Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
choć ululany...
Mamy kolejny tydzień na plusie
Godzina 23 kładę się do łóżka czekam chwilę na męża i myślę "Taka zmęczona to szybko zasnę". Michał to chyba słyszał i rozpoczął próbę rock'n'rolla. Pół godziny pukał stukał brzuch aż podskakiwał. Tatuś ucieszony bo wreszcie syn go porządnie kopał i to bez wyczekiwania4:45 powtórka z rozrywki aż się zaczęłam bać czy wszystko w porządku. Jakby się szaleju najadł w tym brzuchu
Po dodaniu wpisa zauważyłam podpis pod suwaczkiem i wszystko jasneWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 08:57
kirys, mmarzenak, kasiek87, kuleczka777, Helenucha Klucha, miluszka, Helen, jane lubią tę wiadomość
-
Ja też witam się w kolejnym tygodniu, to już 24
piękna u nas pogoda choć mroźno, dziś wyciągam męża na spacer
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 09:04
Pati_89, mmarzenak, kasiek87, Melissa84, Helenucha Klucha, Helen, Lila2703, Magda34, jane lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja
Dzisiaj po długiej przerwie (zagrożona ciąża) podejmuje próbę powrotu do realizacji mojego hobbyRobię sesję ciążową, a stresuję sie tak jakby miała to być pierwsza sesja
W związku z tym proszę o kciuki
Pogoda piękna, więc pewnie pozniej zaliczymy spacerek nad morze
Milego dnia!mmarzenak, oldżi, kasiek87, kirys, Melissa84, Helenucha Klucha, Helen, Pati_89, Lila2703, jane, evus, Andzia SM lubią tę wiadomość
-
Hej
Kirys nie powiedziałabym że słabiej hehenasza jak usłyszała przed wczoraj jak mąż wrócił do domu ten jego głos to zaczęła walić po brzuchu i tak dobre z pół godziny
Pati też jak przeczytałam ten opis w tamtym tygodniu to się zaczęłam śmiać haha
Wstapiłam dzisiaj do ciucha i znowu nakupiłam ale tylko na 6 zł
Maria śliczny króliczekPati_89, Helen lubią tę wiadomość
-
mmarzenak, Kaja, Helenucha Klucha, kirys, kasiek87, Pati_89, Lila2703, jane, evus, dais, fairy_tale, Melissa84, ansad lubią tę wiadomość
-
Hej wszystkim,
dzięki za słowa wsparcia, dziś dalej czuję jelita, sle juz jest odrobinę lepiej bo mogę w miare normalnie się wyprostować. Widzę, ze różne dolegliwosci kilka dziewczyn podopadały...życze wszystkim zdrówka i wytrzymałości.
Moja Kropeczka chyba przejęłą się tym że nie potrafię ją odroznić od wariujących jeliti dziś rano pobrykała, nawet mąż się załapał na kilka solidnych kopniaczków