Czerwcowe mamy 2024
-
WIADOMOŚĆ
-
Skarbek001 wrote:U mnie też z pępka leci krew 😪 Położna mówiła żeby psikać okteniseptem i wycierać do sucha ale dziś tej krwi jest jeszcze więcej, aż się boję tam gmyrać. Już nie wiem co z tym robić 😪 Doradzicie coś? 🙏🏻
Właśnie wracam od pediatry z tym samym problemem - mamy skierowanie do szpitala 😭😭😭 później Was nadrobię, trzymajcie kciuki, jedziemy -
Kaatii wrote:U mnie kolejne prawidłowe ktg, jeśli nie urodzę w tym tygodniu to w poniedziałek kładą na indukcję 🙈
Kfiatuszku, Riptide, jak u was sytuacja?
Dziękuję, że pytasz 😘 u mnie się nic nie dzieje, małej się chyba nie spieszy jednak. Zobaczymy, jak będzie dalej. Czekamy 🥰
Kfiatuszku, ogromne gratulacje!!! 🩷💐Kfiatuszek666 lubi tę wiadomość
-
O 11:13 przywitaliśmy na swiecie Liliankę, 3670 g, 55 cm. Jest przesłodka🥰😍
AEGO, Riptide, Skarbek001, Anuska0907, meggie94, Kokosankaa, Andzia2519, Katt, agnieszkallo, klaudia_23, Coffeebreak, Kaktusowa, Pati2804, Nowa_Ola, Kermetka, Kaatii, Emimo, Saimi lubią tę wiadomość
-
O 10:37 urodził się Nikodem przez cc, waga 3600g, 56 cm. Jestem zakochana ❤️
Ja muszę troszkę dojść do siebie, jestem po 3 kroplówkach przeciwbólowych i rana bolała przeokrutnie jak sobie usiadłam. Jak leżę jest znośnie.Kfiatuszek666, Skarbek001, AEGO, Madzia35, Anuska0907, meggie94, Kokosankaa, Katt, Riptide, agnieszkallo, klaudia_23, Coffeebreak, Kaktusowa, Pati2804, Kermetka, Kaatii, Emimo, Saimi lubią tę wiadomość
👩🏻 - 28 lat - PCOS
🧔🏻♂️ - 29 lat
Mama - 🐶
Starania od 04.2023 r.
09.2023 r. - I miesiąc stymulacji (Aromek, ovitrelle, duphaston)
05.10.2023 - ⏸️
🩵chłopiec🩵 -
Madzia Domi serdeczne gratulacje 🥳🥳 mamy kolejne bobasy🥰🥰
Nowa_Ola kciuki trzymamy wszystkie, dawaj znać co z Nikodemem ✊️✊️✊️Domi_95 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A my mieliśmy iść do domu i niestety Młodemu skacze saturacja i musi zostać na obserwacji. Wszystkie badania wychodzą dobrze ale muszą znaleźć powód. Wzięli go do inkubatora, nie dają tlenu, grzeją go tylko żeby miał ciepło. Nie wiadomo ile potrwa ten stan i kiedy coś zdiagnozują. Prawdopodobnie ja wyjdę jutro a jego zostawią. Jest mi cholernie zle, ale cieszę się, że jest pod dobra opieka. Oczywiście siedzę i ryczę. Wczoraj cała noc go miałam przy sobie, a dzisiaj rano zamiast wypisu pojechał na górę na noworodki 😭