Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydiamonds wrote:Udana
czekam na Twoje testowanie bo wykres zapowiada się imponująco.
Może siła fioletowej mocy sprawi cud no i czarodziejska mikstura Cioci Meridy
Bardzo mocno trzymam kciuki.
Dziękuję,ale jakoś nie liczę na ten cykl bo nie czuje się jakoś inaczej niż przed @,dziś w nocy bolał mnie brzuch ,aż mi się śniło że dostałam @ no i nie mam śluzu mam suszę, tak jak zawsze przed @
ale za kciuki dziękuję przydadzą się w następnym cyklu:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagda_lena88 wrote:A my dzielimy się dobrą informacją otóż kość się pięknie zrosła tak, że prawie nie widać na zdjęciu że była złamana mamy nadzieję, że po tej całej kuracji wypełnienia niedoborów już nie będzie takich sytuacji złamaniowych...dziś Maluch też dostał 22ml krwi bo jednak wyszła anemia ale pani położna dzisiejsza mówiła, że to dobrze bo Dominik nabierze kolorków, będzie lepiej przybierał na wadze i że jak już dostała krew to nie powinien wrócić na CEPAP - mam nadzieję póki co jesteśmy dobrej myśli
Myśle że całe ovu trzyma za was kciuki:)idzie ku dobremu!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 10:05
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyudana wrote:Dzieki ze tak wierzycie ale nie wydaje mi się bo mam sucho bardzo a powinno być mokro chyba?
U mnie ciągle było sucho. Mokro było dwa dni ha ha i to gdzieś w 7 tc wtedy zobaczyłam, co to znaczy śluz każda z nas jest inna
Ja zawsze na @ jakby "puchnę" w udach/brzuchu, czuję się taka ciężka, a wtedy czekałam na to uczucie i nic, ciągle taka lekka byłam reszta znaków przyszła z czasem, a i tak zwlekałam z testemudana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny5 razy wiecej to maraton ilośc zwiększa szanse to fakt, ale wystarczy raz i celnie
U nas średnia pogoda, to i spacery kiepsko, wieje okropnie. Dzisiaj piątek, więc za nami kolejny wspolny tydzien strasznie szybko to sie dzieje! Na weekend większych planów brak!
Wystarczy dobra pogoda -
nick nieaktualnyNo jasne że wystarczy raz a dobrze.
No z pogodą kiepsko,zimny ten maj w tym roku. Oj tak szybko czas leci a teraz kiedy idzie ku ciepłemu tym bardziej:)a już z maluszkami to w ogóle ,pewnie tylko ubranka wymieniacie:)i pieluchy;p
A ja mam wekeend pracujący:( a w niedziele 12 godzin szok:(
merida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyoh jak się nie chce mam na 10:30 więc się zbieram oby szybko zleciało...
Zrobiłam dziś test Quixx i jedna wielka kreska:( wiedziałam że tak bedzie.. no cóż czekam na @
Dziekuje za kciuki i proszę o jeszcze na następny cykl;)
Miłej niedzieli wam życzę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 09:34
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny