Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja Łucja jest już na świecie. Urodziła się o 10.42. Waży 2940 i ma 52cm. Z usg wychodziło w sobotę 3200.
Teraz mi ją zabrali na noworodki,ale pierwsze 3h leżała mi na piersi:) Nawet udało jej się dwa razy przyssać na chwilę więc mam nadzieję,że będzie dobrze z kp. Najgorsze teraz to leżenie na płasko i oby jutro udało się sprawnie wstać
Repose, Karola1988, mmarzenak, Joana33, iw78, Andzia SM, dais, smerfetkaa, jane, fairy_tale, moli5, Iwa2016, mamuśka1, munequita, Moni15382, Kawokado, Kaja, Hania222, miluszka, nesone, Zimri, Helen, beatas lubią tę wiadomość
-
SShape gratulacje!
Ja też już po wizycie. Mała ma jakieś 2800, więc przypakowała przez ostatnie 3 tygodnie 800 g. Na ktg też w porządku, więc pozostało spokojnie czekaćRepose, smerfetkaa, mmarzenak, Karola1988, moli5, Kaja, Hania222, nesone, Helen, beatas lubią tę wiadomość
-
SShape gratuluje coreczki
Odpoczywaj, dbaj o siebie i pamietaj aby odczekac wystarczajaco z pionizacja ale tez nie przesadzic w druga strone
Jak bedziesz miala sily to opisz swoja cesarke i to jak sie teraz czujesz bedac mamusia
Ciesze sie ze udalo sie malenstwo przystawic i ssala cos z piersi
Jak sie nie boisz to pokaz nam zdjecie malutkiej
-
Sshape gratuluje!! Ogromnie się cieszę,że wszystko w porządku i,że malutka już jest z Tobą !
Drogie czerwcówki chyba u nas zaczyna się po woli rozpakowywanieRepose, Helen lubią tę wiadomość