Czerwcowe mamy 2024
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi_95 wrote:Kokosankaa też myślę o luźnej sukience, tym bardziej jak będzie ciepło. Na pewno będzie nam wygodniej niż w legginsach czy spodniach dresowych jeszcze z tą wielką odznaczającą się podpaską 🫣
Z tym że ja naszykuję mężowi w domu co ma mi przywieźć do ubrania na wyjście bo mojej walizki już dosunąć nie mogłam 😂
Ja mam taki sam plan Luźna kiecka i klapki, naszykuję mężowi i przywiezie nawet jakby było chłodniej to wolę tak wyjść, najwyżej dorzucę do zestawu kurtkę jeansowąDomi_95, Kokosankaa lubią tę wiadomość
-
Ustalone, 3 czerwca cięcie ✂️🥳
Chyba, że zacznie się wcześniej 🤩meggie94, Kaktusowa, Skarbek001, AEGO, Riptide, Kokosankaa, Domi_95, Anuska0907, Coffeebreak, Katt, Kfiatuszek666, Kaatii, shikaka86, Gosia9, agnieszkallo, IssGreen, Kasia1988, Saimi, Emimo, Lani lubią tę wiadomość
-
No to już tuż tuż Ola! 😍
Ja przygotuję na wyjście sobie raczej tunikę i kolarki lub długie legginsy w zależności od pogody, ja nie potrafię przekonać się do sukienki krwawiąc i mając między nogami wielką podpaske, bo mam poczucie że nic poza majtkami tego dobrze nie trzyma, łatwo żeby się obsunęło więc czułabym się niekomfortowo 🙈
Czekam na tą swoją wizytę, mam na 14:30 ale coś czuję że nic nie przyspieszę 🙈Nowa_Ola, Skarbek001, Kokosankaa, Domi_95, Katt, agnieszkallo lubią tę wiadomość
-
Skarbek001 wrote:Jeju to w ten sam dzień co ja ❤️
Oooo super! To będą dwa dzidziusie na wątku z jednego dnia Może któraś jeszcze do nas dołączySkarbek001 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a też na cc macie się wstawić do szpitala dzień wcześniej? Podobno wtedy mam mieć robione jakieś badania z krwi, badanie ginekologiczne, usg i ktg. I zastanawiam się co sobie wziąć na ten dzień do ubrania. Macie jakieś pomysły? Koszul jak już kiedyś pisałam nienawidzę. Biorę je tylko na te dni już po porodzie. Najwygodniej byłoby mi w spodenkach i koszulce, ale czy do badań będzie to praktyczne.👩🏻 - 28 lat - PCOS
🧔🏻♂️ - 29 lat
Mama - 🐶
Starania od 04.2023 r.
09.2023 r. - I miesiąc stymulacji (Aromek, ovitrelle, duphaston)
05.10.2023 - ⏸️
🩵chłopiec🩵 -
nick nieaktualny
-
Domi_95 wrote:Dziewczyny a też na cc macie się wstawić do szpitala dzień wcześniej? Podobno wtedy mam mieć robione jakieś badania z krwi, badanie ginekologiczne, usg i ktg. I zastanawiam się co sobie wziąć na ten dzień do ubrania. Macie jakieś pomysły? Koszul jak już kiedyś pisałam nienawidzę. Biorę je tylko na te dni już po porodzie. Najwygodniej byłoby mi w spodenkach i koszulce, ale czy do badań będzie to praktyczne.
Kochana, nie pomogę, bo ja stawiam się około 7 na izbie i tego samego dnia mam cięcie. Na izbę stawię się w legginsach i koszulce, tak myślę. Jeśli będą Cię często badać, to koszula praktyczniejsza, tylko majtki w dół i gotowe, ale jeśli nie lubisz to ubierz się tak, jak Ci będzie wygodniejDomi_95 lubi tę wiadomość
-
Ja już leżę w szpitalu, na sali przedporodowej, jestem z jedną dziewczyną,jutro będę już na sali jednoosobowej. Zrobili mi usg Zuzia waży 3100, będzie moja mała Calineczka, tak jak sobie wymarzyłam ( ja już najmłodszego miałam 4 kg) , zrobili ktg, badania krew, mocz i później ma przyjść anestezjolog.
Pewnie z 40 osób stało w kolejce do rejestracji na planowe przyjęcia, ale ostatni raz skorzystałam ze swojego przywileju 😉Domi_95, Kokosankaa, Kfiatuszek666, meggie94, AEGO, agnieszkallo, Nowa_Ola, Katt, IssGreen, Kaktusowa, Kasia1988, Saimi, Emimo lubią tę wiadomość
-
Nowa_Ola wrote:Ustalone, 3 czerwca cięcie ✂️🥳
Chyba, że zacznie się wcześniej 🤩
Super. To już tak psychicznie lepiej jak człowiek wie kiedy to będzie.Nowa_Ola lubi tę wiadomość
-
Domi_95 wrote:Dziewczyny a też na cc macie się wstawić do szpitala dzień wcześniej? Podobno wtedy mam mieć robione jakieś badania z krwi, badanie ginekologiczne, usg i ktg. I zastanawiam się co sobie wziąć na ten dzień do ubrania. Macie jakieś pomysły? Koszul jak już kiedyś pisałam nienawidzę. Biorę je tylko na te dni już po porodzie. Najwygodniej byłoby mi w spodenkach i koszulce, ale czy do badań będzie to praktyczne.
Ja już jestem w szpitalu. Mam na sobie spodnie od pidżamy i koszulkę, ale jak najbardziej mogą być spodenki, leginsy, najlepiej w czym Tobie wygodnie.Domi_95, agnieszkallo lubią tę wiadomość
-
Czyli zupełnie odwrotnie niż ja chcesz zrobić 😁 bo ja właśnie koszulę wezmę na ten dzień przed cc żeby wygodniej było rozebrać się do ewentualnego badania no i po cc żeby mnie ubrali w koszulę, bo położnym musi być wygodnie zmieniać podkład zanim mnie spionizują, a po spodenki i koszulki mam zapakowane 🙈 Ale jeśli tak wolisz to śmiało weź sobie spodenki, do ktg po prostu obsuwasz w dół a koszulkę do góry, do krwi w ogóle Cię nie interesuje, a do badania ginekologicznego po prostu ściągniesz spodenki i tyle 😊Domi_95 lubi tę wiadomość
-
Anuska0907 wrote:Ja już leżę w szpitalu, na sali przedporodowej, jestem z jedną dziewczyną,jutro będę już na sali jednoosobowej. Zrobili mi usg Zuzia waży 3100, będzie moja mała Calineczka, tak jak sobie wymarzyłam ( ja już najmłodszego miałam 4 kg) , zrobili ktg, badania krew, mocz i później ma przyjść anestezjolog.
Pewnie z 40 osób stało w kolejce do rejestracji na planowe przyjęcia, ale ostatni raz skorzystałam ze swojego przywileju 😉
Czekamy na maluszka i ogromne kciuki za to żeby wszystko poszło gładko i sprawnie 😍 -
Anuska0907 wrote:Ja już leżę w szpitalu, na sali przedporodowej, jestem z jedną dziewczyną,jutro będę już na sali jednoosobowej. Zrobili mi usg Zuzia waży 3100, będzie moja mała Calineczka, tak jak sobie wymarzyłam ( ja już najmłodszego miałam 4 kg) , zrobili ktg, badania krew, mocz i później ma przyjść anestezjolog.
Pewnie z 40 osób stało w kolejce do rejestracji na planowe przyjęcia, ale ostatni raz skorzystałam ze swojego przywileju 😉
Trzymam kciuki Kochana! 🤩 Już jutro utulisz swoją Zuzię
Aż tyle osób może być na izbie przyjęć na planowane przyjęcia? W sumie to nigdy nie byłam w szpitalu 😆 To chyba też skorzystam za tydzień Pierwszy i ostatni raz