Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTak najczęściej się dzieje ze najpierw jest strach żeby za wcześnie nie urodzić a potem nie można się doczekać żeby już urodzić bo dawno po terminie dzis byliśmy z M w szpitalu w ktorym chcę rodzic tak zeby obadac co i jak w razie naglej potrzeby i jest przepelnienie na porodowce i poloznictwie, prawdopodobnie odsyłają do innego szpitala gdzie też jest pełno rodzących.a niby taki niż demograficzny no ja jeszcze rodzic nie zamierzam, przynajmniej do wiosny;)
Ale czuje się jakaś taka niespokojna, byle co wyprowadza mnie z równowagi za dużo myślę, wkrecam sobie niepotrzebne rzeczy do glowy ajmerida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAaaaaaaaaa!!!!!
Niesamowite, ze juz! Udana, zaraz swiat przewroci sie do góry nogami
U nas stara bida wczoraj Zoja miała pidzama party w żłobku i usłyszała w tv "cholera" powtórzyła bezbłędnie normalnie duma mnie roznosi
My używamy kokos. Z kremów mam i Hipp, Oilatum, Nivea, Mustele.udana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZe też dzieciom tak łatwo idzie zapamiętywanie tych niekoniecznie fajnych wyrazów,ale cholera to jeszcze nie takie złe;)ważne że mówi:)
Kokos powiadasz hmm,to mam w takim razie:)
Ale miałam dziś akcje,tak znienacka zaczął zanikać mi wzrok,pojawiły się mroczki,zaczęło wszystko wirować i zaczęła boleć mnie głowa. Poleżałam chwile z zamkniętymi oczami i jest lepiej,mroczki zniknęły,ale głowa nadal boli,zmierzyłam temperaturę i mam podwyższoną (tak czuje)kurczę skąd to się wzięło,zestresowałam się trochę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybyłam dziś na wizycie i maluch dalej ma głowę w górze a nogi na dole,czyli siedzi sobie,niby może się jeszcze przewrócić.Szyjka długa zamknięta czyli akcji porodowej nie widać,no ale ma jeszcze czas.będę teraz chodzić co tydzień na ktg, pierwsze mam 17.03 a docelowy termin porodu na 27.03:) wyniki badań mam ok,czyli posiew,mocz i cytologia w porządku tylko cos z krwią zawyżone ale to nic groźnego. Ciśnienie mam trochę wysokie pewnie stąd te moje zaniki wzroku i ból głowy.
Jeśli chodzi o wielkość maluszka to jest raczej z tych mniejszych,adekwatny do postury mamy:)
Czuje się dobrze,ale ciężko,najgorzej jest w nocy, nijak nie mogę się wygodnie ułożyć no i to ciągłe sikanie ile bym nie siusiała to i tak mi się chce;)
Czyli czekamy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 11:57
merida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo i cisza,tzn były jakieś pojedyńcze skurcze,nawet bolesne ale wróciłam do domu jak się cos będzie dziac mam przyjeżdzać. Takie skurcze to ja mam juz od kilku dni,ale czop mi nie odchodzi,także czekamy dalej:) następne ktg za tydzień
Merida a Tobie czop kiedy odszedł?jak dobrze pamięta Ty urodziłas po terminie?merida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPo dzisiejszej wizycie-jeśli wcześniej nic się nie zacznie to w czwartek będzie cesarka bo maluszek ma 2 pozycję,więc tak czy siak trzeba ciąć. Szyjka długa zamknięta, powinnam dotrwać. Jej jaki stres...szok że to już tak niedługo,mam mieszane uczucia, lęk miesza się ze stresem...
merida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziu pamiętam ze Twój Dominik 01.04 u mnie na początku też był taki termin;)
Meridko mam się zgłosić o 10:00 do szpitala, z tego co mówił lekarz to najpierw podadzą mi oxytocyne a potem na blok i cięcie. Nie mogę uwierzyć że to już tuż tuż juz niedługo wyskoczy nasz malutki zajączek:* -
nick nieaktualnyUdana!
Teraz do czwartku zrób wszystko na co masz ochotę, zjedz, wypij! Idź do kina, teatru, na piwo bez % czy co tam lubisz
Zrób każdego dnia cos dla Ciebie! Zrelaksuj sie
Wykonalas kawał dobrej roboty i należy Ci sie
Plus...nie wiemy, jaki charakterny bedzie Mateuszudana lubi tę wiadomość