Czerwcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi lekarz nie kazał powtarzać tych badań .
Ja dziś wizytuje już się doczekać nie mogę A to dopiero pod wieczór eh...
Taka jestem ciekawa czy stoimy na tym co na poprzedniej wizycie bo powiedzmy że nie szalałam jak zalecil mi gin czy może coś się to rozwarcie bardziej zrobiło ale bym chciała żeby był jakiś postęp 😊
Ja dziś znowu z całą trójcą w domu no niestety coś się wykurowac nie mogą ciągle smarki i kaszel eh... no muszę ich wykurowac do porodu żeby mi do przedszkola chodziła chociaż ta dwójka żeby łatwiej było ogarnąć opiekę nad trzecią.
Wczoraj spędziłam prawie 4h na jeżdżeniu i chodzeniu po hektarach ogrodniczych ale byłam zmordowana no ale coś tam kupiłam woec powiedzmy że zakupy udane no może jakieś 3 drzewka jeszcze by się przydały mi tu ale to może lepiej na jesień.
Teraz to wszystko wkopać roboty A roboty na kilka dni będzie miał mój mąż A w tych upałach to nie za fajnie no ale ja sobie wtedy leżę w cieniu na tyle ile mi dzieci pozwalają 😁
Jutro czeka mnie wyprawa po sandały dla trójki 🙈 co to będzie kiedyś dla 4 🤦♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2021, 08:54
-
Nikola tak, powtarzałam te badania.
Dzisiaj w nocy nie pospalam. Było mi gorąco i mały ciągle kopał. O 4 wstałam zjadłam kanapkę,bo byłam już mega głodna i trochę zasnęłam.
Leżałam wczoraj cały dzień a nogi okrutnie mnie bolą, miałam nadzieję że przejdzie po nocy ale nie 😒
Powiem dzisiaj lekarzowi na wizycie niech już wyciąga tego mojego synia
👱♀️29lat
PCOS, niedoczynności tarczycy, hashimoto, IO, wrogi śluz
👱♂️29lat
Morfologia 2%
1 IUI 07.2020 🍷
2 IUI 09.2020 🎉 -
nick nieaktualny
-
Nikola wrote:Kurcze ja o tym zapomniałam…. Mam już 39 tydzień, a trzeba do 37 o czym moja gin nie wspomniała:/
A daj spokój. Czasem wszystkiego trzeba pilnować. Mi zapomniała o GBS, na szczęście szybko udało się to ogarnąć i wynik był po 3 dniach.
Znajomej lekarz zapomniał powiedzieć, że trzeba odstawić acard około 36tc żeby się później podczas cc nie wykrwawić.
-
Można mieć skurcze na 80-100% i nie bardzo to odczuwać? 😳 Widzę na ktg, że u mnie postęp 😁
Gf95 wyrazy współczucia. Z pogrzebem zrobisz jak będziesz uważała, ja bym poszła pomimo wszystko... Wydaje mi się, że pogoda to dla Ciebie tylko wymówka, bo przecież na spacer też wychodzisz ,czy nie? To Ty najlepiej wiesz jak się czujesz i czy jesteś na siłach. Jak się nie pojawisz to też nikt nie powinien mieć do Ciebie pretensji.
U mnie nie powtarzali żadnych badań tego typu. -
Mama po przejściach wrote:Można mieć skurcze na 80-100% i nie bardzo to odczuwać? 😳 Widzę na ktg, że u mnie postęp 😁
ja mialam z corka takie na 3-4tyg przed porodem juz
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Gf jakbym miala taką sytuację w tym momencie gdzie jest fala upałów to bym nie szła. Spacer mam wrażenie to co innego, tam jesteś w ruchu, możesz sie schować w jakimś klimatyzowanym sklepie, możesz spacerować w cieniu, wrócić do domu kiedy zechcesz itp.
Powiedz że boisz się że zemdlejesz, każdy na pewno zrozumie21.06.21 Igor, 2960gr, 50cm, 10/10
16.12.22 Mikołaj 3500 59cm, 10/10 -
Monia gratulacje!
Kasia, 3mam kciuki za rozhulanie akcji! U mnie tak jak pisze Mala_syrenka zaczyna się na serio serio, jak już skurcz zgina w pół dosłownie i nie da się w jego czasie zrobić nic a nic.
Bajka, odezwali się że szpitala?
Dziewczyny z Maluszka mi, po ilu dniach była u Was położna?
-
nick nieaktualny
-
Dziekuje dziewczyny w takim razie pójdę jutro je powtórzę i zrobię odrazu mocz. Mama po przejściach ja bym tak chciała mieć takie skurcze i ich nie czuć
Sumiregusja nie wiem wlasnie…bo z tego co czytam to hiv raczej powinno się powtórzyć wiec lepiej je mieć, a toxo robiłam już 2 razy i jak czytam to w 3 można, ale nie koniecznie. Ja już kurcze nic nie wiem. Pójdę jutro i zrobię.
-
nick nieaktualny
-
Ja nie powtarzałam żadnych tego typu badań. Moja lekarz stwierdziła, że nie muszę.
Chaos dzisiaj rano, jak już byłam w szpitalu, akurat przy rejestracji. 😅 Znajoma pracuje w tym szpitalu i powiedziała mi, żebym do 11 była. A więc już dzisiaj jestem po wymazie. Oby tylko był negatywny. 🙈✊Chaos lubi tę wiadomość