Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Helen ja chyba tez pojadę na łowy wózkowe
A co do brzuszka to może boli Cie tak po całym dniu może za mało odpoczywasz i potem tak Ci się macica napina po całym męczącym dniu spróbuj trochę więcej Poleżeć w ciągu dnia. Ewentualnie zabierz sobie nospę.Syn Filip 28 czerwiec -
Dziewczyny, witam sie po dlugiej przerwie
Chyba Was nie nadrobie po tych świętach
Ja zrobiłam sobie dzisiaj wagary od uczelni, ale niestety jutro musze juz byc
a taka piekna pogoda
Cały tydzień przebierałam w ciuszkach, ktore dostalismy od kuzynki Męża po jej córeczce
tyle tego jest, że szok!
Trochę nawet poprałam i tak pięknie pachną mmm
A podczas mojej nieobecnosci na forum zaliczylismy trzecie zajecia ze szkoły rodzeniaTatusiowie uczyli się masować plecki swoim kobitkom
fajnie bylo
Dziewczynki, czy któraś z Was nabyła może w Rossmannie szumisia? Podobno jakaś promocja jest, niestety jakoś mi nie po drodzeAleksandra, 27.06.2016, 10:51, 54cm, 3600g
2017-7tc💔 -
U mnie też słoneczna pogoda, ale dzień spędzam w łóżku z goraczka i strasznym kaszlem..
Kasju, za 96zł jest w rossmanie.. Ja chyba jednak sie skusze na whisbeara, bo czytałam, że jest skuteczniejszy, a na allegro już za ok. 120 zł..
Helen, jaki wózek w końcu? -
Był u mnie ogrodnik, na razie tylko obejrzeć co trzeba zrobić. Stwierdził, że bardzo zaniedbaliśmy ogród (no fakt, jak zaszłam w ciążę, to już nikt nie miał do tego głowy). Trzeba napowietrzyć trawnik i podsypać nawozem, pozbierać resztę suchych liści spomiędzy krzewów, podciąć to i owo i coś tam przesadzić. Ogólnie praca na 8 godzin dla 3 osób. Szacunkowy koszt 1,5 tyś.!!! Dostałam zawału jak przeżyję to chyba zostanę ogrodnikiem
Dorjana, Zimri lubią tę wiadomość
-
Hejo Dziewuszki! Ja dalej kibluje w szpitalu,ale jestem spokojna bo juz mam zalozony krazek. Okazalo sie ze nie mam juz tej bakterii i mozna zakladac.W ogóle szyjke juz miałam na 0.5cm wiec gin mówi ze dobrze ze szybko zareagowalismy. Wszytsko mi wytlumaczyl i kazal sie nie stresowac.Tylko zeby brzuszek przestal sie spinac i nie było skurczów to w ogóle było by miodzio
Jutro wychodze i mam odpoczywac! Pochwale się wam ze moja malutka waży 2100
Helen może faktycznie za dużo ganiasz w ciągu dnia i później brzuszek się napina. Ale ważne ze rano przechodzi. Lekarz powiedział mi ze w ciągu dnia może być 5 skurczów i jeśli one nie są mocno bolesne to ok.
Tanie te szumisie. My też chcieliśmy kupić ale dostaniemy w prezencie od koleżanki,wiec nie ma sensu.
nesone, Repose, Joana33 lubią tę wiadomość
Pati -
Helen wrote:czesc, u was tez tak piekna pogoda?
dziewczyny czy wieczorem boli was podbrzusze?
U mnie piekna pogoda, pelnia slonca i ani jednej chmurki.
Co do boli brzucha to tez tak mam praktycznie codziennie ze wieczorem juz ten brzuch boli po calym dniu,a jak za duzo 'poszaleje' i porobie w domu od rana do poludnia to juz popoludniu mnie boli brzuch+bole krzyza do tego. Nie ma lekko.. -
Cześć!
U nas tez piękna pogoda.
Aż się nie chce w domu siedzieć
Niestety dziś dzień prac komputerowych. Najgorsze jest siedzenie. Kręgosłup wysiada po 40 minutach. A Wy jak sobie radzicie z bólem pleców?
Mnie pomaga tylko prysznic...
Wgle, myślę o tym, ze poród w wodzie to byłoby idealne rozwiązanie, niestety u mnie w mieście nie ma takiej opcji.
-
Witamy
Ale dziś u nas piękna wiosna
Mąż minie wczoraj zabrał na randkę kochany jestAle nie byłabym sobą żeby nie skorzystać z okazji i zajrzeć do sklepu z akcesoriami dla dzieci.jak wróciłam do domu to padlam ze zmeczenia. Ale za to dziś słoneczko naladowalo nas energią
Repose, Kaja lubią tę wiadomość
-
Agabtm my jak co weekend jestesmy u rodziców i mój mąż jeszcze chce dziś grilla rozpalić
Beatas wracaj do zdrówka
Moje dziecko jest w ciągu dnia bardzo aktywne i w sumie to nie potrafię dokładnie określić czy pojawiają się skurcze i twardnieje brzuch czy Szymek się tak rozpycha. Ale na wieczór też często jak jestem bardziej aktywna czuję lekki dyskomfort szczególnie pobolewaja pachwiny -
Agabtm miód to bardziej nawilżająco, chociaż i bakteriobójczo działa. Ale dodałam do miodu olejku mentolowego to dla synka jako inhalacje trochę posłużyło.
kasju ten szumiś fajny tylko te z whisbeara mają czujnik płaczu, więc może trochę fajniejsze.
iw78 no ogrodnik jak jest dobry to kasę trzepie. Jak mieszkaliśmy w domu to podcięcie drzewek ogrodowych i kilka godzin pracy to koszt ok. 800 zł był. Więc mimo tego, że ciężka praca to i kasa dobra
Patrycjusz 2100?ale już duża! Szyjka rzeczywiście bardzo krótka już i dobrze, że masz ten krążek, a kiedy planują go wyjąć?
Agabtm, Patrycjusz lubią tę wiadomość
-
Patrycjusz hohoho jaka duża dziewczyna jestem pod wrażeniem.
Mega dużo za pielęgnację ogrodu.... Mega wydatek wynajmij kogoś innego jakiegoś studenta który zrobi to dużo taniej s są ludzie którzy maja smykalke do tego mój mąż tak dorabial za czasów liceum.
Patrycjusz lubi tę wiadomość
Syn Filip 28 czerwiec -
Aga,jakbym tylko mogła sama bym to zrobiła. Mąż ma teraz tyle na głowie, że nawet mu nie pozwoliłam, bo by chyba musiał nie spać w nocy. Paru ogrodników już przerabialiśmy i okazuje się, że mało kto ma pojęcie o tym, co robi. Zresztą w naszym małym miasteczku nie ma dużego wyboru, więc cóż począć.
-
Mega szybko teraz będą nasze Szkraby przybierać na wadze,ale nie sądziłam ze aż tak szybko...
Krążek ściągają w 37 tygodniu. Jejka... to już za 5 tygodni!! Ale szybko Nam zlecialo prawda?)
gora ja mam taką masująca poduszke z lidla i ona mi trochę pomaga. Mi bardziej niż prysznic pomaga kąpiel. Juz się nie mogę doczekać jak jutro zrobię sobie kąpielHelen lubi tę wiadomość
Pati