Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ja płeć poznałam w 11 tygodniu, ale wtedy łatwo o pomyłkę i nie było pewne na 100%, a jak widać po wpisach po połówkowych to wielu dzieciom zmienia się nagle płeć w stosunku do płci z genetycznego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 13:28
Adaś ur. 07.05.2016 -
kirys- na videodermatoskopię to bym się musiała wybrać do Szczecina (i chyba tak zrobię). Ale każda z tych trzech oglądała znamię dermatoskopem więc myślę, że badania też są wiarygodne. I właśnie z tym porównywaniem znamion- dlatego przestałam ufać tej pierwszej. Ona wcześniej robiła mi zdjęcia znamion, ale w ogóle nie ma tego odnotowanego, te zdjęcia zawsze gdzieś giną i w sumie nigdy ich nie porównuje. A te dwie następne- to opisują w karcie znamiona, ich wymiary kształt, dlatego myślę, że ich opinie są bardziej wiarygodne.
kuleczka777- znamię na szczęście się nie zmienia
beatas lubi tę wiadomość
-
Witam się w 23 tygodniu:)
ANNIELOV nie moge się napatrzeć na fotki Twojego SynkaNaprawde są przecudne
MILUSZKA trzymam kciuki, daj znać jak było.
LILA2703- napewno wszystko dobrze z Twoim maleństwem, nie ma co się stresować
BLAIR ja poznałam płeć dziecka u mojego gin na zwykłej wizycie chyba w 17 tyg
Witaj MONI 15382
evus, Moni15382 lubią tę wiadomość
Magda34
-
Lila2703 wrote:Dziewczyny proszę o kciuki , dziś mam połówkowe. Niestety dopiero o 17.40, oszaleję do tej pory...
No i nadszedł czas, gdy hemoglobina spadła mi poniżej normy i znowu liczne bakterie we moczu..ehh...był miesiąc spokoju. Dobrze ze w poniedziałek idę do gina.
Nie udało mi się nadrobić wszystkich wpisów, wiec profilaktycznie pozdrawiam wszystkie nowe forumowiczki , a za wszystkie wizytujące trzymam kciuki
Ps. Mam pytanie czy któraś z Was stosowała może w ciąży davercin miejscowo?
Aktualizacja :
Przesunęli mi wizytę na 14.40....mąż pędzi do Wrocławia do mnie, a ja już prawie zawał z nerwów.... ileż my matki musimy się nadenerowawać , a to dopiero początek naszej mamusiowej drogi....wieczorem zdam relację, oby dobre wieści były .
Magda34, beatas, evus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Blair wrote:Cześć dziewczyny. Mam pytanie czy któraś poznała już płeć dziecka na genetycznym usg? Ok 12-13tc?czy dopiero na połówkowych poznaliśmy?
dais lubi tę wiadomość
-
Blair wrote:Cześć dziewczyny. Mam pytanie czy któraś poznała już płeć dziecka na genetycznym usg? Ok 12-13tc?czy dopiero na połówkowych poznaliśmy?
Jajko, dobrze, że wracasz do siebie!teraz musi być już tylko lepiej;)
-
beatas wrote:Ansad, super wozeczek:) nie słyszałam o nim wcześniej!Adaś ur. 07.05.2016
-
kuleczka777 wrote:Kaja ja mam tzw. malinki jedną na brzuchu a drugą na stopie
Oj to ja mam wielgach na zadku w naszej rodzinie to znamię popularne w tych częściach ciała; -) ale najważniejsze ze nic strasznego to nie jest !!! -
Dziewczyny, ja to jestem zielona w tych wózkach - słyszałam opinie, że te 3 w 1 są do kitu, bo gondola niepotrzebna, fotelik za mały, spacerówka za ciężka i że i tak za chwilę się kupuje parasolkę... Co o tym sądzicie? Macie jakieś modele będące wyjątkami od reguły?
-
JajkoNiespodzianka wrote:Dziewczyny, ja to jestem zielona w tych wózkach - słyszałam opinie, że te 3 w 1 są do kitu, bo gondola niepotrzebna, fotelik za mały, spacerówka za ciężka i że i tak za chwilę się kupuje parasolkę... Co o tym sądzicie? Macie jakieś modele będące wyjątkami od reguły?
nie powiem że są do kitu ale na pewno nie warto kupować nowego bo gondole będziesz używać jakieś pół roku jak dziecko nie będzie duże, spacerówki są ciężkie to fakt, a fotelik dołączony do wózków jest zazwyczaj nijaki, bez żadnych testów.
Ja przy pierwszym kupiłam nowy wózek 3w1 (na szczęście w miare niedrogi bo 1500) i potem żałowałam bo sprzedałam go po niecałym roku za 650 zł. z gondoli byłam zadowolona ale na spacerówkę młody się przesiadł jak miał 5 m-cy (jechaliśmy na wakacje i nie chcieliśmy brać wielkiej gondoli), spacerówka porażka, dziecko zjeżdżało i jechało na pół zgięte dlatego szybko kupiliśmy spacerówkę (też nową). ze spacerówki jestem bardzo zadowolona. jeździmy nią już ponad rok i się sprawdza. a fotelik jak fotelik. nie mogę się za dużo wypowiadać bo mało jeździmy. ale bardzo wcześnie kupiliśmy ten od 9-18 kg (jest wygodniejszy i dziecko wszystko widzi)
teraz kupiliśmy używany wózek x-landera za 400 zł i fotelik peg perego za 50 zł i jest super. -
JajkoNiespodzianka wrote:Dziewczyny, ja to jestem zielona w tych wózkach - słyszałam opinie, że te 3 w 1 są do kitu, bo gondola niepotrzebna, fotelik za mały, spacerówka za ciężka i że i tak za chwilę się kupuje parasolkę... Co o tym sądzicie? Macie jakieś modele będące wyjątkami od reguły?
wisnia11, Misia15 lubią tę wiadomość
Adaś ur. 07.05.2016