Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej
My po wczorajszym szczepieniu wrocilysmy do formy. Pogoda okropna, więc o spacerze można dziś zapomnieć! Zakiszony dzień dzisiaj! Moze jutro bedzie lepiej
Wierzyć sie nie chce, ze to końcówka maja!
Udana, samopoczucie lepsze?! Gotowa na kolejna bitwę, by ostatecznie wygrać wojnę
Jak dobrze pamietam w tym cyklu jeszcze probujecie, a za miesiąc do specjalisty?
Oby nie było takiej potrzebydiamonds, udana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysłoneczna 85 wrote:Diamonds a cos bylo u was nie tak ze wybierasz sie do neurologa? Ja tez ide. Cwiczymy codziennie to wodzenie. Mam nadzieje ze bedzie wszystko ok. Usg przezciemiaczkowe mam 5 czerwca.
U mnie po tym jak napisałaś o tej pani neurolog u której byłaś pojawił się strach, bo mała nie reagowała wg mnie dobrze, nie wodziła oczkami.
No i od razu się zapisałam do neurologa. A że czas oczekiwania długi to we wtorek jeszcze zapisane jesteśmy na usg.
Do tego pediatra, tez potwierdziła, że warto skontrolować z uwagi na to, że Alicja była okrecona dwa razy pępowiną.
wiec czekam na dzień mmatki na usg i później sobota neurolog (ppójdę już z wykonanym badaniem)
Pomimo, że ćwiczymy Ala ma często kciuk w dłoni jakby robi "fige" albo tak normalnie zaciśnięte piąstki.
Leżąc na plecach łapie zabawki z pałąka, a na brzuchu nie wyciąga rączek po nic.
Więc niech spojrzy na to lekarz fachowym okiem.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMerida
Cioteczko nasza kochana
Jak zrobię Agatce zdjęcie to wstawię zdjęcie Eco sukni bo ją zachowałam
Przedstawienie już wkrótce tj 01 czerwca. Na dzień dziecka
najpierw w przedszkolu, później jeszcze dla dzieci z domu dziecka
Aga będzie miała niespodziankę
Wczoraj byłam na próbie z małą, a pan tata poszedł z Agatką do cyrku- bo jej się podoba to stety/niestety.
A! I tata raz(na ten czss pierwszy i ostatni) przewinął Alicji pampersa!!! Kilka dni temu, ostatniego z paczki dwójek
Bo przeszliśmy w końcu na trójki tak z okazji trzech miesięcy choć wydają się ogromne jeszcze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 08:31
udana, merida17 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymerida17 wrote:Hej
My po wczorajszym szczepieniu wrocilysmy do formy. Pogoda okropna, więc o spacerze można dziś zapomnieć! Zakiszony dzień dzisiaj! Moze jutro bedzie lepiej
Wierzyć sie nie chce, ze to końcówka maja!
Udana, samopoczucie lepsze?! Gotowa na kolejna bitwę, by ostatecznie wygrać wojnę
Jak dobrze pamietam w tym cyklu jeszcze probujecie, a za miesiąc do specjalisty?
Oby nie było takiej potrzeby
Samopoczucie lepsze tylko ta pogoda eh szkoda gadać,ale miejmy nadzieje że czerwiec będzie cieplejszy.
Jestem gotowa do działania,tzn jeszcze @ trwa ale się przygotowuje:) jutro kupie testy ovu i wiesiołek bo mi się skończył i za tydzień do dzieła:)oby specjalista nie był potrzebny!
merida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Jaka słodka Alusia dużo szczęścia i zdrówka z okazji 3 miesięcy:)
Diamonds podziwiam Cię, jesteś super silną kobietą!!!
Merida Ciebie też:)wszystkie was podziwiam a co,rola mamy jest najtrudniejsza a wy tak super dajecie sobie radę
a ja czytam i zapamiętuję, na przyszłość mi się przyda:) -
nick nieaktualnyDiamonds,
Gratulacje dla małej i slicznej Frozenki!!! leci ten czas! 3 mce!!
Gratuluje tez trójek i tego jednego pampersa by pan tata
I czekam na zdjęcia stroju i wieści po wizyta h!
Przede wszystkim to czekam na Ciebie wiesz gdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 10:34
-
nick nieaktualnyUdana,
ja myśle, ze podziwiać to trzeba Ciebie i inne Staraczki. To jest dopiero ciężka robota! A jak dochodzą jakies choroby, komplikacje, stres- to wcale nie jest łatwo! A my kobiety każdego miesiąca zaczynamy walkę od nowa jest siła i mega moc!
Bycie mama, to już zupełnie inna sprawa i nagroda jest już obok co tu kryćudana lubi tę wiadomość
-
Diamonds sukces! że przewinął sam ! ohoho
ale córcię to masz śliczną
moja na razie nie sięga za zabawki, no chyba ze jej polożę na brzuszku to wtedy tradycyjnie pcha do buzi, ciekawe jak bd dalej..
trzymamy kciuki za wizyty
moja juz tez ma 3 pampy ale dady ( a one są mniejsze od pampersa)
-
Diamonds mi tes to nie daje spokoju. Maly ma zacisniete piastki jak lezy na brzucu, to zle?
Martwi mnie to ze np jak ktos mowi do niego no wczoraj sasiad to on na niego nie patrzyl tylko na lampke, sufit..
Do nas sie usmiecha i coraz wiecej patrzy.
Usg mam 5 czerwca i potem wizyte chce umeowic.
Boje sie tez
Mam nadzieje ze wsyztsko bedzie dobrze i u was i u nas.
Masz ksiazeczki kontrastowe? Jak nie masz to zrob sama plansze bialo czarno czerwone. Nasz cwiczy codziennie i super juz wodzi.
Boje sie tylko o ten kontakt wzrokowy. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny