i piszemy o kupach po pachy :)

Nie marnuj czasu i odwiedź nas w nocy :) przecież wiadomo, ze Ala piękna i zdrowa i badania to potwierdza :)
    Jestes super mama i sama kilka stron wcześniej pisałas, ze wspieramy sie razem na dobre i zle 450 stron! To musisz nas wspierać, a my Ciebie :)

To był mój ostatni postulat Corko Marnotrawna!!! :)

Edit:
    Chciałabym wiedziec, jak przedstawienie i ecostroj ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 16:16

diamonds lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udana, ja cichaczem tez zaciskam kciuki :)

udana lubi tę wiadomość

• Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my dzielimy się dobrą informacją otóż kość się pięknie zrosła tak, że prawie nie widać na zdjęciu że była złamana :) mamy nadzieję, że po tej całej kuracji wypełnienia niedoborów już nie będzie takich sytuacji złamaniowych...dziś Maluch też dostał 22ml krwi bo jednak wyszła anemia ale pani położna dzisiejsza mówiła, że to dobrze bo Dominik nabierze kolorków, będzie lepiej przybierał na wadze i że jak już dostała krew to nie powinien wrócić na CEPAP - mam nadzieję :) póki co jesteśmy dobrej myśli <3

merida17, udana, słoneczna 85 lubią tę wiadomość

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
‹‹ 455 456 457 458 459 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ