Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja tez kicha kilka razy ale nosek ma czyszczy. Kasssia ja podawalam najpierw tydzien tylko na noc, potem zamienilam karmienie w poludnie na mm zamiast cycka, po kilku dniach znowu jedno karmienie piersia zamienilam na mm i tak az do konca. Nie karmie juz drugi tydzien ale niestety jeszcze mi sie laktacja nie skonczyla
-
Kasssia wrote:Dziewczyny a szczepicie na rota?Mnie pediatra poradziła najpierw rota potem pneumo.
Mam pytanie do mam butelkowych.Jak przejść z piersi na butlę.Od dłuższego czasu daje na noc butlę teraz chce całkiem przejść na MM.Czy przechodzić łagodnie mieszając pierś z mm czy od razu butla .Jak Wy zrobilyscie?
Wiesz co jeśli chodzi o cyc na mm fo możesz radykalnie lub zmniejszać cyc i kup szalwie aby zasuszyc!!!
Co do rota ja nie szczepie bo po akcji też z rota że starszym to szybciej wyleczony był niż ten który był szczepiony bo spr w szpitalu! !! -
mloda1995 wrote:Moja tez kicha kilka razy ale nosek ma czyszczy. Kasssia ja podawalam najpierw tydzien tylko na noc, potem zamienilam karmienie w poludnie na mm zamiast cycka, po kilku dniach znowu jedno karmienie piersia zamienilam na mm i tak az do konca. Nie karmie juz drugi tydzien ale niestety jeszcze mi sie laktacja nie skonczyla
Młoda czyli teraz na mm podajesz tylko vit D? -
Oj iwa ja cię podziwiam za to trzecie dziecię... Mi przy dwójce ciasno a Ola ma dopiero 2 msc
Kiedyś planowaliśmy więcej dzieci ale teraz sama nie wiem gdzie bym miała je pomieścić.
U nas szczepienie za tydzień a ja jeszcze nie podjęłam decyzji czy na rota szczepić -
Niuniusia wrote:Kaja widzę ze poddajesz sie co do kp. Ja tez czasem mam dosyć ale może uda mi sie wytrwać pół roku chociaż. Juz odliczam jeszcze 4 msce
Taki plan też mam aby z sucharami do pól roku oby się udało! !!
Tobie wytrwałości życzę !!!bo mi już sił brakNiuniusia lubi tę wiadomość
-
Niuniusia powiem tak :::: no brak mi sił bo cyce big jak dziura ozonową ,a mleka jak na lekarstwo herbaty bocianka plus Femakler wypijam litrami plus woda nie/gaz no i dojarka nie omijając ssaka małego i co i wielka kupa w 70% mm i weź jeszcze jak Ci się wymadrzaja takie co nigdy z tym problemu nie mają to mnie jasny gwint strzela !!!!!!
-
mmarzenak wrote:moja Lila juz po szczepieniu:) plakala bardzo,bidulek moj kochany;(
pochwale sie: wazy juz 4820kg i ma 61 cm (urodzila sie 2520kg i 51 cn)
Biedna Lila mój też płakał mega mocno !!!!
No ale waga imponująca super -
Zimri wrote:Dziewczyny czy to normalne, że mała kicha czasami z 10 razy dziennie. Jak była szczepiona to powiedziałam, że kicha dużo i rzezi. Lekarz odpowiedziała że nos oczyszcza i to normalne, osluchala i powiedziała że czysto. Ale mnie to martwi, może doszukiwać się choroby szczególnie, że rodzina stwierdziła, że za cienko ubieram i przeziębie.
Mój też kicha i rzezi mu ,ale jest ok dr dobrze gadał bo jak o dkurzaczem spr to jest ok więc się nie martw !!! To się nazywa sapka i może jeszcze jakiś czas być! !! Mój pierwszy tego nie miał -
Ależ dziś upał okropny. Wróciliśmy z zakupów i do wieczora nie wychodzimy.
W nocy karmiłam co półtorej godziny
Olaf zobaczył, że ma rączki i uśmiałam się nie mało
Co u Was?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2016, 10:55
Kasssia lubi tę wiadomość
-
Kaja wrote:Niuniusia powiem tak :::: no brak mi sił bo cyce big jak dziura ozonową ,a mleka jak na lekarstwo herbaty bocianka plus Femakler wypijam litrami plus woda nie/gaz no i dojarka nie omijając ssaka małego i co i wielka kupa w 70% mm i weź jeszcze jak Ci się wymadrzaja takie co nigdy z tym problemu nie mają to mnie jasny gwint strzela !!!!!!Kornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc 3700g 57 cm
[/url]
Wiara i nadzieja dziala cuda!