Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziś to lekka przesada z tym nie spaniem matko mały mi chce chyba do gardła tymi stopami wejść! !rzebra już mnie bolą, a wątroba obita no syn się dziś mocno wyluzowal!!!!!! Może się uspokoi z tym rozciaganiem bo ileż można
-
Dzień dobry:)
Ja dziś od 5 przekładam się z boku na bok i spać nie moge:-( Córeczka się wierci wiec ranny ptaszek z Niej:) ciekawe jak bedzie po urodzeniu:)
I mnie pogoda beznadziejna. Dziś planuje drugą partię prania poprasowac dla Małej. I wziąć się za ukladnie rzeczy:) popołudniu Mame na herbatkę iwiedze,później koleżanka wpadnie wiec jakoś dZień minie. Mąż jest na 3 dniowym szkoleniu pod Warszawą wiec spędzam weekend sama:( ale tego nie lubię -
Madziak gratulacje
ten moment wejścia z Maluchem do domu pamiętam do dziś. Piękne uczucie, euforia i spokój w jednym. Nie mogę doczekać Cię ponownie tego uczucia.
Kilka dni belly mi nie działało, ale czytałam, że nie tylko ja miałam problem.
Andzia SM ja już jestem po prasowaniu. Prasowałam cały jeden wieczór. Od 21 do 23:30. Nogi mi w du.e wchodziłyale ja jestem taka, że muszę skończyć jak już zacznę, więc ledwo dolazłam do łóżka.
W środę wizyta i coś czuję, że szyjka się skraca. Mam już dość bolesne te skurcze, dodatkowo latam do łazienki co chwila na siku. Położna była we wtorek to sprawdzała położenie, mówiła, że synek nisko już jest. Poleciła do pępka te gaziki nasączone spirytusem albo jest podobno spirytus do pępka. Na przemywanie krocza niby najlepsze szare mydło, bo ładnie wysusza ranę.
Moja torba już spakowana, muszę dla Wiktora ubranka na wyjście jeszcze przygotować no i kupić jakiś napój, wafle czy coś lekkiego na czas porodu i po.Andzia SM lubi tę wiadomość
-
Kaja na moje dzieccko działa muzyka, uspokaja sie przy muzyce spa, i tez przykładam misia szumisia aby się przyzwyczaiła.
Madziak wspaniale ze jestescie juz w domku
Ja sie do prasowania przymierzam, jak mi złoza komode to zaczynam.
Zaraz jedziemy po farby do pokoiku juz coraz blizej do finiszu.
Do porodu zostało mi 15dni, ale ten czas leci, ciekawe kiedy swoją lalunię będe tulićAndzia SM lubi tę wiadomość
-
Hejka dziewczynki. Dlugo tez sie nie udzielalam ale codziennie jestem z wami podczytujac. Pochwale Wam sie tym co uszylam- tak jak wczesniej mowilam:)
teraz tylko meczy niedoczekanie kiedy synus bedzie z nami sobie lezal w tych cieplutkich minkyowych kocykach:) ( bo jeszcze jeden uszylam wiekszy do lozeczka. Ale juz zdjecia nie wstawilam..
https://zapodaj.net/54073e44d7ddc.jpg.html
<a href=https://zapodaj.net/d3ea5bc9f8506.jpg.html>20160513_134536.jpg</a>Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2016, 12:31
-
Madziak- cudowne wiesci
juz kazda z nas nie moze sie doczekac takiego widoku
ja caly czas cos zalatwiam, dokupuje, sprzatam- nawet czasu nie mam na czytanie co u Was
jeszcze dodatkowo wyszly mi jakies problemy z sercembyc moze skonczy sie cc
buziaki Kochane
-
Witam się ze szpitala,do którego trafiłam po wizycie. Mam niby rozwarcie na palec i głowkę małej bardzo nisko. Twardnieje mi brzuch. Lekarz sie wystraszył i kazał jechac na IP.
Mała ma ok 3200. Decyzja co do terminu cc po weekendzie o ile skurcze się nie będą nasilać
Najgorzej trafić do szpitala w weekend,bo nie ma nikogo decyzyjnego.
-
Mnie to ostatnio tak zebra bola bo maly mi wtyka wszystko co ma pod zebrami nogi , pepcie wcale sie nie lituje mamusi moj maly.
Juz spory czas nie moge siedziec bo po chwili juz mu sie nie podoba i mi dokucza a jak leze to cos mnie ciagnie po prawej strnie w dole brzucha .Moje szczęście od 10 lipca jest już z nami