Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witajcie kochane ..Z gory przepraszam ze tak dawno sie nie odzywalam , nie mam zadnego wytlumaczenia , przepraszam
Witam Mateuszka , piekny chlopczyk i tak mi przykro Udana ze jestescie w szpitalu , mam nadzieje ze szybko mu sie poprawi i wyjdziecie do domu ..
Ale wam dziewczynki rosna dzieci , i roczki koncza i takie zywe sa , dumne mamusie z was pewnie ...
My czekamy , jeszcze 11 dni i Dorianek mabyc podobno z nami zobaczymy i juz nie moge sie doczekac ..Koncowka ciazy mnie juz dobija , jest najtrudniejsza dla mnie , zgaga nonstop i refluks , i zebra bola i ogolnie jest juz ciezko ...wszystko juz dla synka mamy , dzisiaj przyszedl wozeczek i tatus go skrecal ...TYDZIEN TEMU SYNEK WAZYL 2900 PODOBNO , CHOCIAZ BIORE POPRAWKE ZE troche mniej , co 2 tyg mamy wizyty , ostatnia za tydzien 4 dni przed porodem ....to w skrocie tyle lece was ponadrabiac troche
merida17, udana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUdana!
Jak mi przykro!!!! Trzymajcie sie dzielnie!!!
I szybciutko do domu! Malenstwo Kochane!!
Bereda!!!
Jak miło, ze sie odezwalas? Tylko nas nie olewaj na końcówce i daj znać, jak porod!!!
Koniecznie!! Wytrzymaj te niedogodności!! Zaraz zleci, a warto!!!
Kiedy to zlecialo!!
Za piękne mamy i za Waszych Synkow trzymam kciuki!!!!!bereda11, udana lubią tę wiadomość
-
merida dziekuje , przy koncowce ciazy cos mi gorzej idzie , druga noc z rzedu wymiotuje jak kot i do tego wczoraj mialam migrene 4 tabletki nic nie pomogly ,meczylam sie okrutnie i ta zgaga brrrrrrrrrrrr..juz sie boje dzisiejszej nocy ..
Udana jak sobie radzicie ?udana, merida17 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBereda witaj długo Cię nie było ale dobrze ze wrocilas:) oj tak końcówka ciąży duży się i jest ciezko ale pomysl sobie ze to juz niedlugo i dopiero się zacznie i dopiero będzie ciezko ale i pięknie bo z maluszkiem przy boku:)
A my wegetujemy podobno jest lepiej z plucami ale maluch nadal ulewa i męczy go bolący brzuszek wiec jest niespokojny i mało spi.i do tego ma pleśniowy i i ropieje mu oczka biedulek ciągle na rękach by był i to moich jak M przyjeżdża i go nosi to nie zawsze mu się to podoba eh
Z pozytywów to rośnie nam synek jak szalony ma już 62 cm i waży prawie 5 kg
Pozdrawiamy :* -
hej dawno mnie nie bylo na Belly!
Udana gratulacje i zdrowka na teraz Wam zycze.
Bereda u mnie jak byly wymioty na koniec to skrocila mi sie szyjka wiec pewnie porod tuz tuz.!
co u reszty? nie sadzilam ze watek funkcjonuje:)
moj synek ma sie dobrze i juz chodzi. nadal karmie .. wiec pobudek duzo w nocy:) no ale takie zycie:)udana lubi tę wiadomość
-
udana wspolczuje bo jak dziecko cierpi to serce sie kraje jeszcze gdy nicnie mozna poradzic , zycze zeby Mateuszkowi szybko sie polepszylo , biedaczek malutki ...
Słoneczna okazuje sie ze to chyba od jedzenia bylo bo moze ciezkostrawne , nie wiem ale wczoraj rosolek i jadlam tylko i bylo juz ok w nocy dzsiaj tez byla zupka wiec zobaczymy ...dobrze ze karmisz , ja tez bych chciala dluzej karmic zobaczymy jak to bedzieudana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziś po badaniu , u maluszka czysto w płucach uff jak się ciesze;) a jeśli chodzi o brzuszek to ma dużą nietolerancje laktozy dlatego tak się męczy, wiec odciagam Laktatorem 10-15 ml daje delicol i dopiero karmie piersią, a dokarmiać mlekiem bez laktozy i powiem że jest lepiej dziś nad ranem juz tak nie męczył się ze zrobieniem kupy, bo jeszcze wczoraj dwie i pół godz męczarniach i płaczu było.wczoraj odsypial te wszystkie dni w bólu, do tej pory jak nie spał to był bardzo niespokojny i wiecznie skrzywiony i kwekal bo go bolało a dziś się uśmiechał i miał taką pogodna buźką a teraz znowu śpi;)
Bereda trzymam kciuki!
Słoneczna zaglądaj do nas częściej!
Meridko co u was?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2016, 10:08
merida17, bereda11 lubią tę wiadomość
-
witam ...U mnie juz 5 dni do porodu zobaczymy jak to wyjdzie , narazie bez zmian cisza moze przed burza ...Udana to dobrze ze Mateuszkowi sie polepszylo mam nadziejeze ze bedzie juz tylko lepiej i wyjdziecie juz szybko do domu ...
-
nick nieaktualnyHej.my nadal w szpitalu bo jednak w płucach nadal coś słychać (w nd badał go inny lekarz pewnie dlatego nic nie slyszal) i w nosku mu furczy, ale oczka są juz lepsze juz tak nie ropieje, zdecydowanie lepiej wygląda. Dziś kontrolne wyniki i zobaczymy co dalej bo ten jego brzuszek to masakra męczy się nadal przy kupie, i robi takie śmierdzące i rzadkie.nie chce ssać piersi tylko z butli, musze ku odciagac bo jak mu daje pierś to on odskakuje i się denerwuje płacze a z butli ciągnie. W nocy jakoś się przystawia do piersi ale budzi się często bo chyba niedojada;( no i nad ranem zaczyna stekac aż kupy nie zrobi a to trochę trwa. W dzień tez stęka jak śpi biedny jest tak mi go szkoda ze się męczy eh
A wczoraj śmiać się zaczął od ucha do ucha;) i coś tam gaworzy po swojemu:* Mój synek jest całym moim światem, spełnieniem moich marzeń:*
Bereda odliczanie trwa, w każdej chwili może sie zacząć wiec kciuki zaciśnięte:) -
no i po dzisiejszej wizycie i scanie okazalo sie ze w piatek beda mi wywolywac porod bo mam malo wod , troche sie denerwuje wiadomo bo nie bardzo wiem czego sie spodziewac ..piatek 13 szok ha ha ha a data 15 maja bardziej mi sie podoba no trudno , wazne zeby z malenstwem bylo ok...
Udana tak mi przykro ze sie meczycie , biedny Mateuszek zeby mu szybko przeszlo ,... -
nick nieaktualnyBereda piątek 13 to super data, jak dla was będzie szczęśliwa; ) ja pamiętam miałam wizytę polowkowa w piątek 13 tego na 13 sta i była szczęśliwa bo z maluszkiem wszystko ok;) i tak będzie u Ciebie, życzę Ci tego i będę 3 mac kciuki.pomysl sobie ze to juz niedlugo, że za chwilę utulisz swojego synka, a ten pierwszy kontakt jest cudowny, te spojrzenie, dotyk coś niesamowitego...
bereda11 lubi tę wiadomość
-
Dzieki Udana , tak fajnie o tym piszesz a do mnie jeszcze jakos tak nie dochodzi ze juz jutro I ze bede mama I bede miala synka caly czas przy sobie , jakies to odlegle jest jeszcze dla mnie
udana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBereda!!!!!!
Co za dobre wieści!!! Jutro juz będziesz mama, a dopiero test zrobiłas!!!
Niesamowite!! Trzymam kciuki za Was jutro! 13 w piatek to moja szczęśliwa data- wiec kieruje do Was duzo pozytywnych myśli
Powodzenia!!!
Udana!
Szybko do domku!!! Szpitale sa do D.... !!!
Zdroweczka dla Mateuszka naszego, żebyś mogła w domku cieszyć sie jego pięknym uśmiechem!!!
Piękne uczucie, prawdabereda11, udana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBereda kciuki zaciśnięte:) powodzenia!
A mój Mateusz od wczoraj jest na mleku nutramigen bo wyszło z badań ze ma alergie, moje mleczko tez pije tylko w dzień musze mu odciagac bo nie chce ssać piersi, w nocy ssie nie wiem o co mu chodzi;) a ten nutramigen jest okropny, śmierdzi maluch krzywi się ale pije;)oby to pomogło na te wirowania w brzuszku.
Merida buziaki:*merida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBereda!!!
Czekamy na Was
Udana!
Najważniejsze, ze cos wiadomo, bo najgorzej, jak nie da sie pomoc, bo niewiadomo co i jak!
Zdroweczka!!!
Ostatnio pytalas co u nas.
Zeby zasadniczo w komplecie 1-4. Czekać az pięknie wyrosną.
Nocnikowanie idzie całkiem niezle, jak siedzi na dużym kibelku, to wtedy lubi sie przytulac sama wola siu siu, ale nie zawsze trafia w czas
Biega, chodzi po schodach sama, na slizgawce tez sama po schodach i w dół siup
Czesto (prawie zawsze!!) spaceruje w przeciwna stronę niż ja
Potrafi juz odstawić dramat zwłaszcza w żłobku do momentu zamknięcia drzwi duze łzy! Ha ha zamykasz drzwi i widzisz w nich przez szybke ogromny uśmiech jest cholernie uparta, po rodzicach i duzo czyta i śpiewa!
Bardzo melodyjna jest, potrafi wszystkie te piosenki pokazać i duzo śpiewa sama sobie! Moze talent, jakiś rośnie
To u nas taki etap
Słoneczko za oknem, a ja w pracyudana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMerida czy ja dobrze widzę? Czyżbyś spodziewała sie dzieciatka? Gratulacje!!! Zdrówka zdrówka i jeszcze raz zdrówka;)
Jeszcze trochę i Zoya będzie trafiać do nocnika i na kibelek;)
Meridko być może Twoja córcia będzie w przyszłości celebrytka:) będziemy ją oglądać na pierwszych stronach gazet:)
Bereda czekamy na wiesci!!!
A mój malutki dalej się męczy z tym brzuszkiem, pije to niedobre mleko ale tylko dwa lub trzy razy dziennie kupa po nim ładniejsza ale częściej pije moje mleko i wtedy się męczy to może ja coś jem co mu nie pasuje.. kurcze tak mi go szkoda jak on tak płacze:(do tego przyzwyczaił przyzwyczaili do rąk, no bo gdzie ja go w tym szpitalu mm kłaść albo w łóżeczku albo na rękach nie inaczej wiec juz zaczyna wymuszac;)
Prawdopodobnie wyjdziemy w pon ze szpitala juz się doczekać nie mogę.
PS. Cały pobyt w szpitalu piękna pogoda a od jutra ma się popsuć eh