Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina_karolina wrote:Dorjana moje gratulacje . Zazdroszczę ze masz już to za sobą. Jak będziesz miała chwile to daj znać jak bylo .
Któraś z Was rodziła może na Madalinskiego lub może ma zamiar ? Jaka jest wasza opinia? Zastanawiam się nad tym szpitalem. Znajoma tam rodziła i była bardzo zadowolona. Cała sala dla niej do porodu, intymna atmosfera i ogólne warunki podobno bardzo dobre. Mam bliżej inny szpital ale poród po 3 osoby na sali. Łóżka dzieli tylko parawan wiec słychać jak obok jakaś inna kobieta rodzi i warunki z tego co widzę o wiele gorsze. I poważnie zaczęłam się zastanawiać nad zmianą szpitala na Madalinskiego.
Ja rodzila 2 lata temu na Madalinskiego i bylam zadowolona, pomimo ze mialam bardzo ciezki porod. Na sali porodowej mialam wanne, drabinki, worki sako. Opieka moim zdaniem tez ok, polozne zyczliwe. Teraz zastanawiam sie czy cos sie tam zmienilo, ale rodzic tak czy siak tam zamierzam.
-
Łóżeczko ubrane i poukładane na regale juz wszystko reszta jutro bo się mężowi nie chce iść do piwnicy. Jak się wkurze to sama przytacham jutro wanienke i stojak
U mnie to skurcze od czasu do czasu się pojawiają ale wezmę magnez i przechodza zato piersi mnie bolą od wczoraj co chwile. -
Olafasola, ja mam termin na 24 a z usg to nawet 27, więc nie będziesz ostatnia z tego wątku
Hania, będziesz miała cięcie ze względu na wagę synka?
Patutka, wiem że wody mogą odchodzić "porcjami" ale nie mam pojęcia jak jest z czopem.Olafasola lubi tę wiadomość
-
Dorjana wrote:Tak więc my już się tulimy
O 11:47 na świat przyszła nasza córeczka
No masz a już chciałam Cię sama na porodowka wyganiac ,a Tu taka Cudna wiadomość! !!!
Gratuluję córki niech się zdrowo chowa !!! -
Hej!
Gratulacje dla wszystkich Mam, które już tulą swoje skarby i melduję, że od 05.06 również do nich należę.
Paulinka przyszła na świat przez cc po 15 godz na porodówce.
3750 g i 56 cm Szczęścia
Trzymam kciuki za oczekująceAndzia SM, Agabtm, madziak2202, Iwa2016, iluzja, Karola1988, jane, myszaaaa, nesone, Dorjana, moli5, mmarzenak, smerfetkaa, Olafasola, Moni15382, Pazur_, Kaja lubią tę wiadomość
Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć...