Czerwcowe mamy 2024
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie kupuję ochraniaczy. Dla takich maluszków łóżeczko najlepsze jest puste, bez zbędnych dodatków.
Ja dzisiaj po szczepieniu na krztusiec. Mam nadzieję, że obędzie się bez bólu ręki. 🙈
Maxi Cosi miałam jak córki były maluszkami i sprawdzał się bez zarzutu.
Teraz jeszcze temat fotelika przed nami, ale to już po majówce ogarniemy.
Ale w maczku wylądowałam w piątek. 😅 Byliśmy na sesji ciążowej i tak zgłodniałam w trakcie, że musiałam po coś na szybko zjeść. 😅 -
Anuska94 wrote:Jakie kupujecie ochraniacze na łóżeczka?Te warkocze czy co innego?
Zrezygnowałam z ochraniacza, ze względu na bezpieczeństwoWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2024, 17:31
Lani lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, kusicie! Też bym coś zjadła. Może jutro po usg piersi zjem coś niezdrowego - albo w nagrodę, że biopsja po porodzie, albo w ramach topienia smutków, że muszę na nią iść teraz
Anuska94, nic nie kupuję, w łóżeczku będzie tylko materac, podkład i prześcieradło, a dziecko będzie spało w śpiworku. Jeśli mu się śpiworek nie spodoba, to będę myśleć co dalej.Kaktusowa, Anuska0907, IssGreen, Katt lubią tę wiadomość
👩❤️👨🐈🐈⬛🐕
05.2023 - 💔
07.2023 - 💔
06.2024 - 🩵 -
Anuska94 wrote:Jakie kupujecie ochraniacze na łóżeczka?Te warkocze czy co innego?
-
Chyba coś jest w powietrzu😅 bo ja w sobotę stwierdziłam, że jemy obiad w maczku, a co, raz na jakiś czas można, dzieciaki zadowolone, mama w sumie też 🍔🍟🥤
Nawet zgagi nie miałam, pewnie dlatego, że cola wjechała 😆Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2024, 18:17
Nowa_Ola, Kaktusowa, Katt lubią tę wiadomość
-
Anuska0907 wrote:Chyba coś jest w powietrzu😅 bo ja w sobotę stwierdziłam, że jemy obiad w maczku, a co, raz na jakiś czas można, dzieciaki zadowolone, mama w sumie też 🍔🍟🥤
Nawet zgagi nie miałam, pewnie dlatego, że cola wjechała 😆
O tak, cola na zgagę jest mega ❤️ ostatnio mówię do mojej rodzicielki, że Nikoś ma ciągle czkawkę, a ona, że za dużo coli pije 🤣Anuska0907 lubi tę wiadomość
👩❤️👨🐈🐈⬛🐕
05.2023 - 💔
07.2023 - 💔
06.2024 - 🩵 -
Nowa_Ola wrote:O tak, cola na zgagę jest mega ❤️ ostatnio mówię do mojej rodzicielki, że Nikoś ma ciągle czkawkę, a ona, że za dużo coli pije 🤣
Wypróbowałam Twoją metodę z colą i działa, a do tej pory tylko mleko pomagało, teraz mam dwie opcje 😃
Nic nie mogę pić, tymbarki,soki kupowane i domowej roboty, po wszystkim mam zgagę, a czasem od tej samej wody to,aż mi niedobrze,a piję jej 2-2,5 litra dziennie🤢 i co 10 minut zaliczam toaletę, dobrze z niej nie wyjdę, a już czuję, że znów muszę siku🤭Nowa_Ola lubi tę wiadomość
-
Anuska94 wrote:A kupujecie w późniejszym czasie ochraniacze?Bo widzę że koleżanki mają mimo że dziecko ma może miesiąc.
-
Hej, widziałam temat Rossmanna i ich promocji, ja tylko podpowiem że warto sprawdzić nie tylko spam ale i w ofertach na mailu:) ja na Pampersy dostałam maila ale właśnie był w ofertach tak samo u mnie było z oliwką
Anuska0907, Nowa_Ola lubią tę wiadomość
-
Angelika23.06 wrote:Hej, widziałam temat Rossmanna i ich promocji, ja tylko podpowiem że warto sprawdzić nie tylko spam ale i w ofertach na mailu:) ja na Pampersy dostałam maila ale właśnie był w ofertach tak samo u mnie było z oliwką
Sprawdziłam i mam właśnie w ofertach.
Dziękuję za informację.
Nowa_Ola sprawdź, bo jest napisane ,że mam 4 tygodnie na odbiór pampersowNowa_Ola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anuska0907 wrote:Sprawdziłam i mam właśnie w ofertach.
Dziękuję za informację.
Nowa_Ola sprawdź, bo jest napisane ,że mam 4 tygodnie na odbiór pampersow
Dzięki dziewczyny za informację. Sprawdziłam i nie mam jeszcze nic tam również, ale może się pojawi👩❤️👨🐈🐈⬛🐕
05.2023 - 💔
07.2023 - 💔
06.2024 - 🩵 -
Anuska94 wrote:A kupujecie w późniejszym czasie ochraniacze?Bo widzę że koleżanki mają mimo że dziecko ma może miesiąc.
Mam taki płaski wiązany do szczebelków, bo nie zabiera przestrzeni w łóżeczku tak jak warkocz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2024, 07:18